🧷Terzi - ШИВАЧЪТ🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти, колеги и приятели - Тема 4

• 24 782
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Актьорът Чаатай Улусой надмина себе си във втория сезон на Терзи
Живеехме с него, всички съществуващи психични състояния:
радост, екстаз, тъга, щастие, горчивина, бунт, безпомощност.
Той успява да очертае характера си с всеки епизод, като първоначално преминава през всичките му вътрешни чувства.
Плачът е смесен със смях, тъгата с радост, безсилието с триумф. Героят на Пеями еволюира в хода на поредицата, за да даде на зрителите възможността да изпитат всичките му аспекти.
Чаатай е като калейдоскоп през целия втори сезон, а финалът потвърждава истината, че човек се учи от грешките, а разумът винаги побеждава.
Диалозите на героите са полезни уроци в живота, полезни за хора, които са в ситуации, подобни на героя на Пеями.
„За да се научиш да ставаш, първо трябва да паднеш“ е фраза със скрити значения за онези, които искат да признаят, че съществуват не само хубави неща.

Това е нещото,които трябва да се повтори още веднъж!
Уникален Чаатай! Талантище!!!

За мен втория сезон беше много хубав!
Тук Чаатай не само играе,тук той е самият Пеями. Това е уникалността на този актьор-начина ,по който умее да се слее с героя си.
Обожавам го!

Последна редакция: чт, 03 авг 2023, 10:33 от nezito

# 166
Въх какви горещи кадри с Берак дали като са го снимали не са се сетили за шезлонговото си лято?
Оставила съм си Шивача за уиекенда ще си го изгледам на спокойствие. Някои казват,че не е добър сезона като първия само разбрах от подсказките които видях,че бабата на Пейями е починала.

Дидко , джанъм хайде откога искам да се разпишеш.
Горещи кадри чоооок. И аз си помислих дали не са изплували шезлонговите летни спомени Joy
Това, което сътвориха се вижда че си имат доверие и са отпуснати.
Ча по принцип си е такъв с партньорките ,но тук е взривоопасно.
След това оная изчезна от живота му в реала ,но не мисля че е толкоз глупава или луда за да направи проблем от това.
Нищо не се случи между тях слава богу и сцените са си изпипани. Няма нещо от което той да се срамува или феновете му.
Дори кадрите с червената рокля са като изкуство. Нищо пошло няма.
Ако питат мен можеше да продължат с по така...
За втория сезон ще си прецениш като го изгледаш ,но повечето мнения на зрителите е че чок добър. На мен лично повече ми харесва с динамика и екшън. Има и несвързани неща като Пеями полудял от любов.
Хубавото е че се освести и не спря да шие въпреки паник атаките и това че си поряза ръката. Бързо се възстанови, като на филм. Накрая има ревю и емоции и прие баща си такъв какъвто е.

Тая новина за Ай Япъм, където мениджъра е последвал компанията феновете се надяваме на проект по тв. Вероятно е приел офертата за Безмилостен. Засега нищо официално няма и от двете страни.
Бирсен ще пише ако подписа е сложен и е сигурно.
Може да са отнася за друг проект.
Ай Япъм правят и за платформи.  
Ще има ли проект с продуцента от Миконос също е загадка.

С преводите всички на бг са премахнати.
Хората сега внимават да качват и споделят линкове.
Ако все пак има такъв на Терзи на втори сезон моля някой да ми го изпрати на лични ако не искате да се споделя в темата.

Нези , така е Талантище е.
Няма проект и герой под който да не му е влязал под кожата. Това си е изтощително.
Не мога да си представя как ще е с Гьокхан. Ще ни отвее за пореден път. Винаги се изумявам какъв Хамелеон е и колко естествено играе.  
Скоро не си споделяла пейзажи от острова ще донесеш ли Heart Eyes

Последна редакция: чт, 03 авг 2023, 19:17 от femmi2

# 167
Привет!

Може ли линк с руски субтитри на втория сезон на Терзи, че търсих, а не откривам?

# 168
Привет Снежи Hug не знаех че гледаш Терзи.
Ще се радвам да споделиш и отзиви.
В момента от телефона не мога да копирам линка.
Превода съм го споделила с руски субт на стр. 5 в темата пост номер 64 най отгоре с черно. Епизодите са разпилени и сляти със сезон 1 ще се оправиш. Първи епизод на втори сезон започва от номер 8

Последна редакция: чт, 03 авг 2023, 12:38 от femmi2

# 169
Феми, благодаря, ще го намеря.

Да, гледах 1 сезон и много ми хареса - игра на актьорите, сценарий, режисура. С нетърпение чаках втория и като го изгледам ще споделя нещо по-подробно. Всъщност главната не ми харесва особено, но не е болка за умиралка, те другите компенсират.

# 170

Снеже , специално за теб красиво нежно Хазалче . Heart Eyes
Палас не го гледах като хората , особен сериал е , но с новите попълнения в каста и история се очартава да е интересен.

Цитат
Всъщност главната не ми харесва особено, но не е болка за умиралка, те другите компенсират.
Главната сега се учи и визуално не е красавица.. карай . Не може всички да са красиви и талантливи и с харизма.
В продължението се отпусна в някой сцени. Останалия каст е силен и продуцента се застрахова иначе щеще да е трагедия!

Уауууу , каква красотичкааааа . Толкова е секси като пушииии . ОПАСНО горещо , красив , мъжкар . Цигара да бях и тези устни ,очички  и брадица . Разлопа ми се сърцето за пореден път:boom:

Ето какво е написал арабски фен.
Прав е защото дисни копаят дъното и  не са конкуренция на НФ Турция и по света.  Дори проекта за Ататюрк с Арас, който обещаха, че ще го излъчат на платформата излъгаха затова. Новото решение, че ще е  по турския фокс и в кината в Турция.Поне ще го излъчат някъде иначе щеше да е подигравка с труда на актьорите. Турците са чувствителни на тема Ататюрк. 

Netflix смаза Disney в Турция, защото когато искаше да отиде в Турция,  Чаатай избра най-доброто Нетфликс и да бъде техен представител .  

Хареса ми това , което са коментирали в Туитър . Не стига това има брак с двама мъже и Пеями реве за нея. Head Band това че се омъжи за психото си е виновна само тя.
https://twitter.com/OnlyCagatayU/status/1686883879343308800
Цитат
Най-големият ми проблем в S2 беше Esvet, която се закле „предпочита да отиде в затвора, отколкото да бъде с Димитри“, но когато Пеями я отхвърли, тя се омъжи за него (без да бъде изнудвана, заплашвана или принуждавана) И доброволно прави секс с него през цялото време обвинявайки #Peyami за нейните нещастни решения.

това е от италиански с превод . Добре че е гугъл на помощ
Effettivamente ho notato anch’io questa indecisione di Esvet.Incolpa Peyami per la sua mancanza di coraggio però si sposa Dimitri (che non lo ama tra l’altro) e peggio ancora è sempre dietro a Peyami .Molto indecisa 🤔.Speriamo le cose si chiariscano nella 3 stagione.

Всъщност забелязах тази нерешителност  на Есвет. Тя обвинява Пеями за липсата на смелост, но се омъжва за Димитри (който между другото не го обича) и още по-лошото е, че винаги преследва Пеями. Много нерешителна 🤔. изчистете това в сезон 3 .

Според данни на DigiLUP, най-обсъжданите мъже актьори в социалните медии за 2023г.  Ние сме в класацията

Така ми е кеф с тези суперлативи заслужени табики . Най добрият е спор няма !

Големият дигитален гигант Netflix трябваше да има най-добрия актьор, ако искаше да постигне успех в Турция 🇹🇷 и го направи. Всеки може да говори каквото иска, но Cagatay Ulusoy е най-добрият и всеки знае това 🌟🌟🌟👑

Невероятен тузар и тешкар и като запали фас е още по Огнен !

Последна редакция: чт, 03 авг 2023, 18:50 от femmi2

# 171
Според данни на DigiLUP, най-обсъжданите мъже актьори в социалните медии за 2023г.  Ние сме в класацията.

Така ми е кеф с тези суперлативи заслужени табики. Най добрият е спор няма!

Големият дигитален гигант Netflix трябваше да има най-добрия актьор, ако искаше да постигне успех в Турция 🇹🇷 и го направи. Всеки може да говори каквото иска, но Cagatay Ulusoy е най-добрият и всеки знае това 🌟🌟🌟👑

Невероятен тузар и тешкар и като запали фас е още по Огнен!

# 172

The Tailor: Още един достоен сезон

Не можах да прегледам Шивача, когато първата му част излезе преди няколко месеца. За моя изненада, премиерата на втория сезон беше без предупреждение.

В свят, в който стриймването на последователни сезони отнема поне година, The Tailor определено е изключение.

Драмата придобива по-дълбоко, по-заплетено измерение след случайната стрелба на Есвет по Пеями във финала на предишния сезон.

Напрежението между Пеями, Есвeт и Димитри е осезаемо, добавяйки към завладяващата предпоставка на шоуто.

Емоциите се играят мощно, но това, което наистина се откроява, е добре изработената драма, допълнително обогатена от завладяващия фонов резултат.

Освен това, e очевидна майсторската работа на създателите, които поддържат безпроблемен прехода от първия сезон.

Познатата настройка, продължението на арките на героите и перфектната като картина атмосфера ви потапят отново в света на The Tailor без усилие, превръщайки го в наслада, достойна за гледане многократно.

Тази изкушаваща енигма ви държи приковани, жадувайки за повече разкрития и добавяйки слоеве на сложност към сюжета.

Що се отнася до кинематографията, въпреки че шоуто може да не показва пейзажите на Турция толкова широко, колкото се желае, редовните кадри са визуално зашеметяващи.

Артистичността зад обектива блести, създавайки визуално привлекателно изживяване, което допълва емоционалната дълбочина на разказа.

Превъплъщението на Пеями, титулярният герой, от Cagatay Ulusoy е истинска сила.

Той продължава триумфалния си ход, вдъхвайки в Пеями  повишена интензивност, сила на гласа и грубост, правейки го със завладяващо присъствие на екрана.

Актьорът заема по-голямата част от екранното пространство и все пак успява да поддържа нещата сложни и  вълнуващи.

Салих Бадемчи впечатляващо се развива като Димитри, демонстрирайки забележително израстване на героя си. Неговият портрет излъчва зрялост и той се справя с финес в сложността на пътуването на Димитри.

Играта на Шифанур Гюл като Есвет е забележителна. Тя захвърля предишното си спокойно и крехко поведение, прегръщайки по-смела и настоятелна страна.

Способността й да задава въпроси и да се противопоставя на опозицията добавя интригуващ слой към разказа.

Играта на Олгун Шимшек като Мустафа е връхната точка на сериала. Той е най-добрият изпълнител без съмнение.

Неговото майсторство на героя е наистина забележително и как той се справя с предизвикателната роля с удивителна хватка, ме остави в страхопочитание.

https://wordstreetjournal.com/the-tailor-season-2-review-another … with-some-riders/

Не знам дали е споделяна тази рецензия за втория сезон на Шивача, но дори и да е, си заслужава още един път да присъства в темата. За мен, събота ще е денят на Чаатай и неговия Пеями. Вече са ми известни много детайли около сезона, но ще го изгледам с интерес. Благодаря за чудесните гифчета и за изразителните емоции на всички пишещи в темата. Heart Eyes Чудесни сте!

Не е реклама на цигари и тютюнопушене, но като пушач не мога да подмина снимките. Само мога да и кажа, че Чаатай не пали цигара само за снимки или в компания. Маниерите му показват, че си е редовен пушач.

Последна редакция: чт, 03 авг 2023, 20:26 от DeniAra

# 173
Дени Hug Не сме споделяли тази рецензия. Благодаря, че я сподели и преведе.
Международна е не е турска. Радвам се че отразяват сериала и сезона и играта на актьорите.
Турците ме вбесяват с техния морал сакън хората да не правят, като  Чаатай-  Пеями в сериала ,който развращава с алкохол и секс.
Не ги е срам от Нетфликс Joy
С нетърпение искам да споделиш отзиви след като го изгледаш. Любопитно ми е какво ще кажеш за специалните умения на Казанова.
Ще си пусна пак епизодите или някой моменти от тях. От сега ми липсва и нямам насита и търпение за финалния сезон.
Дано якънда споделят кога ще е.
Това, че Терзи е изключение и че НФ за година ще излъчи целия сериал си е феномен. Сниман е накуп успеха и интереса  е факт.  

Емка , Грасияс са гифките на красивия немирен Шивач. Време е за танци ,купон и горещи страсти.
Уникален е как с лекота играе пиян.
Отдавна си пуши още от ОС сме го виждали зад камера че си пафка и в заведения.
Ето и сега на летните снимки от аркадашите също.
Прави го толкова фино и секси чак и на теб да ти се допуши.
Не съм пушач и мразя цигарен дим  с удоволствие ще запаля цигара в неговата компания.

❤️‍🔥🤍🤎🙊🙊🖤🕺💃🍹

колегите и партньори  в реклама за  Lexus Чоооок харизматик  Страхотни са!

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 00:18 от femmi2

# 174

Момичета, пред очите ми за секунди броя на последваните от Чачо хора се увеличи. Мисля, че е някоя от тези жени. Дано не е последвал жена 🤭😑😄 Дано излезе някой по наблюдателен и обяви кого точно и дано е мъж 😄

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 07:20 от diana_atanasova55

# 175
Гюнайдън Nature Sunny

Не мисля, че филма и сериала ще са наведнъж през декември. Явно ще ни изтормозят докато обяват официално от платформата.

Споко и да е последвал някоя кадъна не е лично.
Така и не разбрахме що последва онзи комик. Залагах че след толкова време ще ни зарадва с тв интервю ,но Йок!

Агента е уредил подопечената Мелиса Шенсоолу в проект на цифровата блу тв.
Ще партнира на Толга Саръташ.
Той е от известните и предпочитани актьори.

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 14:02 от femmi2

# 176
Добро утро!
Дени,страхотно ревю,благодаря, че го сподели! Hug

"Цитат
Най-големият ми проблем в S2 беше Esvet, която се закле „предпочита да отиде в затвора, отколкото да бъде с Димитри“, но когато Пеями я отхвърли, тя се омъжи за него (без да бъде изнудвана, заплашвана или принуждавана) И доброволно прави секс с него през цялото време обвинявайки #Peyami за нейните нещастни решения."

Ето моята гледна точка по въпроса:
Ако това беше сериал по ТВ,щяхме да проследим всяко действие,довело до това развитие на нещата. Но тук всичко е по-схематично представено. А ние знаем,че Есвет е принуждавана от семейството си за този брак. Знаем,че тя не го иска. Показват колко страда тя след инцидента и е ясно,че е била принудена да се върне при Димитри.  Къде да отиде? Пеями лежи в болница,прострелян от нея. Още една причина да бъде изнудвана.  Самият факт,че в този сезон я виждаме гневна,смела и открита,показва още веднъж нейната непримиримост и това,че е принудена да се омъжи за Димитри,въпреки любовта си към Пеями.
Очевидно е,че след инцидента и тримата дълго време не са се виждали.
Очевидно е,че тя е страдала,защото Димитри и казва" Видя ли? Какво ти казах? Пеями ще се оправи"
Вижда се,по изражението на лицето,че не може да го понася. И, че пристъпва към този брак на сила.
Междувременно и баба му е починала, те не са били до него.  Очевидно Димитри я е държал настрана от живота на Пеями.
Всичко е толкова ясно,че няма какво да се обяснява още.

Феми,опитай се и да четеш текста,може би така ще ти стане по-ясно всичко.
Hands V
Реално погледнато и майката се появи от нищото.  Но все пак беше загатнато,че тя знае кой е синът и и тайно го наблюдава.

# 177

за тонус в жегите

На въпрос на един от абонатите дали има добри новини за Чаатай Улусой, известният журналист Ранини каза, че току-що е приключил снимките на сериала „Шивачът” и сега снима сериала „Кюбра”. Добри новини може да има и ще има, но тя няма да бъде техният източник.

Така е тук няма локуми и ако беше по тв нямаше нещата да се развият така бързо.
И с Джемре нещата се случват така. Флирт в дискотеката ,тя си го хареса от раз ,той видя че е разкрепостена. Пият ,лудеят дори номера й му написа върху ръката му.
Утре да си в бяло.
Айде изведнъж без да знае нищо за нея ще го придружава и после горещи страсти.  
И в реала може да се случи така ,но тук ме изненадаха. Мислех, че си имат минало и тя му е била модел преди.
Дори някой фенове предположиха че може да са в комбина с Димитрий. Жалко че участието и приключи поне с това впечатление останах.
Запазиха последователност след куршума.
В спомените дадоха как Пеями е в болница и майка му го посети.
Есвет не понася Димитрии ,но той колкото и ненормален да е не я застави насила. Семейството на Есвет с какво я принуди? Тя сама си реши за женитбата във втори сезон.  
Това, че след това го преследва и му крещи и го обвинява. Издразниме това:angry:
Горкия с нищо не е виновен. Дори и каза остави ме отивай при мъжа си имаш си семейство не ме търси повече.
Смелост ли какво е но .. сигурно реагирам така , щото ми е антипатична тая Joy не ми доставя наслада , няма химия и флиуди  , като говори едвам я търпя.  Като прави любов с нея в сезон 3 как ще изтрая.

Кажете кой е последвал в ИГ че сме любопитни.

Вижте на какво попаднах и ме трогна .Cold Sweat Познавайки го вярвам на споделеното от човека .
https://twitter.com/bitikbirisimrs/status/1687085119469678597
Преди 10-11 години братовчед ми беше болен от левкемия и състоянието му беше тежко. Той искаше   да доведе Çağatay, за да изненада чичо ми. Те се свързаха с неговия мениджър и  Чаатай дойде в болницата след няколко часа. Неговото щастие тогава беше съвсем различно и всички бяхме много изненадани, когато дойде. Слава богу, сега се оправи  💖  

nasıl sevindim anlatamam ya çağatay gerçekten çok hassas biri çok geçmişler olsunnn umarım iyidir şu an💌💘🙏🏻🤍
Не мога да ви опиша колко се радвам, Çağatay е наистина чувствителен човек, надявам се скоро да се оправи 💌💘🙏🏻🤍
Помощта на Чаатай винаги е скрита, той никога не го прави, за да покаже, дори е бил линчуван по тази причина, но изглежда, че е много чувствителен по тези въпроси и не го превръща в реклама.

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 14:00 от femmi2

# 178
Феми,още в първия сезон стана ясно, че семейството и я принуждава да се омъжи за
Димитри и  така те се подсигуряват финансово.
Това,че Чачо е добра душа си личи по добрите му очи!
Респект за това,което е направил!

# 179
Някой го плюят заради страстните му изпълнения , но повечето си го уважават и обичат.

https://www.dizimedya.com/cagatay-ulusoyun-dizideki-rolune-karar-verme-sureci/

Известният актьор Чаатай Улусой получи предложение за нов сериал и тази ситуация стана любопитна за любителите на сериали. Улусой, който наскоро подписа успешни проекти за дигитални платформи, получи предложение за сериала „ Gaddar “, продуциран от Ay Yapım. Въпреки че този проект беше планиран да бъде оттеглен през януари, се разбра, че той е преместен за сезон септември. Написан от сценариста Hürer Ebeoğlu, този сериал ще бъде режисиран от Sinan Öztürk, който преди това е продуцирал успешни продукции като "Çukur" и "Üç Kuruş".
Çağatay Ulusoy ще прочете внимателно сценария, за да оцени това предложение и да обмисли приноса, който ще има за кариерата му. Актьорът , който напоследък получи голямо признание с проектите си в дигиталните платформи, ще реши дали ще обмисли завръщане на телевизионните екрани.Сериалът „Брутално” създава големи очаквания със силен сценарий и опитен режисьор. Ако Çağatay Ulusoy приеме този проект, публиката ще има възможност да го гледа отново на телевизионните екрани с голямо вълнение.

Решението на актьора е от голямо значение за феновете на телевизионните сериали и всички с вълнение очакват новината за ролята на Улусой в сериала " Gaddar ". Талантът и харизмата на Улусой ще добавят голяма стойност към сериала и ще приковат зрителите към екрана. Поради тази причина възможността за добавяне на успешния актьор към актьорския състав на сериала създаде голямо вълнение в света на сериала.

С изясняването на всички детайли ще приключи и процесът по определяне на ролята на Чаатай Улусой в сериала, който ще бъде споделен с публиката. Като зрители очакваме с нетърпение новия проект на обичания актьор и с нетърпение очакваме отново успешното му представяне на екраните.

Така е Очите му излъчват топлина , доброта . Красив не само външно . Като се усмихне грее като слънчице:heart_eyes:
Не парадира с тези неща . Линчуваха го когато преживяха земетръса и трагедията че не е реагирал  в нета.

Те на са и опрели пистолет в челото да се омъжи за Димитрии. Да ги подсигури финансово се жертва.
Толкоз ли им е важно това , а не щастието на Есвет?   

КРАЛЯТ На Нетфликс - Турция и не само . Винаги със силни предизвикателни роли

така се печелят последователи и Обичта на хората
-You're a truly remarkable person whose name deserves to be inscribed in gold, I’m so proud to be one of your fans who will support you and love you forever 🤍
-Ти си наистина забележителен човек, чието име заслужава да бъде изписано в злато, толкова съм горд, че съм един от твоите фенове, които ще те подкрепят и обичат завинаги 🤍

Как предполагате какъв ще е финала на последния сезон? Пеями и Есвет ще се съберат ли , Димитри ще и даде ли развод или Пеями ще осъзнае че се е объркАл и ще я забрави

Добре и отговори на Есвет като и каза да не се притеснява коя е подходяща за него и че скоро ще се влюби в Джемре. Ех ,ко беше така ... Каза го от гняв.

В епизод 2  на турския сериал "Шивачът" разказва как Ари наистина не хареса поведението на Пеями на сватбата на Димитри и той побърза да го изгони. Когато Димитрий видя това, той отведе баща си настрана. Той попита кой е Ари, че да изгони най-добрия си приятел от сватбата? Димитри напомни, че това е неговата сватба и той сам ще реши кой трябва да я напусне. Но Ари започна да настоява Пеями да замине с приятелката си. Тогава Димитри прекъсна музиката и съобщи на гостите, че купонът е приключил. Всички ще трябва да напуснат, с изключение на тези, които той взема със себе си. Тогава Димитри се приближи до Есвет и каза, че сега ще отидат при Пеями. Есвет, избирайки подходящия момент, се заинтересува от Пеями, наистина ли са заедно с Джемре? Пеями потвърди това. Тогава Есвет изрази мнение, че това момиче изобщо не отива на Пеями. Пеями отговорила на Есвет, че трябва да даде шанс на Джемре и със сигурност скоро ще се влюби в нея. В края на краищата дори на Димитри е много забавно да е в нейната компания. Есвет попита за Мустафа или Джемре също се разбира с него? Пеями каза, че Джемре може да се разбира с всички. Неочаквано Мустафа напусна стаята си и Пеями побърза да го върне, преди гостите да го забележат. Есвет искаше да се върне у дома, но Димитри реши да остане в дома на Пеями...

Нереална съблазън и този поглед и ръце🔥🤯🤯🤍🤎🤤

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 17:28 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт