За мъжете и “дебеланките”.

• 23 469
  • 575
  •   1
Отговори
# 405
Това че някой за фантазиите си е изградил определен образ, не означава че иска  същия този образ за партньор. Simple Smile

# 406
Някои коментари много ме забавляват, честно!😂😂😂

# 407
  • По света и у нас
И мен ме радват коментарите. Да аз съм, около 61-2 кг съм и не, снимката не е от преди 20г. а от вчера.
Пускам ви една друга снимка - друга “пухкавка”, която на мен ми се вижда супер секси. Мислите ли, че тази ще я върне някой? Само някой трътлест мъж който търси да си оправи гените би я пренебрегнал.

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 16:24 от PriMadonna

# 408
И мен ме радват коментарите. Да аз съм, около 61-2 кг съм и не, снимката не е от преди 20г. а от вчера.
Пускам ви една друга снимка - друга “пухкавка”, която на мен ми се вижда супер секси. Мислите ли, че тази ще я върне някой? Само някой трътлест мъж който търси да си оправи гените би я пренебрегнал.

Значи за теб този задник е супер секси??? Ми имаме различни критерии явно. За мен това е дебел задник. Сега дали някой ще я върне не знам, зависи колко е загорял, на колко водки е, и дали става дума само за секс, а не да се показва с нея пред приятелите си.

# 409
  • София
Последната жена има кофти задни части и горната част на бедрата е добре да не ги показва.

# 410
  • Fairbanks, Alaska
Аз не бих я върнал.  Ще ѝ дам шанс без да се колебая. Времето ще покаже дали ще я искам за сериозна връзка или не, понеже леко занижавам критерия за визия.

# 411
PriMadonna, готина си ❤

Колкото до другата жена - определено не ми харесва дупето, защото ми идва твърде голямо, горната част на бедрата също не е ок, но ръцете и краката надолу изглеждат добре. Според мен доста мъже биха я харесали.

# 412
Е, не виждате ли, че някой вече я е харесал?

# 413
Primadonna, много добре изглеждащ. Дамата с голямото дупе също ми харесва.

# 414
Аз също харесвам и двете - перфектните и идеалните да се разхождат по подиумите, а улиците да ги оставят на нас.Дамата от снимката просто трябва да носи панталонки с малко повече плат по дължините.

# 415
  • Fairbanks, Alaska
Те по модните подиуми дори и не са перфектни-без грам сланинка. Друго си е като има малко сланика. Именно тя придава на женското тяло този апетитен и сочен вид.

# 416
Колко килограма давате на тази жена на ръст 165 см? И бихте ли я приспаднали към дебеланките? .........
PriMadonna, ако имаш някакви проблеми търси ги другаде, не са в това как изглеждаш. Всичко е в главата. Wink

# 417
Последната не е "пухкавка", а си е откровено дебела и с кофти фигура. Не знам защо нещата вече не е добре да се наричат с точните им имена, ами се носят от дебет кладенеца вода само за да не кажем на дебелото дебело.

Повечето мъже са всеядни и не им пука много-много как изглежда жената, навита да им пусне един-два пъти. Но, мъжете, които харесват фигура като моята например няма да погледнат два пъти показаните две. За мен лично и двете са с наднормено тегло, втората отива към затлъстяване. Нито едната за мен не е секси.

# 418
Мацката от последната снимка е неподходящо облечена за фигурата си. Ако беше избрала друго, щеше просто да е ефектна мадама.
Скрит текст:

Но е очевидно, че си харесва задника и няма проблем с него. Има мъж до себе си, който я харесва и ѝ пука на черупката, че някой я намира за дебела и че според други е неподходящо облечена. Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 19:42 от Sysly

# 419
Babri, обиден ти е поста както за жените, така и за мъжете. Имаш мнение, супер, но и другите имаме.
Sysly, точно това е, да умеем да подберем правилните дрехи, според вида фигура.

Общи условия

Активация на акаунт