Седмокласници - 2023/2024 - Тема 1

• 37 930
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Много успешна година да имат децата, по-спокойни да сме ние по възможност!
Така като гледам само нашите помагала са към 150лв. Дано да ги изпише поне.
Пак само ние сменяме смените всеки месец, сега почваме втора, на 9 октомври ще сме първа.
Наборката не искаше да се усмихне сутринта за снимка, каза че все едно я пращам на заточение, като знае какво я чака. Тук пръсна малко дъжд, дано да и върви по вода.

# 601
Здрава, спокойна и успешна учебна година! 🍀

# 602
А защо се събират допълнителни суми за помагала?

# 603
  • Варна
При нас не се събират, дали са ни списък и всеки си ги набавя сам. Това са учебни тетрадки и тренировъчни тестове.

# 604
При нас не се събират, дали са ни списък и всеки си ги набавя сам. Това са учебни тетрадки и тренировъчни тестове.

Благодаря ти!

# 605
На добър час на седмокласниците! Здрава и успешна да е учебната година!

# 606
На добър час и много успешна учебна година на седмокласниците! Flowers Four Leaf Clover
А на нас спокойствие и здрави нерви! CocktailBlush

При нас са само една смяна, почват от 8:00. Но когато имат по 8 часа, свършват чак след 15 ч.

# 607
  • Пловдив
Здрава и успешна учебна година на всички!
На нашите днес им дадоха програмата. Всички дни х7 часа, в петък - 8 часа. Математика - 8часа седмично, БЕЛ - 7часа + допълнителни школи по двата предмета в извънучебно време. Ще падне учене Wink Меним месечно смените, започваме втора смяна.
Излязоха моделите за НВО:

Последна редакция: пт, 15 сеп 2023, 13:05 от ilik123

# 608
Имаме програма и ние - 1 път седмично 8 часа – (2 физическо и 1 час на класа), 2 пъти по 6 часа и 2 пъти по 7. При нас са цяла година първа смяна и започват от 8 часа сутринта. Училището им е на 2 мин от вкъщи и се става в 7.40 най-рано Disappointed Малко ми се вижда хорариума по математика и български - по 6 часа седмично. Иначе съм доволна от него, че поне започва с желание. Тъй като изтърва занятията в школата на 9ти септември, си навакса всичко сам за 2 дни, както ни беше уговорката. Реши всички задачи от часовете плюс домашните. Дано така да продължи, въпреки че доста ме съмнява. Днес само им раздадоха учебниците за 15 мин и ги разпуснаха. Хвърли чантата с учебниците вкъщи и замина с приятели. От утре го хвърлям "в джаза".
Още веднъж успешна година на всички и дано ни стигнат силите и нервите на нас родителите.

# 609
  • София
Успешна и спокойна учебна година, дами!

Ние нямаме програма. Идея си нямам и за помагалата. Изобщо започваме много айляк. Дано не завършим така.

# 610
  • Пловдив
И нашите още нямат програма, но утре заминават на екскурзия и в понеделник ще се връщат, та реално от вторник започват училище.
Още са ваканционно настроение децата, но пък добре им се получава първата седмица - само 3 дни на училище.

# 611
  • София
Успешна и спокойна година на всички. Ние започваме с рев. Двете й любими учителки са сменени. Имаше страхотна учителка по БЕЛ и пълна скръб по математика. Познайте коя от двете смениха. И на мен ми се плаче.

# 612
И ние сменяме смените всеки месец. Започва първа смяна от 9ти ще е втора. Играта започна 😉😢😬

# 613
Успешна година за всички деца и колкото се може по-спокойна за нас.
За 1ви срок - втора смяна - 6часа -МАТ; 5часа- БЕЛ. Нов учител по МАТ, дано им е на късмет!
Като почнах да поръчвам учебните тетрадки и атласите нещо се увлякох - и това и онова...и накрая 300лв!
Аз плащам детето учи - той да му мисли...
Взела съм си още преди месец 20литра домашна ракия- днес отварям 1та туба... да видим ще изтече ли до юни пясъчния часовник...

# 614
  • Пловдив
И ние сменяме смените всеки месец. Започва първа смяна от 9ти ще е втора. Играта започна 😉😢😬
А защо от 9-ти? По-назад още една майка спомена тази дата. Ние на 2 Октомври ще сменим смяната.
Нашите седмокласници навъртяха една седмица училище вече. Започнаха на 8 Септември, по 3 часа БЕЛ и 3 часа Мат, всеки ден. Пък и домашни им даваха дори. Та, вече се настроиха на учебна вълна.

Общи условия

Активация на акаунт