За мъжете и “дебеланките”.

• 23 477
  • 575
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Не е въпрос само на килограми.
Структурата е най-важна. При едра структура всеки излишен килограм личи, докато при фина структура може да се сложи някое кило отгоре.
Едно е 50 или 60 кг. на 155 см. и друго е същите кила на 175.
Едно е килограмите да са лепнати на бюста и на дупето, друго е да са на бедрата или корема.

ЧС, дори без да говорим за активни спортистки, пак се отразява при постоянно любителско практикуване. Особено на определени спортове.
Костите наистина не са тежки. Средно 2-3 кг. са костите в тялото на жена и 4-5 при мъж, но мускулите представляват около 40% от сухата маса на човек, като при спортистите този процент нараства.

# 391
Че то на мъжете хич не им работи кантарът на око. Отивам аз на задължителен годишен преглед, там едни млади докторчета, че да е по-евтино за работодателя, попълват въпросник за пациентите. Стига се до въпрос колко килограма тежа, ама аз не съм сигурна колко точно, че кантар вкъщи нямах, от дъжд на вятър се мерех при личната, и викам не знам колко точно, ако е важно да е с точност и има кантар тук, да се измеря. Гледа ме, гледа ме, и ми вика "Хайде, пиша те 50.

# 392
Не знам колко е мит, но на 50 кила 1-2 разлика си личи.

https://ponichka.com/%D1%81%D1%8A%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2% … 0%BA%D0%B0%D0%BB/

Иначе най-тежкият орган е кожата и тя може да повлияе повече на теглото.

# 393
  • По света и у нас
Колко килограма давате на тази жена на ръст 165 см? И бихте ли я приспаднали към дебеланките?

# 394
60-65 кг давам. Не е дебеланка, но не спортува и си личи.

# 395
И аз толкова й давам, но изглежда добре. Според мен мъж няма да я върне.

# 396
  • Далечният изток
Ха ха, шегуваш се. За мен дебела е примерно това

# 397
Примадона, това си ти, нали? Ами, супер си! Дебеланка е това, което е показала Аида.
Скрит текст:
Погледнах в пинтерест за curvy women и между резултатите това недоразумение Scream Слаба ли е, дебела ли е, харесвана ли е от мъжете?

# 398
  • Далечният изток
Примадона преди 20 и няколко години, ако съдя по аутфита Hug
И си се мислила за дебела... И аз така, като си гледам стари снимки.

Елифче, нещо фотошопът здраво е играл по тая снимка.

# 399
Колко килограма давате на тази жена на ръст 165 см? И бихте ли я приспаднали към дебеланките?
Според мен си идеална!

# 400
Над кръста всичко си е ОК. Крачетата са леко пълни и малко стягане със спорт ще им дойде екстра. Но дебела в никакъв случай. Пухкава може би.

# 401
  • Fairbanks, Alaska
PriMadonna, имаш много хубава фигура. Давам ти около 54 кг.

# 402
Е как пухкава бе, хора?!? Верно тук в България има някакъв ненормален стандарт за жените. Няма да забравя една случка от над 10 години. Тогава тежах 58 кг, малко в повече от обичайното ми тегло. Та питам в един магазин за костюм и отговорът на продавачката беше: толкова големи номера нямаме Scream

# 403
  • Варна
Знам, че моят ме харесва дори и малко по-едричка, защото бришим горите заедно, по-закътани места и мъкна раници, сакове, чанти и скари .
Харесваше и слабичката ми приятелка ( по тяло говорим- 50кг. ), но рязко му се смени мнението като девойката не изминава в разходка повече от 1км, предпочита по обществени места и не носи нищо по-тежко от 2кг.
Аз харесвам по-едри, но тонизирани тела и няма да имаш физически пречки.

# 404
viksdesire, викаш, за твоя мъж една жена ако не е кадърна да разтовари ремарке с цимент, прекопа градината, изрине една кола гюбре и не гътне ли едно агне, я отписвай от раз. Joy Друго си е да си яка кака. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт