💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Двама непознати" и "Ако обичаш силно" /Тема 21/

• 42 721
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
За мен не е проблем, кой как  е облечен. Щом се чувстваш добре, обличай се както искаш 😉

Някой да не я бил? 🙄 , че има синина на окото

# 241
nrgmamma Flowers Hibiscus

Благуна, сега търсих след питанката ти да видя откъде са снимките. Пише, че са от Париж.

https://twitter.com/hafsanurbrasil/status/1685993393002803205

Ние си дискутираме нали, няма да ги разпъваме Хафса или Ханде много. Satisfied

Но все пак да си напиша. За мен не й стои добре, не стои красиво, пък нека се облича кой както иска. Като си публикуваш снимки така, ще трябва и да търпиш коментарите.

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 18:06 от midnight__sun

# 242
Прекрасни

# 243
В седмичната класация на Сомера "Ако обичаш силно" заема 8-мата позиция:

Ново с Керем:

Yellow Heart

#HandeErçel
24.1K Tweets

# 244
# 245
nrgmamma, прекрасен пост! Огромно удоволствие ми доставя да те чета. Hug

Тина, това Хафса ли е? И аз я видях при рускините тази снимка, но някак не ми прилича на нея. Само да кажа като горд носител на всякакъв вид подобни синини, че не винаги е защото някой те е ударил. При мен 100 от 100 съм си ги причинила лично. В какви филми съм се вкарвала в следствие на това няма да разказвам.

Моля ви се кажете, коя е скандалната блуза от Бодрум на Ханде, че клюкарската ми душа ще се спука от любопитство 😂

Слънчице, абсурд да ги разпъваме. Много, де 😎

Като им гледам снимките с феновете и се потрисам. Асоциалната ми душа крещи. Просто си представям някакви непознати да ми се навират и още по-ужасното да ме прегръщат. Гадост! Знам, че е част от цената да си известен, но пак ми е страшновато.

# 246
Моля ви се кажете, коя е скандалната блуза от Бодрум на Ханде, че клюкарската ми душа ще се спука от любопитство 😂

Бодрум 2021 Satisfied

https://www.instagram.com/p/CSpqHR3qQvm/?img_index=1

Ако много ви дразня или досаждам, инструктирана съм от домакинята. Satisfied Оплаквания към нея, ако имате нали.

Ново

# 247

Съжалявам , но тази визия на Ханде на /кърмачка/ не ми допада. В мрежата под снимката написаха "Mother". Не мога да приема най красивата мюсюлманка с тази визия. Не отричам , че Ханде ме разочарова откакто се разделиха с Керем, чета ,което публикувате, но  за мен тя си остава "Еда".

Тези публикации от Хафса са от Франция, доколкото прочетох са за списание.

# 248
Благуна, за това боди става въпрос:

Диди, на мен пък точно тук много ми допада. 😀Все пак е на морето, в повечето време даже в морето със семейството си и с приятеля си. 😉

Фен съм на точно такива блузи ( забравих в момента как се водят).

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 18:55 от tina-latina

# 249
Инфо:
"Само за ден трейлърът на сериала "Ако обичаш много", чиято премиера ще бъде в 17.00 часа на 7 август по канала TNT, събра повече от 1 милион гледания в Instagram"

Ново от днес:

Gift Heart

Sparkling Heart

# 250
Тина това е личното ми мнение и никого не ангажирам с него. Наясно съм с облеклото в Миконос, 2 пъти съм била, има и много по фрапиращи гледки от гей обществото с което е пълен острова, особено вечер.
Докато беше с Керем виждахме една щастлива и влюбена Ханде, откакто е с Хакан има някаква изкуствена показност на щастие и благополучие!
Хубава вечер!

# 251
Хектор също е бил на сета днес

Диди,
Скрит текст:
  аз си имам едно на ум, че си чист ПР, каква е целта не знам, но Ханде си се държи бунтарски" последно време, не се съобразява кой какво си мисли или ще каже за нея. Дори не и пука какво ще каже семейството на Хакан и най - вече мама Арзу. Прави каквото иска без да се съобразява. Ще видим това за октомври месец дали ще излезе истина 😎   

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 19:31 от tina-latina

# 252
От официалният профил на сериала в Туитър пуснаха клипче с децата:
https://twitter.com/i/status/1686052700658581512

• Ali e Bora (2017) ✭
#BuSehirArkandanGelecek
• Ateş e Umut (2023) ✭
#YaÇokSeversen

Gift Heart

# 253
От Бирсен

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/ya-cok-seversen-dizisine-2-k … /#google_vignette

Две гостуващи звезди в сериала "Ya Çok Seversen"

Телевизионният сериал "Ya Çok Seversen" събира зрителите пред екрана всеки четвъртък. Двама успешни гост-актьори участват в 5-ти епизод на сериала на Ay Yapım. Популярният телевизионен сериал на Kanal D, режисиран от Али Билгин и написан от Kübra Sülün, ще бъде воден от Левент Меше, Мурат от филма на Netflix „ Merve Kült “. Меше, който ще даде живот на ролята на Ерен в "Ya Çok Seversen", ще даде на Атеш напрегнати моменти.

В пети и шести епизод гостува и красивата актриса Ева Дедова. Дедова, която привлича вниманието с проекти като "Mahmut ile Meryem" и "Rise of Empires Ottoman" , ще накара Лейла да ревнува с образа на Şeyma, на който ще даде живот.

# 254
  • София
Не ми се сърдете, но искам да си помърморя малко. Веднага правя съпоставка между този мамин Хаканчо, който е свикнал него да го дундуркат и харесват и Керем.
Ето две снимки. На едната е Ханде с онова боди, което предизвика лек земетръс по онова време. И то, защото до този момент никога Ханде не се осмеляваше да бъде толкова дръзка и предизвикателна. Нямаше нищо общо с днешната Ханде. Та макар, че заради тази снимка дълго време се коментираше и какво ли не изговориха по неин адрес, точно Керем я лайкна, като по този начин даде категоричната си подкрепа.

Веднага сравнявам с днешният кавалер на Ханде. Вече шест месеца чакам да го видя поне на една снимка да я лайкне. Да не коментирам, че няма нито една снимка, на която да го видя да я прегърне, да се опита да я целуне, както Керем го правеше. (Веднага ми изплува последното им предаване на живо за края на СЧК, когато той толкова влюбен несъзнателно се опита да я целуне по рамото в ефир.) Напротив, точно обратното, Ханде е лайкнала негова снимка. Чакам вече "скункса" да се пораздвижи. Лятно време е, няма ли да се поразтопи този човек.

Като гледам тази снимка и се чудя двамата на един и същи купон ли са. Ако не бях наясно, щях да си помисля, че случайно са попаднали заедно там. Та това е от тези дни от почивката им на Миконос. Ако не се прегръщат сега, в първите месеци на връзката им, кога ще го правят. Когато вече си поомръзнат и тази връзка стане рутинна. На тази снимка виждам двама души, които все едно са женени от 10 годии.
Не мога да свикна с някои неща от поведението на този човек. Не съм възпитана, че жената трябва е тази, която да е по-активната. Ето това е нещото, което прави разликата при днешната и предишната Ханде. И пак се извинявам, не го казвам защото не обичам Бамби, напротив точно затова ме боли. Защото вътрешният ми глас ми подсказва нещо друго. Не това, което ни се демонстрира.

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 21:22 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт