За мъжете и “дебеланките”.

• 23 464
  • 575
  •   1
Отговори
# 420
Аз само да отбележа, че мъжете, държащи за ръчичка посред бял ден някоя жена, обикновено не са на 2-3 ракии и вероятно повече от 1-2 секса имат с нея.

# 421
И тази сладурана не вярвам някой да я върне.

На такива едри мадами неблагородно завиждам как добре им стоят подобни рокли.

# 422
Те по модните подиуми дори и не са перфектни-без грам сланинка. Друго си е като има малко сланика. Именно тя придава на женското тяло този апетитен и сочен вид.

Малко повече обем е ОК, но да е стегната плът (мускул), а не сланина.

# 423
  • Далечният изток
Примадона, стори ми се ретро снимката. Сори. Иначе изглеждаш много добре.

Втората мацка не е дебела за мен, нормална жена като повечето, които срещам в ежедневието си. Просто неподходящи за нейното тяло панталонки. А това, че някои тук имат изваяни тела, могат да си дават мнението без обиди принципно. От толкова изписани страници само тези дни в тази тема, не стана ли ясно, че хората са различни, и никой не може да си избере ръст, външност, форми, за други поради различни причини не им се удава да свалят килограми и да ваят дупе във фитнеса.

# 424
И изваяното тяло не означава непременно лепящи се мъже 😉

# 425
  • Далечният изток
Ооо, абсолютно.

# 426
  • По света и у нас
Жената натурално има 30% повече тлъстина от мъжа, изисква се повече трениране за да покажеш този мускул. И за да не станеш като сумитска първо трябва да отслабнеш и чак после да тренираш. Иначе ще си шишкава но силна - все тая. Освен това силовите тренировки вдигат адреналина на жената и тя губи женска енергия и забива в мъжката енергия - става мъж. И накрая изкарваш едно грипче, спираш да тренираш за седмица и целия ефект от тренирането се губи.

# 427
Втората мацка не е дебела за мен, нормална жена като повечето, които срещам в ежедневието си. Просто неподходящи за нейното тяло панталонки. А това, че някои тук имат изваяни тела, могат да си дават мнението без обиди принципно. От толкова изписани страници само тези дни в тази тема, не стана ли ясно, че хората са различни, и никой не може да си избере ръст, външност, форми, за други поради различни причини не им се удава да свалят килограми и да ваят дупе във фитнеса.

Да си избере външност може и да не може (с малко условности, защото не е съвсем така), но да си избере подходящи дрехи може всеки.Сама казваш, че въпросната мацка е с неподходящи панталонки. Според мен тя просто се харесва така и нарочно си подчертава задника. В последно време много жени си падат по задник тип Ким Кардашиян и това е тяхно право. А както виждаме и хубаво момче си я харесва. Значи за нея няма проблем, но като обсъждаме във форум какво да правим?

И за да не станеш като сумитска първо трябва да отслабнеш и чак после да тренираш. Иначе ще си шишкава но силна - все тая. Освен това силовите тренировки вдигат адреналина на жената и тя губи женска енергия и забива в мъжката енергия - става мъж. И накрая изкарваш едно грипче, спираш да тренираш за седмица и целия ефект от тренирането се губи.

Много грешни неща има в това, не ми се пише за всяко по отделно.

# 428
  • Далечният изток
Под външност нямах предвид дрехи. За това и вчера казах, някои неща не си ги избираме, но да ходиш мърлява, с неизмита коса, олющен лак и миришеща на манджа си е съзнателен избор. Неподходящите дрехи също. Някои просто нямат реална представа за себе си.

# 429
Как мислите, а мацка с такава фигура някой мъж ще я върне ли?

# 430
  • Далечният изток
Ееее, тази... Heart Eyes Едва ли някой ще я върне... Бях такава преди 100 години, все едно в друг живот.

# 431
Фигурата е топ, а прическата - отврат 😃

# 432
Прическата е от преди 40 години все пак Simple Smile Ясно, че не обсъждаме нея.

# 433
Знам. Иначе за мен това например е супер секси - секси хора, секси танц:

https://youtu.be/WUxHrMgg8V0

# 434
За много симпатична дебеланка смятах Адел и като отслабна, ами не ми харесва повече. Пак е хубава, но ми беше много по-симпатична пълничка. Simple Smile
//
Примадона, симпатяжка си! Момичето с дупето е хубаво, има хубаво лице и тяло като цяло, но от кръста надолу си е с бая задник. Сигурна съм, че е секси за повечето мъже, но мен дупата ми идва 2 идеи въз.

Общи условия

Активация на акаунт