Връзка с 23 годишен?

• 10 978
  • 224
  •   1
Отговори
# 60
На каква възраст е приемливо някой да заяви, че иска сериозни отношения на първа среща. За мен на никаква.

# 61
Ще повторя някой друг от по-нагоре - вярвайте им на тия мъже. Казал ти е, че не иска да е сериозно. Значи ок. Много те харесвам миличък, но четири месеца се повеселихме, добре беше, благодаря и чао. Ще си губи тя времето на 28 да прикотква някого! И на 50 да беше мъжът, щом не иска връзка, а ти искаш, няма какво да правиш там. Да не си се намерила на улицата, че да се раздаваш ей така за кефа. След глупостите на двама-трима такива, ще си станала на 35. Това, че се държи добре с теб значи единствено, че е нормален човек с нормално възпитание. Всеки неидиот би се държал нормално с жената, която чука, извинете ме. Просто си губиш времето и според мен абсолютно недей.

# 62
Ама то тя ли ходи до другия град?!?! Аз защо останах с впечатлението, че той идва при нея... Начиии23-годишния трябва да търчи подир кака си ако иска нещо, не обратното, авторке.

# 63
Ама то тя ли ходи до другия град?!?! Аз защо останах с впечатлението, че той идва при нея... Начиии23-годишния трябва да търчи подир кака си ако иска нещо, не обратното, авторке.

Мъжете се изкалпазаниха, защото има жени като авторката да им ходят на крака, без да се усещат, че така олекват в очите на мъжа. И после що той не искал сериозни отношения... Мъжете сме ловци и искаме да си спечелим жената, тогава тя има стойност за нас. Предлагащите се на тепсия са само за секс, но не и за сериозна връзка.

# 64
Съгласна

# 65
Чисто влюбена жена. Късно е. Проблемите едва сега започват. Авторке, лоша работа, за мен, сте влюбена и искате нещо сериозно с него. Само влюбен човек  постъпва така - дава свобода, та даже и да се вижда с други,  т.е съобразява се напълно с желанията на другия. Надявате се много да се получи между вас. Шансът да се получи обаче е нищожен. Не се получава с такива, те не са решителни, не рискуват, не държат на думата си, не ги интересува толкова как се чувства другия, а как се чувстват те. И много от тях и на 33г. са същите.

# 66
  • София
Отношенията са изначално ясни - за запълване на времето. Ако мъжът беше около 30-те, може и да се позамисля, но на 23 вятър го вее на бяла кобила. На мястото на авторката бих се поогледала за нещо по-смислено.

# 67
Или отчаяна

# 68
Браво на тоя 23 годишния?
Евалла му правим тука от мъжката маса.

# 69
  • Paris, France
Като съм влюбена седя във връзката докато съм влюбена и щастлива. Не бих напуснала мъж, в когото съм влюбена за някакви химерни вероятности да срещна друг, който да иска сериозности, бебета и халки. Предпочитам да остана сама, без деца, но да съм си изживяла любовта до дупка.

Всеки мъж знае къде се намира на стълбицата ма популярността и обикновено изключителна връзка, вярност, обич предлагат убитаците, особено още първите месеци.

Звучиш като жена, която знае какво иска, не е обсебваща и може да се забавлява. С такъв характер сама няма да останеш.

Прави са тези, дето ти писаха, че 28г е границата на женската супер вървежност. Проблемът е, че в момента нямаш сериозен кандидат, който да те е грабнал, а такъв може и никога повече да не се появи. На 28г се влюбих за последен път в живота ми.

На твое място бих оставила мъжът да идва да ме вижда, но не бих се пънала да ходя при него. Бих си продължила да излизам с него докато го разлюбя. Иначе рискуваш да се връщаш назад, да съжаляваш за неизживяната любов, да останеш емоционално привързана към сегашния и това да ти разваля всяка следваща връзка. Това ако изобщо успееш да започнеш друга връзка.

Понеже сте си казали, че връзката не е сериозна и не сте се вричали във вярност, можеш да си излизаш и с други мъже, ако искаш, разбира се.

Една любов си заслужава. 

Имам доста приятелки, тръгнали с по-млади мъже за спорта, които в последствие се ожениха за тях и имат общи деца. С времето мъжете свикнаха с жените и като решиха да имат деца, решиха да се оженят за жената, с която са заедно от години. Единият даже издържаше приятелката ми и болната и от рак майка. Когато тръгнаха заедно, всички и казвахме, че е с нея за да не плаща наем и докато си стъпи на краката. Още са заедно.

# 70
Ако авторката остане в тази връзка с 23-годишния, има вероятност да се влюби силно и после да страда. Защото не ми се струва много възможно 23-годишният да реши изведнъж, че иска семейство и деца точно с авторката. Вярвам, че и той ще ги поиска тези неща, но след години и с друга, в която се влюби. Авторката е за забавление (без да се обижда), но поне 23-годишният не й дава напразни надежди.

# 71
Не мисля, че опира до години, а до човек. Мъжът ми беше на 24,когато се запознахме, аз на 29. И точно след първата среща вече много си липсвахме и искахме да сме постоянно заедно. Това със сериозното дойде след първата година, но няма да забравя как заяви на един, който ми звънеше в онзи период, че той е със сериозни намерения и не иска онзи да ме търси повече.
Ако беше истински влюбен, ти щеше да го усетиш.

# 72
Не разбирам тази наивност!
Ние наистина ли коментираме "връзката"?

# 73
Невена е права - добре е да спре да ходи тя при него..
ако стане много зает, когато трябва той да се мръдне нарушавайки си комфорта, ще го разлюби набързо..
ако пък ходи - супер, ще ѝ покаже, че я уважава..

# 74
Невена е права - добре е да спре да ходи тя при него..
ако стане много зает, когато трябва той да се мръдне нарушавайки си комфорта, ще го разлюби набързо..
ако пък ходи - супер, ще ѝ покаже, че я уважава..
Не вярвам той да дойде поне веднъж при нея. Тя го е научила да му е лесно, та няма да си развали рахатлъка момчето. Уважение от днешен млад мъж? Някоя от вас  виждала ли е?

Общи условия

Активация на акаунт