Седмокласници - 2023/2024 - Тема 1

• 37 962
  • 766
  •   1
Отговори
# 525
*FIORE*,
Скрит текст:

купували сме такива - нормални, както и подплатени:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1073178001.html

# 526
Laurentin, за клинове в reserved може да видите за слабички девойки. Преди оттам взимахме, докато не почна да се нерви щерката, че отдолу ги правят много тесни и 39 номер краката й със зор влизат. Но в  талията бяха ок. Ще гледам спортните магазини, надявам се в аутлета на асикс да има нещо. Вече търси за физическо само, та ще прежаля, че не е памучен.

# 527
Клинове само в Пепко са ставали на моята слаба и дългокрака девойка.

# 528
  • Sofia
На големия и до ден днешен се налага да вкарвам доп.ластик в долнища на анцузи, пижами или панталони, които са с връзка на кръста. За жалост няма дънки с ластиче отвътре за мъже Laughing
За него Next ми бяха добър вариант до един момент, защото имат избор на кройка (скини, за слабо, за по-пълно дете) и детското е до размер 176, та и дънки с ластик отвътре се намираха. На H&M само skinny fit му стояха добре. Момичешките клинове на Манго са тесни, а в mangooutlet пускаха по 5-10лв. на намаления.

# 529
Преди две години някъде ми бяха препоръчали за слабо момиченце (моето) френска мода. Ако някой пазарува и знае френски сайтове, може ли да сподели?

# 530
На окайди стават за слабички, имат и ластичета с копчета за корекция. Малко по- скъпи са, но и ги няма в моя град, а от описанието в интернет не се добива представа за дебелина на текстила, та не ми се рискува с поръчка.
Не знам какво предлагат синсей. Има в Разлог техен магазин, а мъж ми пътува натам, ще го пратя. Там и пепко е добре зареден, че нашият е зле.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 09:04 от laurentin

# 531
Ох, то и моят беше клечкав до преди година, година и половина. Пък сега се е поналял, понатлъстял. Разни скришни опаковки от вафли излизат от неочаквани места като чистя ... Преди не залиташе чак толкова да яде боклуци, но напоследък е извън пределите на моя контрол. Аз засилих готвенето вкъщи, като го включвам да помага - и то детето помага с огромно удоволствие. Все с надеждата, че ще понамали боклуците. Обаче тия захарни изделия го привличат като магнит. Sad Та, ние вече нямаме проблем с ластиките на дънките. Обаче за краката поне два чифта маратонки за сменяне и за пране, може и три.

# 532
  • Пловдив
С дрехите няма драма вкъщи - сам си пазарува или ако си хареса нещо онлайн, праща линк, за да поръчвам. Маратонките също си взима сам, обикновено от Декатлон, но всички вкъщи сме им фенове, пък и е срещу нас магазина.
Вчера навърши 13 и заяви, че искал (отново) в МГ. Като ги питах за специалност - няма си никаква представа Rolling Eyes Поне започна сам, да решава задачи от сборниците, та до МГ-то не знам ще стигне ли, но поне се упражнява без зор Joy
РС обявиха на 12 - не мога да присъствам аз, та ще ходи баща му. Ще се чуя след това с класната му, че ММ обикновено нищо съществено не записва.
Цветя каза, че ще носи - и на сегашната, и на бившата му класна.

# 533
Абе тия от МОН съвсем изтрещяха с тия късни дати за НВО и още по-късен график по кандидатстване. (Сори, сега чета заповедта и подскачам. Simple Smile ) В най-добрия случай драмата приключва на 15 юли, но за много деца ще е до края на юли, че и август за рисковите играчи.  Пълни откачалки!

# 534
  • София
Клиновете на Sinsay и някои на Benetton също са за по-слаби.
Щерката е 47/164, кокал и мускул, защото е кикбоксьорка и вече трудно се Умъква в ХS. 😃

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 20:55 от bibi

# 535
Моята девойка е XS/S, но това е само за ориентация. Носи, цитирам, baggy jeans, и дори гардеробът на баща й не е в безопасност, подложен е на набези ежедневно. Опасва се се някак си с колани, голяма картинка е.

# 536
  • Варна
Качиха програмата в школо, в четвъртък три разказвателни-история, биология и химия. Само в петък са с 6 часа, останалите дни по 7. Казвам ѝ на наборката, тя-Ахъм! Даже не си погледна програмата. От сега ли да си сипвам?

# 537
  • Варна
Качиха програмата в школо, в четвъртък три разказвателни-история, биология и химия. Само в петък са с 6 часа, останалите дни по 7. Казвам ѝ на наборката, тя-Ахъм! Даже не си погледна програмата. От сега ли да си сипвам?
Сипи си. Пренавита си. Simple Smile
Право е детето, има още няколко дни безгрижие.

# 538
Нищо ново, те и миналата година бяха с 33-34 часа седмично. То от пети клас още е така.
Браво на Вашето училище за своевременната организация, според нашето наборката още е в 6 клас. Евентуално на 14 вече ще обновят.

# 539
При 9 часа разказвателни ( 2 история, 2 география, 2 биология, 2 химия и 1  физика) ако има ден със три часа, това означава, че има два дни с по един час.

Общи условия

Активация на акаунт