За мъжете и “дебеланките”.

• 23 466
  • 575
  •   1
Отговори
# 435
Примадона има пропорционално тяло и не виждам какво е притеснява. И прическа на Ким Уайлд Wink
Девойката, която я държат за ръка ми се струва,че има нещо което опита до ген. Ако беше дебела от липса на движение щеше да има индикации по цялото тяло но като при нея личи,че основната маса е съсредоточена в дупето и бедрата.
А тази дето маха крадци в ритъма на танца - тялото и е оформено от тях. Има мекота на извивките. Тази форма трудно ще я постигне жена във фитнеса с тежести, но може да я постигне с йога.
Всеки спорт и начин на живот оформя фигурата различно. И като добавим генетиката - ето разнообразие Simple Smile

# 436
И мен ме радват коментарите. Да аз съм, около 61-2 кг съм и не, снимката не е от преди 20г. а от вчера.
Пускам ви една друга снимка - друга “пухкавка”, която на мен ми се вижда супер секси. Мислите ли, че тази ще я върне някой? Само някой трътлест мъж който търси да си оправи гените би я пренебрегнал.

Значи за теб този задник е супер секси??? Ми имаме различни критерии явно. За мен това е дебел задник. Сега дали някой ще я върне не знам, зависи колко е загорял, на колко водки е, и дали става дума само за секс, а не да се показва с нея пред приятелите си.
Стана ми любопитно , ако ваш приятел доведе тази дама и каже , че са двойка, ще започнете ли да му се подигравате(явно или зад гърба му) и да го навивате да я зареже

# 437
Ако мъж се срамува да покаже гаджето си на приятелите си, проблемът е в мъжа, а не в гаджето.

# 438
Хората не зарязват за един голям задник.

# 439
Явно не си чувала лафа "Зарязах го, защото е голям задник."

# 440
За една е задник, за друга сладко дупенце. Свят шарен.

# 441
Аз в живота си пазя мненията за хорските задници и кг за себе си. Никога не бих коментирала, давала непоискани съвети, камо ли да навивам някого да си зареже гаджето, защото не е топ по моите критерии. Вие с какви хора общувате, че изобщо си го помисляте?

Обаче тук е форум, пусната е тема, момичето пита според нас как изглежда. Всеки споделя собственото си мнение и е нормално хората да имат различни представи за слабо/дебело, красиво/грозно и добре, че е така.

# 442
  • Далечният изток
Ми то във форума е като в живота. Ако си готин в живота, и тук си такъв, ако си кофти, навсякъде си кофти.

# 443
Брех! Кой би казал "Зарежи я, тя има голям гъз!" или "Зарежи го, той има крив нос!" Това не е адекватно.
Тоест грижим се приятелите ни да имат достатъчно красиви партньори? Че какво ни влиза в работата? Thinking

# 444
По тази логика форум не трябва да има. Да го затварят. Защото нали само позитивни мнения трябва да се изказват или да се мълчи, за да не излезе, че сме кофти хора.
Не че ме бърка дали ме смятат за кофти човек непознати във форум. Че и в реала не ме бърка, ако трябва да съм честна.

# 445
Стана ми любопитно , ако ваш приятел доведе тази дама и каже , че са двойка, ще започнете ли да му се подигравате(явно или зад гърба му) и да го навивате да я зареже

За явно, няма. Зад гърба му, не знам. Но едва ли ще се въздържа да обменя някои мисли с половинката си. Дискретно, между нас си. И той ще го очаква, там ще му е проблемът. А и не знам дали ще съм достатъчно добра актриса да му кажа какво хубаво момиче си е намерил...

Да, защото заради големия задник изобщо не тръгват заедно, че да има какво да зарязват.

# 446
  • София
Барбиту е тук за хейта, че у тях си явно е подсъдно.

# 447
Смятам, че ако някой разкритикува приятел каква грозна половинка си е намерил, може с изненада да чуе какво пък той мисли за неговата (и което до момента е бил учтив да не каже).

# 448
Кое да е подсъдно? Да кажеш на някой, че има голям задник ли? Не е подсъдно, но не възпитано, а аз съм възпитан човек и хорските задници не ме вълнуват. Силно ме вълнува моят да е с форма и размер каквито ми харесват и там си влагам усилията.

Бъркате някои реала с виртуала.

# 449
Може да шокирам някои, но грозното за вас може да не е никак грозно за човека отсреща.

Общи условия

Активация на акаунт