За мъжете и “дебеланките”.

• 23 416
  • 575
  •   1
Отговори
# 480
Видях го, ми не, той е в крайност. Не го харесах, а не съм от капризните.

# 481
  • София
Крайност е, ама нали ставаше дума за пример за килограмите.
На тези килограми без спорт няма много опции.
Но пък малко хора, които нямат здравословни проблеми, се изоставят дотолкова.
Около мен повечето хора на моята възраст са със средно телосложение. Плюс-минус някое кило.
Около възрастта на големите ми дъщери повечето хора си се поддържат. Имат само едно много едро момче в приятелския кръг, но той е над 2 метра висок и има някакъв хормонален проблем, който лекува.
Виж, на възрастта на средната ми дъщеря има доста пълнички. Особено момчета. Надявам се да е от пубертета още и в следващите 1-2 г. да се стегнат за бала.
При малките поне рядко виждам напоследък деца със свръхтегло, както имаше един период преди около 10-15 години.
За мен идеалните килограми за мъж са от 78 до 85. Зависи от ръста и от спортната форма.

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 11:04 от Fever Ray

# 482
Ааа, то "теоретици" много, Примадона. Нека си мечтаят Joy
Цитат
Ако става дума за 120 кила тлъстяк няма шанс, ако ще златен да е по душа
Тук се оплюха жени с тегло 60-80 кг, а за мъжете - 120!?! Що за двоен стандарт?

Щото мъж 190 см ако е 100 кила и е общо взето активен е все едно жена 170 да е 70 кила.
Ама съм съгласна и 110 да се, принципно не килата, а визията ми е важна, а при мъжете разликата във външния вид при равни килограми е по-голяма.

# 483
Да, да, всички живеем в света на Барби и Кен!
Чувствам се извънземно!😂😂😂

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 16:41 от eleaa

# 484
И Барби, и Кен са ми зловещи.
Абе, мъж върви да е по-тежичък, внушава сила. Особено, ако не е безформен. За жена 90-100 кила вече възсилово ми иде.

# 485
  • По света и у нас
Мъж 180см трябва да е максимум 90 даже и това е множко иначе ще е тумбак.

# 486
Никакви усилия няма да променят хормоналната конструкция на човека, дадена му от природата. Затова и за реклами се ползват представители/ки на определени групи, а след това идва многото труд, стилизиране и пр.
Широк ханш, тънка талия с по-малък бюст е резулат на хормони и е конституция на тялото, заложена преди раждането ни, а не на мързел и пр. Плюсът на тези недостатъци е, че вървят с ползи за здравето, фертилността  и излъчването на жената. Всичко в природата има баланс.
Отделен разговор е, че едно тренирано и поддържано тяло изгледжа по-приемливо.
Вкусът и умението за адекватно обличане се възпитават.

Интересно ми е да чета и мнения като на Бабри. Бих се радвала, да ги чета, защото в реалността няма къде да ги чуя. Полезно ми е да видя и  тази гледна точка.  Не се шегувам и наистина ми е полезно да я чета.

Разсмях се като за миг си представих как някой догонва двойката от снимката ( с дамата със задни части, които се коментираха тук) само за да съобщи, че мъжът я има за 2-3 пъти в леглото и за повече няма никакви шансове. Това в синхрон с коментарите, кой каква жена можел да погледне.

По скромно мое мнение е неподходящо облечена за градsки условия, а за делови контакти - съвсем недопустимо, но за път към плажа и тези панталонки стават.

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 16:22 от Deborana

# 487
Мъж 180см трябва да е максимум 90 даже и това е множко иначе ще е тумбак.
Всъщност БМ е стигал 110 кг. на по-нисък ръст и не  е имал тумбак. Бодибилдър беше. Мускулите тежат дооста.

# 488

Разсмях се като за миг си представих как някой догонва двойката от снимката ( с дамата със задни части, които се коментираха тук) само за да съобщи, че мъжът я има за 2-3 пъти в леглото и за повече няма никакви шансове. Това в синхрон с коментарите, кой каква жена можел да погледне.

Там е работата, че в нормалния живот никой никого не гони и не му казва, че е дебел или друго. Гледаме си своята работа, ако погледът ни се спре на нещо може да се замислим за това, но си държим устата затворена и не шеймваме никого. Тук обаче някой е пуснал специална тема с покана да си кажем мнението, но после не било хубаво това, което пишем??? Ми съжалявам, има всякакви гледни точки и който кани хората да споделят своята, трябва да поеме риска да чуе и неприятни неща.

# 489

Там е работата, че в нормалния живот никой никого не гони и не му казва, че е дебел или друго. Гледаме си своята работа, ако погледът ни се спре на нещо може да се замислим за това, но си държим устата затворена и не шеймваме никого. Тук обаче някой е пуснал специална тема с покана да си кажем мнението, но после не било хубаво това, което пишем??? Ми съжалявам, има всякакви гледни точки и който кани хората да споделят своята, трябва да поеме риска да чуе и неприятни неща.

Е нали казвам, че на шега си го представих, смея си се. Никого не подозирам в готовност, да го реализира на практика.

Много уважавам твоето и на Бабри мнение и смелостта, да го напишете.
Няма кой да ми каже такова нещо е реала, а е важно, да се видят всякакви мнения.

# 490
Много ми допада, че на грубия изказ към външния вид на хора, които НИЕ смятаме за некрасиви, вече му викаме "смелост". Много се радвам, че нямам такива "смелчаци" в обкръженето и определено и на мен ми беше интересно да видя, че явно добре съм си селектирала контаките в послендите години, иначе щяхме да обсъждаме ученически теми за визията на хората, някои от които тотално непознати. Пълна загуба на време, даже много отделих да пиша тук. Ясно е, че хейтърите ще са си хейтъри, а широкоскроението хора ще продължат да си слагат тяхното мнени на... да не казвам кое хаха Simple Smile

# 491
  • София
Същите, дето реват, че нямат свобода на словото Joy

Да се върна в началото на темата и начина на поднасяне.
Дали има разлика между пълна жена и дебела свиня?

# 492
Кой пък писа за дебела свиня???

# 493
Същите, дето реват, че нямат свобода на словото Joy

Да се върна в началото на темата и начина на поднасяне.
Дали има разлика между пълна жена и дебела свиня?

Абсолютно! Едно е да поднесеш мнението си по интелигентен и градивен начин от типа на “според мен наднормените килограми на първо място са вредни за здравето, повишават риска от диабет и автоимунни заболявания т.н. и бих насърчила към по-здравословно меню, движение или спорт спрямо вкуса и предпочитанията” и “ужасно дебела свиня с огромен задник! Кой въобще ги взима тея”!!

Не виждам никаква, ама никаква добавена стойност при този мега просташки изказ. Аз самата, ако съм обект на подобен “селташки” коментар, по-скоро бих се изсмяла, отколкото да се засегна.

# 494
  • По света и у нас
Темата беше поднесена без въобще да се визират Топчести жени като Лизо.
Питаше се кое предпочитате - нормална жена като Джей Ло (която се води за “дебеланка” по българските стандарти) или слаба - Барби като Моника Валериева примерно.
В БГ идеалът е кльощава и ми беше интересно да разбера към днешна дата,  като вече започнаха да се лансират и по- пищни жени, признават ли си вече БГ мъжете, че харесват и не дотам перфектни барбита , а жените започват ли да отпускат диетите или още се впрягат.

Общи условия

Активация на акаунт