Още напредваме с последователите.
Феномен! Покри се за РД не отрази никой и въпреки това хората го следват. Вълкът кожата си мени, но нрава Йок! Аркадшите не споделиха нищо актуално за празника,но видеото как спортуват на двора е готино и сладко и за нас е ново.
Лор , аз си помислих, че може заради това да изчезна спокойно може да споделиш критики.
И на мен не ми харесват някой неща у сценария и съм го коментирала и спорила. Не съм разочарована от сериала. Режисурата е на ниво ,стайл и т.н.
За актьорската игра Шифа не може леко се отпуска в някои сцени. Визуално не ми допада. Звяра играе и заради двамата.
Тоя пресилен ашк ме нерви.. не стига това ами и го преследва и му се кара на Пеями. Горкият щеше де откачи добре, че се утеши с огнена мацка, като Джемре и тя го разбра и помогна.
Задълбочени психо анализи не мога да пиша нямам дар слово. Ако трябва да съм честна не чета и анализите на Айлето. Минвам ги по диагонал.
На мен ми дай горещи страстни еротик сцени на Казанова. Мога да му се любувам и настръхвам нон стоп как ги праща в рая и мечтая и сънувам. Уникален!
Така е възхищваме се и го хвалим радваме и гордеем с любимеца си.
Виждаме и слабите му страни, като всеки нормален човек. Има такива, които пишат и плюят и не правят разлика от екранен образ и роля. Посредствен актьор и какви ли не глупости и за външният му вид.
Затова скачаме на такива..
На новото фото доказа какъв мъжкар е и фокусник. Всичките шашна и взриви преса и соц мрежи.
Излъчването е различно досега с особен сексуален заряд и погледа също. Латино пич!

на себе си дори ще завиди