Лакове за нокти - 165

• 45 915
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Рошличка, аз също я купих предимно заради кожичките. Няма нищо сложно в обработката им с пилата. Има много клипове, които показват основни правила като посока, ъгъл и др. Въпреки, че имам извит избутвач, който е по- малко рисков, пак наранявам ноктите понякога, дори съм се порязвала с него.
Предстои да разбера дали този начин на обработка ще реши проблема с "рошавите" кожички при мен.
Батерията учудващо за мен издържа цялата процедура на ръцете и краката и заряда не падна. Работих на най-ниската скорост от 3 възможни.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 20:38 от •mimoza•

# 466
  • Варна
Аз питах по-напред,но пак ще попитам- накрайниците как ги подменяме,когато се захабят? Могат ли да се ползват другите,за стандартни машинки/пили?

# 467
Мимето Това е лимитирана серия на Trend it up от миналата година или повече даже ... не съм сигурна . Бяха 4 или 5 лака ... ако искаш ще проверя , защото имам цялата колекция .

# 468
gali-presi, не мога да отговоря на този въпрос, но не мисля, че ще се похабят толкова скоро. Все пак са за домашна, а не професионална употреба. Когато това време дойде аз лично ще си купя нова.
Пилата е с 3г. гаранция, не е трудно човек да се разрови да намери сервиз на Silver crest и да пита как стои въпроса с консумативите.
В упътването има QR код към чужд сайт за поддръжка, който доставя до България. Едва ли си струва обаче.

# 469
  • Варна
•mimoza• благодаря за отговора Hands Thumbsup

# 470
  • София
Уф, ама Зоите са един малък разкош Heart Eyes

# 471
Уф, ама Зоите са един малък разкош Heart Eyes
+1 останаха ми очите.... Другите не ,но Зоите...Heartpulse

# 472
В сайта на Beauty one има няколко лака на Zoya и са на доста добри цени. Не съм поръчвала и не знам колко е цената на доставката, в сайта не намерих такава информация.

# 473
Аз като свекърва се повтарям, но за кожичките доказано помага миене на ръце с глицеринов сапун. За няколко месеца се оправиха кожичките на бившият ми приятел нацепени до кръв, а аз изобщо нямам какво да избутвам или изрязвам. Може и глицерин от аптеката в течния сапун да се капне.

# 474
Мимето Това е лимитирана серия на Trend it up от миналата година или повече даже ... не съм сигурна . Бяха 4 или 5 лака ... ако искаш ще проверя , защото имам цялата колекция .

Благодаря,но сега може и да няма от къде да се купят,щом са от предишни години.

# 475
# 476
Essie Chinchilly и O.P.I Stop I'm Blushing

# 477

Flormar 464 Lavender love, смесен с различни брокати 💜

# 478
  • Ст Загора
Аз питах по-напред,но пак ще попитам- накрайниците как ги подменяме,когато се захабят? Могат ли да се ползват другите,за стандартни машинки/пили?
аз взех пилата от К и там имаше линк за поръчка,от Германия.

# 479
  • Варна
nasito8988 благодаря за отговора и на теб.
Ще отскоча до lidl да видя дали все още има наличности и ще си взема, предимно за кожички.
От мен леко есенно Flowers Maple Leaf Flowers Fallen Leaf PASTEL 139

P.S И с топ,и малко блясък от Flormar GL02

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 15:55 от gali-presi

Общи условия

Активация на акаунт