За мъжете и “дебеланките”.

• 23 429
  • 575
  •   1
Отговори
# 465
моят бивш мъж веднъж ми каза следната мъдрост ...
Добре си направила, че си се разделила с този, мнооого ниска топка. Чак ми се пригади.

Въпрос към Бабри, Черна станция и съфорумките с високо вдигнатата летва: ако сега трябва да избирате партньор, ще направите ли компромис с нещо във външния вид или не? Ако да, с какво?

# 466
Моите изисквания са към мен самата, полагам усилия, които дават резултат и се превръщат в начин на живот. Всеки да изглежда както си иска, но не мога да уважавам хора, които не се поддържат. Агресивния тон тук в темата показва, че някои съфорумки не са в хармония със себе си.

# 467
Маям - Ейми е много лъчезарен човек. Следя я в Инстаграм – интелигентна и забавна. За мен е очарователна. Вярвам и за нейните си мъже.
//
Бих, да. С леко шкембенце, евентуално плешив, но да си бръсне главата, но не и да прилича на дроб или пача.

# 468
Ей го на, по темата. Не е дебела, просто има едра структура, не е красива. Една връзка от 10 г с две деца и в момента в друга връзка с готин мъж. Какво повече?

Тя първо не е грозна, изглежда си като много други еврейки, нито е дебела, страшно интелигентна е, много образована (елитен университет), талантлива, има доста интересен живот, в който се случват далеч по-интересни неща от някой батка да ѝ се усмихне във фитнеса или по заведенията, докато е заета да си прави селфита. Води мисля едно много известно куиз шоу Jeopardy, освен че е актриса, печели добре. Ако някой си въобразява, че няма мъж, който да я хареса като човек и като жена, значи вярно по-добре да не излиза от Бермудския триъгълник между печката, фитнеса и шопинга.

# 469
По друг начин бих задала въпроса - около вас кои жени имат кандидати и връзки, особено трайни връзки - слабите, средните или дебелите. Около мен всякакви имат връзки и ухажори, от което правя извод, че не е в тегло и структура проблемът с нямането.

# 470
  • Далечният изток
Да, и около мен така, без значение външен вид. Имам една позната, вече е над 30 г. Добре изглеждащо в тяло миньонче, не е някаква красавица, съвсем обикновен външен вид. Познавам я от 7-8 години, но не сме били особено близки. До едно няколкодневно пътуване скоро... Ами разбрах защо през тези години не съм видяла ни един мъж покрай нея. Изключително ограничено, стиснато и злобно същество. Как да я хареса някой...

# 471
проблемът с нямането

Проблема е самочувствието на жената, независимо килограмите й. От там се води това какви връзки ще има, как ще се отнасят с нея и т.н.

Аз мисля че Маям е симпатична и интересна, но много от нещата, които ги говори в канала си не ми харесват (меко казано) и спрях да я гледам.

# 472
  • София
По друг начин бих задала въпроса - около вас кои жени имат кандидати и връзки, особено трайни връзки - слабите, средните или дебелите. Около мен всякакви имат връзки и ухажори, от което правя извод, че не е в тегло и структура проблемът с нямането.
Усмихнатите, ведрите и леките характери.

# 473
E де, нека не пренебрегваме обвивката. Идеята за хармонично развити хора не е от днес. Не аз съм казала "Mens sana in corpore sano". Това е бил древният идеал за съвършенство, единство на тяло и дух. И не виждам защо да се пренебрегва тялото. Освен, че е по-лесно така.

Идеалите за хармонично тяло в годините са се променяли многократно. Така, че няма какво да ми цитирате латински сентенции. Щяхте да знаете, че времето от което е цитата, е боготворяло пищни, разляти форми, които нямат нищо общо с фитнес телата от последните години.
Освен това ми е много интересно - ако децата ви не са поддържани и перфектни - какво? На това ли акцентирате, заради това ли се е напълнило с празноглави клонинги, които инвестират пари и време само във външен вида? Ми браво!

Първо, сентенцията е на Ювенал и е от класическия период, когато не са се харесвали пищни форми. И римляните, и гърците (от които първите са заимствали) са обичали стройни тела.
Второ, даже и вкусът да е бил към различни форми, това няма значение, защото идеята е да се работи и върху тялото, а не да се гонят 90-60-90.
Трето, никъде не съм говорила за перфектност. Перфектното тяло е фикция и иска прекалено много жертви. Говоря за това човек да полага усилия за прилично тяло и да не се "освинва". Мисля, че има голяма разлика.
Четвърто, тук вече преминахте всякакви граници - празноглави клонинги, инвестиращи само във външен вид... Ми това няма нищо общо с писаното от мен.

Въпрос към Бабри, Черна станция и съфорумките с високо вдигнатата летва: ако сега трябва да избирате партньор, ще направите ли компромис с нещо във външния вид или не? Ако да, с какво?

Не знам защо ме взехте за маниачка??? Никъде не съм писала за крайности.  И разбира се, че ще правя компромиси, защото идеални хора няма. Та въпросът не е дали ще правя такива, а колко големи.Ако става дума за 120 кила тлъстяк няма шанс, ако ще златен да е по душа, но на нормален човек няма да връзвам кусури, а ще гледам цялото.

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 13:13 от Черна станция

# 474
  • София
Покрай мен дамите са все на възраст, на която отдавна имат сериозни връзки и семейства, заради което не отразяват ухажорите.
Самата аз изобщо нямам идея и не ме вълнува дали съм обект на мъжко внимание. Имам очи само за един мъж - собствения. Да, виждам хубавите мъже, радвам се на хубостта им и дотам.
Ако сега избирах мъж, нямам идея какво бих търсила. Надали външност, но нямаше и да се загледам по някой разпуснат чичак. Единственото нещо, което приемам у някои мъже като дефект, понеже не зависи от тях и на някои много им подхожда, това е липстващата коса. Много мъже около 50 олисяват по нашите географски ширини и го приемам за нормално. Повече ме дразни напънът да си слагат тупета, да се боядисват и подобни. Това, което зависи от тях е тялото, зъбите, кожата и т.н. - с това не бих правила компромис.

# 475
  • По света и у нас
Мен не ме притеснява “всеяден” мъж, притеснява ме такъв, който би ми държал сметка колко съм дебела. С такъв слава богу до сега не била интимна - но съм чувала коментари от различни мъже по адрес на жените достатъчно да те стресират.

# 476
Ааа, то "теоретици" много, Примадона. Нека си мечтаят Joy
Цитат
Ако става дума за 120 кила тлъстяк няма шанс, ако ще златен да е по душа
Тук се оплюха жени с тегло 60-80 кг, а за мъжете - 120!?! Що за двоен стандарт?

# 477
  • София
Подчертавам, че не харесвам огромни мускулести мъже, но от 120 кг до 120 кг има много разлика.
Ето примери: Дуейн Джонсън е 118 кг., Владимир Владимиров (щангист) е 123 кг. В същото време Хорхе Гарсия варира на тегло, но е около 120-130 кг. (според различни интервюта). Wink
Доколкото знам, И тримата имат семейства.

# 478
Чакай, чакай, мислех, че обсъждаме средно статистически мъже, щото такива жени се показаха. Хайде, дай един ССМ 120 кг да го видим, за да не правим свободни съчинения.

# 479
  • София
Е, Хорхе Гарсия си прилича на масовката, де. Wink

Общи условия

Активация на акаунт