Връзка с 23 годишен?

• 10 977
  • 224
  •   1
Отговори
# 75
Уважение?
За?

# 76
  • Paris, France
Уважение от днешен млад мъж? Някоя от вас  виждала ли е?

Да, аз, всеки ден.

Не съм съгласна, че няма да иде. За едното ....... мъж и до Марс ще иде. Това, че ще и ходи на крака всяка седмица не означава, разбира се, че има сериозни намерения. Ако я харесва за секс и приятно прекарване заедно, ще си ходи чинно редовно и ушите му ще плющят. 

Жените сме мързеливи и не щем да се разкарваме, дори и да сме много влюбени. Аз съм късала заради това, че мъжът не щеше да идва при мене и настояваше да седим в неговото жилище под предлог, че моето жилище е малко и в много шумен блок. Аз пък не се чувствах удобно далече от моите си парфюмчета, сапунчета, парцали и козметика и скъсахме. Той не разбираше какъв ми е проблема 🥳

# 77
Навремето едно момиче се беше засилила от другия край на България да ми идва на крака и даже се пазареше как трябва да е при мен поне два дни да си заслужава пътя... Simple Smile
Нямах много интерес заради разстоянието, не ми се занимаваше с връзка от разстояние, ама иначе беше симпатична, обаждаше ми се редовно по телефона, доста се беше зарибила при положение, че и бях казал да не очаква нищо. Е нямаше да я върна, то си е грехота да ти дойдат на крака и нищо да не направиш, ама се отказа в последния момент, мисля техните я разубедиха. Така че не е от скоро тази практика.

Конкретно в случаят, авторката е влюбена, младежът много ме съмнява, ама при тези условия как да я върне? Ако искаше нещо повече щеше да търчи основно той при нея

# 78
Айде сега, чак пък без деца да оставаме, че да си изживеем... "любовта". И това от жена, която вече има деца?
Доста болна любов ще да е тази, която изисква подобна жертва.

# 79
Ама тя къде е написала, че ходи тя при него? Аз такова нещо не прочетох. Някой си го украси това.

# 80
И аз май не видях такова нещо. Не бих се учудила, де. Ако такъв е случаят, авторката може много лесно да вземе решение.

# 81
Най-сериозно питам какво привлича една 28-годишна към едно 23-годишно момче, чисто физическата връзка настрана? Разлика +5 години и нагоре от възрастта на жената - перфектно, но надолу? Всеизвестно е, че мъжете съзряват по-бавно, особено в емоционален план. Много ми е чудно.

# 82
Невена е права - добре е да спре да ходи тя при него..
ако стане много зает, когато трябва той да се мръдне нарушавайки си комфорта, ще го разлюби набързо..
ако пък ходи - супер, ще ѝ покаже, че я уважава..
+100
И да добавя. Връзката е започнала преди 4 месеца. Приемаме март-април. Сега е лято. Да, но идват зимните месеци ноември-февруари. Вие ли ще пътувате? Аз не бих го направила. Да идва той. Веднага ще разберете какво се случва във връзката.

# 83
Ама тя къде е написала, че ходи тя при него? Аз такова нещо не прочетох. Някой си го украси това.

Аз го предположих, авторката не отрече, ама като е толкова работен 23-годишният, и не може да мръдне заради семейния бизнес да се премести, не е много вероятно да ходи 4 дни седмично в друг град при авторката. Или представите ни за работна натовареност доста се различават.

# 84
Е то точно щото бачка за татко си, може Joy иначе няма друга работа дето да може, колкото и да не си натоварен, все трябва да си там пет дни седмично.

# 85
  • Столичанин ама не в повече :D
Здравейте! За първи път пиша тема тук. Може би просто имам нужда да споделя с някой и да чуя други мнения. На 28 години съм и последното нещо което си мислех е, че ще хлътна по някой с 5 години по-малък от мен. Винаги съм била в сериозни връзки и никога не са ми харесвали някакви мимолетни взаимоотношения. Виждаме се от около 4 месеца и определено при мен се засилват нещата. И тук идва момента, в който е знам дали бих казала същото за него. Още в началото ясно си бяхме заявили че едва ли ще излезне нещо повече, като от негова страна той твърдеше, че точно в момента не иска сериозна връзка и има още доста неща да изживее преди да започне нещо сериозно, Но от друга страна държанието му в 90% от времето не бих казала че е "просто за спането". Понеже е в друг град и се виждаме всеки уикенд или през уикенд за по 3-4 дни буквално като "двойка". Всичките му приятели знаят, дори на родителите е споделил до някъде. УЖ казва, че не иска нищо сериозно,  а действията му сочат друго.
Трябва да се пусна по течението и да не го мисля или по-скоро да се откажа,? защото на моменти смятам, че аз ще съм наранената.
Много пъти съм го писал, че жените не сте способни на неангажиращи връзки, с правенето на секс неминуемо в един момент се появяват и чувства, потърси си мъж 35+, с който пак да се пуснеш по течението, защото там дори и да почнат неангажиращо нещата биха могли да преминат в нещо сериозно, с тоя е изключено да се случи само ще си изгубиш времето. Simple Smile

# 86
Невена е права - добре е да спре да ходи тя при него..
ако стане много зает, когато трябва той да се мръдне нарушавайки си комфорта, ще го разлюби набързо..
ако пък ходи - супер, ще ѝ покаже, че я уважава..

Напълно сте прави със ходенето “на крака”, но оппределено това си беше моя грешка от ден 1, тъй като знаем че е зает буквално уикенда за по 4-5 часа някой път по-малко, друг път повече( някой път НЕ)  и всичко може да се промени в последния момент, някак исках да му го спестя това - явно обърках нещата, доста пъти предлагаше - аз отказвах.

# 87
Има и мъже, които на тази или по-малка възраст се обвързват сериозно, гледат деца и какво ли не. Не е невъзможно. Иначе аз също започнах връзка с ММ с идеята, че няма да е сериозно и го предупредих, че не искам ангажименти, но с времето нещата се промениха и още сме заедно.

Авторке, спри да отказваш, гледай си повече и собствения комфорт. Остави го да те поглези малко, да се погрижи за теб.

# 88
Аха, е значи все пак тя ходела.
Ми, грешка си е, авторке.
Ако толкова иска, ще намери начин и ще дойде. Ако не, значи не те иска достатъчно, което пък значи, че нЕма смисъл да се занимаваш дори и за "неангажиращо" нещо си.

# 89
  • София
И той ще дойде.
Авторката е права да не го приема на своя територия в началото, аз не бих. Хубаво е отказвала.

Общи условия

Активация на акаунт