Афра Сарачоулу&Мерт Рамазан Демир в Рибарче/Yali capkini, както и в живота. Проекти и Колеги/Тема 21

• 45 336
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
Ето тук намерих нещо, но дали ще "тръгнат" видеата ....
https://askim-bg.com/view_collection.php?cid=383&type=videos

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 05:50 от tigasa1

# 46
  • София
Скрит текст:
Всичко друго ни е наред с държавата, че тръгнали със сериалите да се занимават. Без коментар.

Снимка на Афра от вторник в Бодрум

Мениджърката и приятелката й са си били тръгнали вече.

Относно спойлерите за новия сезон как ще се процедира? Аз предпочитам да слагам в скрит текст това, което намирам като инфо и всеки сам да преценя дали да чете.

# 47
Доколкото аз разбрах от разни статии, сайта който се споменава е правил препратки към руски такива със сериали, които излъчват тези две тв. Да определено е нарушение това.
Но защо се посяга и на доброволческия труд на преводачите, те са отделили от личното си време и са проявили желание, превод не се прави хоп и раз, отнема време и то не е никак малко. И не става дума само за нашия сериал, но и за други и филми също, труда на хората отива по дяволите. Това ли са най-големите престъпници на държавата при положение, че източиха личните данни на всички ни и се разбиха от хакери сайтове на държавни институции .

Както и да е....днес е пореден петък без СейФерчетата ни любими, да сложим нещо да си повдигнем настроението :

# 48
Като сърдечна криза съм сигурна че ще пуснат Рибарче по БиТиВи Simple Smile съвсем скоро и то защото няма хабери така направиха с ЗИ чакам го този момент само че дублажа не знам как ще го изтърпя..

# 49
Без вълшебния глас на Рамо... не мерси Close Накъсани еп по средата на нищото, реклами до несвяст, прекъсване щото виждаш ли ти им започват глупавите предавания. Чудя се кога най-накрая ще започнат да излъчват подобаващо сериалите тук, чиста подигравка със зрителите...

Дид, твоя приятел:

Направо ми идва да хвана ножиците и кръц кръц кръц Joy

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 14:11 от Мис ЧагиЗо

# 50
  • Дубай
Без вълшебния глас на Рамо... не мерси Close Накъсани еп по средата на нищото, реклами до несвяст, прекъсване щото виждаш ли ти им започват глупавите предавания. Чудя се кога най-накрая ще започнат да излъчват подобаващо сериалите тук, чиста подигравка със зрителите...

Дид, твоя приятел:

Направо ми идва да хвана ножиците и кръц кръц кръц Joy
Тоз е моя приятел.... Така да ме кефи с тия перли и бижута по себе си, като корейчетата дето ги следя...
И аз мразя дублажа, не мога да чуя и усетя емоциите които актьорите искат да предадат.
Ужасно е това с преводите, всичката ни наред та се заеха с това

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 14:38 от I.V

# 51
Охооо поправка тогава Grinning

Никак няма да е лошо Баранчо и Рамо да ни изпеят нещо заедно. Sunglasses

# 52
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Всичко друго ни е наред с държавата, че тръгнали със сериалите да се занимават. Без коментар.

Снимка на Афра от вторник в Бодрум

Мениджърката и приятелката й са си били тръгнали вече.

Относно спойлерите за новия сезон как ще се процедира? Аз предпочитам да слагам в скрит текст това, което намирам като инфо и всеки сам да преценя дали да чете.
+ 1. Някои се информираме основно от темата.

# 53
В този ред на мисли силно се надявам ,  Еви и целият екип преводачи да са наред

# 54
В гугъл диск ги сложете там няма кой да пипа 😇🌹

В това дизи имам само един ашк, един френд и един любим - Рамо! Зори Барансито ми е симпатичен има разлика тешекюлер.. 🌼

# 55
  • София
Аз от сутринта си играя да ги свалям, но не съм убедена, че ще намеря всички серии. А и става мноого бавно. Като се замисля колко много сезони на какви ли не сериали имам на компютъра се ядосвам на себе си, че до сега не съм ги свалила.

# 56
  • Дъблин
Ако ви трябва свободно пространство в гоогъл драйв, аз имам. Мога да направя папка и там да се слагат.
Само кажете и не е проблем.

Скрит текст:
Това е от днес от народното събрание за торент тракерите. Доста хора пропискаха. Това не е политеческа агитация!!!!!!! Просто искам да покажа, че хората говорят за торентите
https://www.youtube.com/watch?v=P8QTwrLzhuQ
https://www.youtube.com/watch?v=fVSL-7JBypU

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 20:28 от gery2852

# 57
# 58
Гледам си избрани епизоди !

СейФер ни показаха нещо различно !
Най-еротичната сцена за мен до момента.

# 59
  • Дъблин
Скрит текст:
Гледам си избрани епизоди !

СейФер ни показаха нещо различно !
Най-еротичната сцена за мен до момента.

Аз пък се надявам, да има още по-еротични сцени. все паккккккккк вече отвориха "кутията на Пандора", ако може така да се каже.

Много се надявам този сезон, Сейран да е по-флиртуващата с Ферит.... малко или много да използва тази нейна красота. Пък и няма лошо и да му покаже на Ферит, че иска да е с него.....

Общи условия

Активация на акаунт