🧷Terzi - ШИВАЧЪТ🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти, колеги и приятели - Тема 4

• 24 806
  • 736
  •   1
Отговори
# 240

✨📸 Berrak Tüziunatac се сбогува с героя си Джемре в сериала на Netflix „Tailor / Terzi“: „Беше много вълнуващо и забавно приключение. Чух много хубави неща, прочетох много, благодаря ви много , много се радвам. До следващия път 🫡🫶"

Обърках се  в превода . Хем се сбогува , хем пише до следващият път.
Ще участва ли във финалния сезон или Йок ?  Да обяват премиерата и пускат, че немам търпение.
Как няма да е вълнуващо приключение като е с такъв мъж. Спомнили са си и двамата шезлонговото приключение.

Цитати
Цитат
Гледам първата серия с нейно участие, струва ми се, че тя играе себе си в Портной, води същия начин на живот в реалния живот)))

Цитат
Завчера се появи информация, че тя е останала в 3- ти сезон

https://twitter.com/QueenDreamer8/status/1689216748967358464
елегантен, изкусителен агент . Турският Джеймс Бонд

https://www.youtube.com/watch?v=BVdlpVtkS1Y
клипче от румънката Габи  
Чаатай Улусой -  Пеями С 1 и 2

Хафса и аз я харесвам нежна  , жизнерадостна с талант и потенциал.  Има време още е млада ще намери и любовта и мъжа до нея. На новата фотосесия за сериала и двамата с Керем са чок различни и са си поиграли от екипа с фотошопа.

Лор:hibiscus: , нерде се изгуби на релакс ли е или си е дала почивка от сериали и се е пренаситила.
Ако ни четеш , пиши нещо че се притесних.

👀 Netflix има 20 проекта за телевизионни сериали/филми, които ще бъдат излъчени до края на тази година и следващия сезон.
Ето кои  са те

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 22:53 от femmi2

# 241
Здравейте, дами!

Едно късно кафе от мен, с пожелание за слънчев и усмихнат почивен ден! И надежда Чачо да ни изненада с нова фотка, интервю или фотосесия.

# 242
Благодаря за кафенцето и топлите , красиви слънчеви усмивки.
Ох , колкото и да ни се иска и мрънкаме забравете за фотосесия скоро.
Чак догодина за фантастиката или Джентълмен.
Айде дано ни зарадва за филма и да го рекламират повече. Забелязала съм че по принцип НФ не си дава зор за филмите ,но за Кралят на Нетфликс ще направят изключение, както и ОГМ. Може и парти.  За успеха не се съмнявам ще отвее всичко. Винаги съм се възхищавала на усета му ,труда и таланта му.

Ох дано се появи че не се трае. Ако го видим чак за финала на Терзито или за РД  как ще кретаме дотогава..?
Много искам да ни зарадва за РД с нормални снимки / снимка. Да го отпразнува с аркадашите и близките си.
Ние ще си спретнем купона като всеки път. Още е в разцвета на младостта си.

Дидко , изгледа ли Шивача ,сподели впечатления ако ти се пише. Интересно ми е дали са ни еднакви усещанията и мнението за Шифа и сценаристите с ашка.

# 243
Ех,само как щях да ви изненадам,ако беше Чачовата яхта.

Тази сутрин моя мъж чете нещо в Интернет и ми казва:
"Нези,вече може да ти се сбъдне най-голямата мечта. "
"И каква е тя"-го питам
"Чаатай Улусой става жиголо,вече може да си събереш пари и да си го поръчаш"
Joy Joy Joy
Журналистите са много изобретателни със заглавията. Wink

# 244
Еха , ако беше Чачовата яхта..
Нези ,не спирай да мечтаеш и това ще се сбъдне.  
До кога си в Гьокчеада ? Ако приключат снимките на Кюбра и е свободен за РД ще е на моренцето.

Ох михлюзина жиголо JoyJoy
Искам и аз да си го поръчам JoyStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye пари ще съберем. Всяко удоволствие е скъпо. После ще е  само за мен. Другите да си търсят друг Джентълмен.

Нерде го е чел това в бг пресата ли?
Някой наистина могат да си помислят това.
Аз съм чела и други клюки. Не можел да живее без Серенай много я ревнува от Керем и шЪ си реже вените вече от любов:joy:joy::Close
Това заглавие мЪ разби Joy Чаатай Улусой си фана дърта манекенка и изживяват любов.

Последна редакция: нд, 13 авг 2023, 13:02 от femmi2

# 245
О,Феми,чак до РД няма да съм тук. До края на август,почти не остана.
Нищо,продължаваме да мечтаем. Wink
Викаш щяха да валят поръчки,ако беше жиголо,а  Grinning

# 246
Ще се сипят поръчки и още как в сериал ,реал. Сигурно ще е най богатия жиголо и известен. Такъв пожар и огън  създаден е да те праща в рая. Красавец освен това. Потъваш в очите му. 🤎
Струва ми се че за филма е оформил  талия и плочки. За секси гръбчето и задни части той е във форма и не се променя.

От сета на проекта на Серенай за НФ непрекъснато се показват снимки и от други проекти също. Главните се снимат , а нашият темерут се спотайва. Той ли не ще или наистина шефовете забраняват снимки с него? Пазят в тайна проектите му ,но визията отдавна се разгада. Още ли са на пясъчното плато или са се върнали в Истанбул? Няма ли някое клипче.
Кълбото ми нашепва, че през следващата седмица ще ни зарадва.

Мелиса Памук за която ви споменах че си я харесвам и желая в тандем ще се омъжва за футболист. Такива слухове има. Ако не греша той е от Галата Сарай любимият му отбор, който подкрепя и по слухове има акции там. Ако е от тоя отбор много вероятно да е поканен на тържеството.
Тя е била гадже на най добрият му приятел Мерт Коч ако се бяха загаджили щяха да са баджанаци Joy

Нези ,нещо ново и интересно в ИГ има ли ? Тая латина която уверено пишеше за шаманските изпълнения нещо да е коментирала да се посмеем.

Последна редакция: нд, 13 авг 2023, 17:42 от femmi2

# 247
От Енгин бей

Нищо друго,Феми. Има снимки от сета ,но от хора от екипа,които се снимат.
От Чачо ни вест,ни кост. Disappointed

# 248
Енгин бей това не го ли публикува за старта след ваканцията и сега пак. Какво ли ни подсказва? Той не споделя просто ей така. Върна ли се от чужбина или още пътешества?

Направо се чудя проекта на Еджела и Серенай за НФ нерде го снимат?
Каста и екипа ще речеш че са на почивка от тия кадри, които споделят. Отпуснали са му края не е като тв да се натоварват.

Кенан Им. е потвърдил инфото от Бирсен Ант. че се завръща на екран след дълго отсъствие.  
Нали писа че ще има още инфо за актьори ,които са се превърнали в марки ,засега още нищо за Чаатай.   Пише кои сериали капят през лятото  и кои се  завръщат за нов сезон. Сценаристите на Чапкъна са нови.

Последна редакция: нд, 13 авг 2023, 21:42 от femmi2

# 249
Колко серии беше 2-ри сезон?  Има превод до 5-ти епизод.

# 250
# 251
Колко серии беше 2-ри сезон?  Има превод до 5-ти епизод.

Втори сезон е от 8 епизода. Сега с тия акции зор да опазиш видеата.
Най сигурно е да си ги свалиш на компа   от нерде да знае човек, че това удоволствие ще му отнемат.

Последна редакция: пн, 14 авг 2023, 17:51 от femmi2

# 252

Честит празник, момичета!

Бъдете живи и здрави!

# 253
Здравейте , честито на имениците . Днес е светъл хубав празник .  Живи и здрави всички да сме . Амин !

Седмичната класация в световната мдбд за наблюдавани актьори. Ние сме още напред , удържаме фронта . Браво ! Тоя , който е първи има зъл поглед и е нелицеприятен . Явно са му излъчили проект или събитие .  

Уауууу от кога ровя и се надявах на такива кадри за гифки със звучните целувки. Вместо той , тя го опря до стената. Ох котарачееее сладко , наранено . Broken HeartAnimal Kissing Cat  Ейваллах на феновете всичко разкостиха и творят .
https://twitter.com/OnlyCagatayU/status/1690744185316397057
Емкаааа , може ли гифчетаааа . Направо е като Пожар , то къде ли не е . Направо съм шаш и разногледа . Невероятен , уникален , Греховен , Съблазнителен , Опасно красив и талантлииив . Задръстих си пощата и  компа,  но си заслужава. Бери и тя е опасна палавница в реал и сериал. Такава му трябва на Казанова не задръстени.  

Красива Бенсу с червена рокля . Много е шик и гюзел . Идеално и стои по тялото и готина кройка👌 Пеями си разбира с от работата

Последна редакция: ср, 16 авг 2023, 00:48 от femmi2

# 254
Честит празник! Hug
Богородица да закриля вас и семействата ви!

Общи условия

Активация на акаунт