За мъжете и “дебеланките”.

• 23 931
  • 575
  •   1
Отговори
# 510
От дебеланките съм, даже след като свалих, но не дотам, че да влизам в графа слаби (ИР). Нямам и дадености за това, не съм фина мадама с издължени крайници и тънка снага, не бях и като млада.
Проблеми не съм имала с мъжете по този параграф. Съвсем естествено тези, чийто тип не съм, не са ме забелязвали и съвсем естествено и аз не съм ги отбелязвала.

Стига човек да поддържа тялото си в някакви здравословни граници, за мен е напълно ок. За идеалите - аз нямам, харесвам различни тела честно казано - и от слабите, и от дебелите 'желета', и от стегнатите мацки, и от съвсем стандартние тела. Може би харесвам скелета под месото в крайна сметка, пропорциите или как се презентират съответните хора със съответните тела.

Скрит текст:
Боди позитивити движението има и минуси, и плюсове. Като бивш дебел човек и като познаващ и забелязващ другите като мен, ми е ясно, че голяма част от хората с наднормено тегло си слагаме граници на поведение, как се обличаме, особено когато сме в България. Защото знаем, че наистина се оглежда и макар да не се казват гласно, понякога се изписват на лицето някои осъдителни или подигравателни мисли, понякога се изпускат някои думички. Не може да се цензурират мислите на хората, нито насилствено да се променят, а и не трябва, но е хубаво да се гледа малко по-толерантно. Може би мисля така, защото съм все още от закръглените понастоящем.
В инстаграм ми попадна преди време една жена с наднормено тегло, целулит, стрии, вички екстри, беше избрала и да не обезкосмява подмишниците си. В първия момент имах реакция на отрицание - "чак пък толкова, кому е нужно", но беше с такава лъчезарна усмивка, че я последвах и с времето, като си изложен на определена естетика, разбира, се, че започваш да я възприемаш. Но освен това определено се замислих как аз на подобни на нейните килограми не успявах да се радвам на живота както тя (в клипчетата поне). Това е един от плюсовете на движението за мен, бори се със склонноста на една част от хората с наднормено тегло да се откажат или да им е неудобно  да са активни - да танцуват, да се обличат приятно и т.н, да живеят. Знам, че във форума и познатите ви пълни жени са със самочувствие и винаги с перфектен маникюр, килограмите не им пречат, но от моя опит не е така, малко са тези жени, другите се комплексираме в известна степен.

Но общо взето в момента положението не е зле според мен - хората наистина не си позволяват някакви коментари, независимо какво си мислят. То пък и едно мислене, погледнеш някого за секунда и даже не формираш ясна мисъл, просто ти прави впечатление и после забравяш, във форума повече разискване има и звучи по-различно.

# 511
Какъв специфичен случай е ДжейЛо 😅 та тя си е класическа латина. Който е ходил в тази част на света може да потвърди, че жените са с подобна структура, даже по-нисички.
Тя обаче е наистина тренирана и изглежда чудесно за възрастта си.

# 512
  • София
Аз пък съм на плаж и рязко спря да ми пука за тялото ми, защото наоколо тела подобни - колкото щеш.

# 513
Джей Ло е набита латина с къси крака, но пък в лице е много симпатична. Жени латини не харесвам хич – има една такава конска грубост в лицата им, с широки челюсти и ноздри, с леко ниски чела. Но не пречи да са си супер харесвани. Вкус приятел няма.

# 514
И аз съм на плажа, до мен две момичета по прашки, определено сочната привлича погледи, слабата до нея не.
Ей, аз изглеждам по-добре от Джей Ло! Това ще се отпразнува Joy

# 515
  • sofia
На Джей Ло си е структура. Аз съм с подобна, колкото и слаба да съм била, все си имам бедър и широк ханш. Поне и на бюст го докарвам, че да има някакъв баланс 🤣
Плажно наблюдение - повечето бяха готини мацки с некви шкембелии, обратното не видях.

# 516
И аз съм на плажа, до мен две момичета по прашки, определено сочната привлича погледи, слабата до нея не.
Ъпдейт - за около час двама мъже, един след друг, приклекнали до сочната нещо й говореха, усмихнати до уши Simple Smile

# 517
Simple Smile Това нищо не доказва. Има пълни секси и слаби, които не са секси. До излъчване е.
А и зависи от мъжете. По-залупенките се пускат винаги там дето смятат, че няма да бъдат отхвърлени. Че фрустрацията на мъжествеността е страшно нещо.

# 518
  • sofia
Всички знаем, че никога не е само до тяло, а до цялостно излъчване. Вече и като си поговорите - съвсем става ясно кефи ли те някой или не.

# 519
Да, да, до излъчване е. Излъчва легнала по корем, с дупе на показ Sunglasses

# 520
  • някъде под слънцето...
Доста се повеселих с тази тема
Въпросът е странен какво мислят, мъжете по даден въпрос и как се чувстват  жените
Пречетох, че латиносите са грозни,  така разправяше и една колежка, чийто съпруг замина да работи преди години във Венецуела.Още на първата година  поиска развод от колежката с мерки на манекен , заразя и детето и си направи нове свмвйство с някаква "грозна" и "дебела",   венецуелка .
А колежката (175/44 кг и фин скелет) все не успява да  има постоянна връзка.
Няма да споменавямм, пе това не е изолиран случай.Венецуелки, колумбийки, доминиканки и бразилки са доста атрактивни за мъжете по моите ширини.

За себе си преди доста  години установих, че ми е много по забавно да накарм мъжете, които ме интересуват,  да се  борят за вниманието ми, вместо аз да се чудя как да им се харесам.

# 521
  • София
175/44 звучи плашещо.
Дано да е здрава жената!

# 522
175/44 звучи плашещо.
Дано да е здрава жената!

Даже 175/55 може да е твърде слабо, в зависимост от телосложението, но 44...

# 523
Темата беше поднесена без въобще да се визират Топчести жени като Лизо.
Питаше се кое предпочитате - нормална жена като Джей Ло (която се води за “дебеланка” по българските стандарти) или слаба - Барби като Моника Валериева примерно.
В БГ идеалът е кльощава и ми беше интересно да разбера към днешна дата,  като вече започнаха да се лансират и по- пищни жени, признават ли си вече БГ мъжете, че харесват и не дотам перфектни барбита , а жените започват ли да отпускат диетите или още се впрягат.

Как така кое предпочитаме? Аз съм хетеро, и ми е все едно колко килограма са останалите жени.
ДжейЛо била дебела и късокрака. Е, и? Лош стандарт на живот ли има? Но ако беше зависима от Ганьо, бял ден нямаше да види. А Ганьо го знаем- глиган с тлъст врат и шкембе на алкохолик.
Лудост е да се впрягаш и връзваш на мъж. Така ли не разбрахте, че ви шантажират и тормозят, за да не забелязвате техните сланини и грозни навици.
Кога ще тропне българката по масата, и прати Глигана с претенции там, където му е мястото?
Видели сте еманципация през крив макарон.

По-добре дебела и късокрака, но без див балканец в къщата. Плюя си в пазвата против уроки. Joy
Опичайте си умовете, и не се оставяйте финансово зависими от шопари с претенции. И може и да разберете що е то да се храниш и дишаш свободно.

# 524
  • някъде под слънцето...
175/44 звучи плашещо.
Дано да е здрава жената!

Даже 175/55 може да е твърде слабо, в зависимост от телосложението, но 44...
Как решихте, че е плащеща?, Виждали сте я или я познавате лично или по български, пляс етикета?
Ок си е жената,  добре е , не е анорексичка.
Написах,  но кой да чете, фин скелет(тесни рамене  гръден кош ,  талия и ханш.) .Дълги крака, тесни стави  малък стегнат бюст. Фина като порцеланова статуетка.
Сестра и    със същата височина, но с по едра структура и съответно 10 кг в повече които  са пропорционално раположени и също е слаба, но е  толва  фина и издължена.

Dez , много точно си го написала.
Изписаното в темата ме навежда на мисълта, че за България  най важното в една връзка е, жената да има" добър търсговски вид" , за да се котиеа по добре срес мъжете, а не заради самата себв си.

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 19:20 от sl

Общи условия

Активация на акаунт