🧷Terzi - ШИВАЧЪТ🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти, колеги и приятели - Тема 4

• 24 761
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Гюнайдън Nature Sunny

Още напредваме с последователите.
Феномен! Покри се за РД не отрази никой и въпреки това хората го следват. Вълкът кожата си мени, но нрава Йок! Аркадшите не споделиха нищо актуално за празника,но видеото как спортуват на двора е готино и сладко и за нас е ново.

Лор , аз си помислих, че може заради това да изчезна  спокойно може да споделиш критики.
И на мен не ми харесват някой неща у сценария и съм го коментирала и спорила. Не съм разочарована от сериала. Режисурата е на ниво ,стайл и т.н.  
За актьорската игра Шифа не може леко се отпуска в някои сцени. Визуално не ми допада. Звяра играе и заради двамата.
Тоя пресилен ашк ме нерви.. не стига това ами и го преследва и му се кара на Пеями. Горкият щеше де откачи добре, че се утеши с огнена мацка, като Джемре и тя го разбра и помогна.  

Задълбочени психо анализи не мога да пиша нямам дар слово. Ако трябва да съм честна не чета и анализите на Айлето. Минвам ги по диагонал.
На мен ми дай горещи страстни еротик сцени на Казанова. Мога да му се любувам и настръхвам нон стоп как ги праща в рая и мечтая и сънувам. Уникален!

Така е възхищваме се и го хвалим радваме и гордеем с любимеца си.
Виждаме и слабите му страни, като всеки нормален човек. Има такива, които пишат и плюят и не правят разлика от екранен образ и роля. Посредствен актьор и какви ли не глупости и за външният му вид.
Затова скачаме на такива..
На новото фото доказа какъв мъжкар е и фокусник. Всичките шашна и взриви преса и соц мрежи.
Излъчването е различно досега с особен сексуален заряд и погледа също. Латино пич!

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 14:52 от femmi2

# 631
Видяхте ли Хазал в Париж?

Само аз ли не съм възхитена? Neutral Face
Единствено лицето и ми харесва.
Феми,с теб често спорим,но това не ни пречи да сме пристрастени към Чачо,нали! Hug

# 632
Здравейте, дами 🥰☕

Включвам се по необичайно време специално за lor с молба да споделя и пише всичко което мислите и сърцето й говорят за Чаатай и ролите му. Нямам нищо против диалога, критиката и различните мнения. Даже се радвам за тях. 🥰👻

# 633
Здравейте момичета,
ЛОР, нямам нищо против да чета всякакви мнения, единствено не се кефя когато го плюят , че е погрознял, остарял,...и тн.т
Аз нямам дар слово, рядко ми идва муза за коментар....просто си го харесвам, Наслаждавам му се и го следя ...
Иначе нямам нищо против да чета всякакви коментари...
Феми, дааааа отново сме разочаровани за РД, но той си е такъв темерут....толкова сладък , но темерут...
А и още нещо, на мен ми се иска да срещне жена, която го кара да се усмихва, да е в хармония..... ,
Тогава ще виждаме повече....сигурна съм Simple Smile

# 634
Последно, от днес:

11:58 пише- купувачът (може би се има предвид получател)отвори централната чанта.
Дали това означава, че някой го е получил и отворил? Кутията беше в пакет от пощата .

# 635
Видяхте ли Хазал в Париж?

Само аз ли не съм възхитена? Neutral Face
Единствено лицето и ми харесва.
Феми,с теб често спорим,но това не ни пречи да сме пристрастени към Чачо,нали! Hug

Лицето и е ангелско и същевременно е като фатална красавица.
Нези ,какво не ти харесва дрехите ли?

Ако пратката е получена и отворена  ще се радваме. Най вероятно мениджъра я е отворил или самият Чачи. Ох дано даде знак за пратката поне това след като е темерут сладък.
Как да му се разсърдиш след тая зашеметяваща визия да ти разтупти сърцето.
Греховен! От камък да си монахиня да си ще съгрешиш и разтопиш.
Мъж след който се обръщаш. Представете си това изкушение, като върви по улиците какво предизвиква Stuck Out Tongue Winking Eye на себе си дори ще завиди
Много красив и различен от всичко досега. ♥️🤍🔥🤎🥵🤯🍷 🍷

Нези Hug така е често спорим и няма лошо в това но го правим културно и градивно. Не пречи да му се възхищавме и пристрастни.
Той си заслужава многото похвали.

Хазал: "Сега ще ви кажа причината за нашето посещение... Не мога да говоря за това, това е голяма тайна... Във всеки случай съм така развълнувана, че ми се вие свят. Пратете помощ."

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 15:18 от femmi2

# 636
Феми, новата визия на Чачо разбуни духовете из соц. медии. Но е време да го видим и в цял ръст, та удоволствието да е пълно.

Косата и брадата на Çağatay Ulusoy са объркани! Тези, които видяха образа му, не можаха да го познаят

Чаатай Улусой отново излезе на преден план, когато снимките на филма „Ние сме семейство“ бяха отложени за летните месеци, но този път с неговия образ. Косата и брадата на Улусой, който се опитва да живее личния си живот далеч от общественото внимание, привлече вниманието в социалните мрежи.
Известният актьор привлече голямо внимание с ролята си в сериала "Шивач" и често влизаше в новините с твърдения за личния му живот. Сега образът на Чаатай Улусой изненада публиката.
Непривичното състояние на косата и брадата на Улусой, който има натоварен график за снимки, беше посрещнато с голяма изненада от феновете му. Докато някои последователи харесаха това ново изображение, някои реагираха на изненадващата промяна, като коментираха „Той прилича на Can Yaman“.

Тази промяна на имиджа, която предизвика полемика в социалните медии, излезе на преден план, когато Çağatay Ulusoy се отклони от уникалния си стил.

# 637
И аз  искам да го видя в цял ръст по тяло ще е различен от Терзито. Няма да се покаже така освен да ни огрее в сериала как се облича и съблича.
Там не са като платформите и е цензура.
Иначе има много сравнения с визията на Джан и Джон Сноу също.
Чаго и Джано ако бяха братя нямаше да си приличат толкова. Аз им се радвам и на двамата.

Ние сме му свикнали на трансформациите понякога изумява какъв фокусник и Хамелеон е .  
С лекота се преобразява за дни.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 15:19 от femmi2

# 638
Е,чак пък такава изненада не е. Чачо отдавна е с такава коса.

По-скоро всички сравняват с визията от преди няколко дни-първо с брадата и бузките,после гладко обръснат.
Но  снимката с джина  е от лятото,сигурна съм и е прекрасна!!!

Феми,да,тоалета  на Хазал не ми харесва.
По-скоро не ми харесва как и стои. Иначе в лицето е много красива.
За пратката,ако някой е отворил пакета, то със сигурност е служител . Дали ще стигне до Чачо и дали ние ще разберем това е голямата загадка. Wink

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 20:59 от nezito9

# 639

Сравни го с края на Кюбрата само където му е израснала небрежна брада. Бузки слаби , тяло също. Косата му тогава е зализана на сегашната е небрежно разпиляна.
Къдрите няма да ги има като почне екшъна и иде в армията. Ще ми липсват.  

Приликите

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 22:29 от femmi2

# 640

ФЕМИ* последната фотка на Чаго
не мога да я сравня с никоя друга
защото не прилича на никоя до сега,
толкова е различен, ако не пишеше че е той
нямаше да го позная, като се загледаш
само очите, погледа и донякъде устата
са ни познатите, другото е нов стил, нова красота,
нЕма Кюбра и всички останали, та чак до Коджа..
голяма бомба хвърли и страхотен ефект се получи
Blush

Хазал Кая не ми харесва,
виждат се увиснали ци*и и дебели крака
като бетотобъркачки, в лице горе/долу..
не знам защо са я снимали така в Париж
но не са и направили добра услуга,
гримът е добър но съм я виждала
с много по-добър..
Thinking

# 641
Ева,подкрепям напълно за Хазал Кая. Много неподходящ за тялото и тоалет.
Колкото до Чачо  никак не ми се вярва човек, който с такова нетърпение си обръсна брадата,да я пусне пак толкова скоро.
А за визията на военен със сигурност и косата ще подстриже. За мен тази снимка е лятна. Зад гърба му се виждат чадъри. А сравнение с никой не мога да направя.
Никой няма неговото излъчване. Hands V

# 642
За Хазал и аз не съм у възторг с тоя тоалет. Напълняла е но в лице е страхотна красавица.😍 

Това фото с Чаго от рекламата на джина остава вечно в историята.
Табики, че и аз не го сравнявам с никой, защото за всеки неговият любимец си най и неповторим.
Чачи е с такава Харизма и излъчване не мога да му се нарадваме и нагледаме.

Нези , и аз забелязах фона отзад като за лятна снимка ,но какво пречи и сега  да е там. Веднага след Кюбрата е запрашил някъде на заслужен отдих.
РД е празнувал или вкъщи или извън.
Брадата я поддържа небрежна в реала и не му пречи.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 23:40 от femmi2

# 643
Момичетаааа,
Чачи си е супер, мисля обаче, че е нова ....брадата е лека, но може да е от лятото...
За Хазалче....разкошна е в лице, но снимката е направена доста кофти,  тя е ниска и някак краката и са като дъбики...
Но само ще ви кажа, че ако я покажа на ММ пак ще каже,  че е Кошута...
Има невероятни очи и лице....😉

# 644
Добро утро!
Стара или нова е снимката ,няма никакво значение.
Важното е,че за пореден път ни извади от равновесие.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 09:55 от nezito9

Общи условия

Активация на акаунт