За мъжете и “дебеланките”.

• 23 438
  • 575
  •   1
Отговори
# 450
Може да шокирам някои, но грозното за вас може да не е никак грозно за човека отсреща.

Разбира се. Това важи например и за жилищата и интериора. Ама я виж в специалната тема по въпроса какви обсъждания и критики има за хорските вкусов и навици да си поддържат жилищата. Нима някой си мисли, че със задниците и килограмите е различно? Възпитанието изисква това да не се прави публично, но насаме или в анонимен форум не виждам проблем.

# 451
Супер жалка тема, със супер жалки изказвания и то от жени за жени!
Определено сме мнооооого крачки назад спрямо цивилизования свят където никой по никакъв повод не би се замисли да дискутира пропорциите на хората/ жените.
Момичета, вземете попътувайте малко по света, опознайте и приемете различното (под пътуване нямам предвид от самолета на плажа в Бали 😅).
Мен лично срам ме хвана що за стока е българката-критикарка.
И не, body shaming не е тенденция. Не е срамно да имаш кофти тяло или пропорции, кофти е да смяташ, че е Ок да си изказваш мнението за телата на другите по този мега просташки начин 😉.
И да отговоря на въпроса - харесват ми позитивни хора, обичащи и приемащи себе си и другите, такива каквито са. Другите са ми тотален аут.

# 452
Ох, не знам.
Искаш да кажеш, че онази Ейми от "Големия взрив" може да се хареса на някого?
То явно се е харесала де, щом има две деца, ама някои хора не могат да пият толкова... Simple Smile

# 453
Много удобно така - вместо да се полагат усилия се казва, че трябва да се приемаме каквито сме, а ако някой не ни харесва е боди шейминг.

# 454
Много удобно така - вместо да се полагат усилия се казва, че трябва да се приемаме каквито сме, а ако някой не ни харесва е боди шейминг.

Отново тесногръдо изказване.
Ама защо си мислете, че всеки има амбицията да е фитнес модел? Аз самата съм запалена по редица спортове, тренирам от години, но въобще нямам проблем с хората, които се харесват и без мускули или стегнати тела.
Или пак да хвърлим камък по тези, които не мислят като нас? Освен да пътувате, съветвам и повече книжки да прочетете. Не познавам интелигентен, емпатичен и щастлив човек, който има проблем с телата или избора за телата на другите, честно!

# 455
Интелигентна и щастлива мисля, че съм. Явно емпатията ми куца, ама човек не може да има всичко.

Но все пак да повторя - пишем в анонимен форум по тема, касаеща именно телата. Не познавам никого от пишещите и четящите, но ако въпреки това трябва да си меря приказките, то тогава какво ни остава? Ми да се заключва темата.

# 456
Интелигентна и щастлива мисля, че съм. Явно емпатията ми куца, ама човек не може да има всичко.

Но все пак да повторя - пишем в анонимен форум по тема, касаеща именно телата. Не познавам никого от пишещите и четящите, но ако въпреки това трябва да си меря приказките, то тогава какво ни остава? Ми да се заключва темата.

Именно- анонимността ни е спестила много удари в лицето, както е написано в цитата по-горе. Всички сме много смели от дивана.
Жени изкачват върхове, покоряват планини и океани, стават най-издаваните автори в света, раждат деца и ги превръщат в преуспели изследователи, спортисти, учени.. а ние тук обсъждаме тела??!!! Разлика от земята до небето. Жал ми е за хората, които са толкова вглъбени в обвивката

# 457
E де, нека не пренебрегваме обвивката. Идеята за хармонично развити хора не е от днес. Не аз съм казала "Mens sana in corpore sano". Това е бил древният идеал за съвършенство, единство на тяло и дух. И не виждам защо да се пренебрегва тялото. Освен, че е по-лесно така.

# 458
E де, нека не пренебрегваме обвивката. Идеята за хармонично развити хора не е от днес. Не аз съм казала "Mens sana in corpore sano". Това е бил древният идеал за съвършенство, единство на тяло и дух. И не виждам защо да се пренебрегва тялото. Освен, че е по-лесно така.

Идеалите за хармонично тяло в годините са се променяли многократно. Така, че няма какво да ми цитирате латински сентенции. Щяхте да знаете, че времето от което е цитата, е боготворяло пищни, разляти форми, които нямат нищо общо с фитнес телата от последните години.
Освен това ми е много интересно - ако децата ви не са поддържани и перфектни - какво? На това ли акцентирате, заради това ли се е напълнило с празноглави клонинги, които инвестират пари и време само във външен вида? Ми браво!

# 459
Няма лошо всеки да има субективен критерий за красота и готин задник.
Лично аз имам доста претенции, но с годините се научих да нямам претенции към чуждата форма на задниците. Грижа се за моята. Виждам хора се харесват с всякакви задници, така че не ми работа да всявам субективния си критерий.

# 460
Може да обобщим следното:
Грозните и дебели хора не трябва да съществуват. И не само защото са грозни и дебели, а защото имат наглостта да се обвързват с по-хубави от тях партньори, които от своя страна се срамуват, защото приятелите им ще цъкат с език заради наглостта на грозните и дебели хора. Мъжете трябва да харесват изваяни тела. Ако мъж не харесва изваяно тяло, а голямо дупе, то най-вероятно е пиян. И съфорумките с изваяни тела се чудят защо си нямат мъже, а същевременно толкова мъже са обвързани с грозни и дебели жени.

# 461
Жената натурално има 30% повече тлъстина от мъжа, изисква се повече трениране за да покажеш този мускул. И за да не станеш като сумитска първо трябва да отслабнеш и чак после да тренираш. Иначе ще си шишкава но силна - все тая. Освен това силовите тренировки вдигат адреналина на жената и тя губи женска енергия и забива в мъжката енергия - става мъж. И накрая изкарваш едно грипче, спираш да тренираш за седмица и целия ефект от тренирането се губи.

Пиша само защото е възможно да има четящи дами с наднормено тегло, които искат да имат фитнес фигура. Написаното от Примадона е грешно, ама всичко.
Най- доброто нещо, което направих за близо 120 килограмовото си тогава тяло беше да се наредя до фитнес батките да вдигам тежести и аз. Толкова по- лесно е вдигаш тежести когато си тежък, изобщо няма място за сравнение.
Сега се радвам на целия този труд, който положих тогава.

# 462
  • По света и у нас
моят бивш мъж веднъж ми каза следната мъдрост 😂😂 - а той от време на време имаше филофските проблясъци. “дебеланките се забавляват повече, понеже не се знае кога ще им падне мъж те са много по-отворени.”
Другото беше, че трябвало мъжа да се прежали и да спи с дебеланката (все едно правиш приношение за късмет) за да му дойде после хубава жена… 😂😂

# 463
.. а той от време на време имаше филофските проблясъци.

Сега разбирам от къде са всички тези комплекси у една добре сложена жена.

# 464
  • София
Ей го на, по темата. Не е дебела, просто има едра структура, не е красива. Една връзка от 10 г с две деца и в момента в друга връзка с готин мъж. Какво повече?

Общи условия

Активация на акаунт