Бременни и майки от проблемното 2007

• 42 016
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
Леееееееееееееле, Ая да са и живи и здрави мъжлетата. Пу-пу много са сладки, да са живи и здрави...

Кайрен, страхотен е твоя убостник, пу-пу и за него.

Абе много хубави бебета ей. Освен след време, тоя форум да се превърне във форум за запознанства на децата ни. Ние ще се сватосаме една друга Mr. Green

Джи-джо, радвам се за добрите новини.

# 541
  • София/Варна
Благодаря, Дар, за милите думи Simple Smile

Аз си надничам тук честичко, с надеждата броя на момичетата с проблеми да намарява. Надявам се, че ще дойде ден, в който няма да има нужда от този подфорум.

Какичка, ама и твоя юнак порастнал много Simple Smile

# 542
Здравейте!

Всъщност не знам дали новините са добри.Днес бях на преглед и Бебо продължава да изостава.Лекарката го раздава много спокойна и ме изкарва едва ли не досадна с моите въпроси и притеснения.До края на м.05 термина,който определяше апарата почти напълно се покриваше с реалния /и официалния  Grinning.Имам си два,защото овулацията ми беше на 10 ден,но гинеколозите отказват да се съобразят с това и изчисляват спрямо ПРМ.Разликата е 5 дни,почти седмица/.В края на м.06 вече имахме общо изоставане 8 дни,а по някои от показателите 2 седмици.Днес,месец и половина по-късно реалното изоставане вече е 15 дни /официалното 10/,но по повечето от показателите изостава с по 2 седмици,а главичката,която досега вървеше най-напред сега изостава с 3 седмици.И с кг. изоставаме,а лекарката ми вика,че всичко било наред и че нищо не мога да направя.А на мен ми е много притеснено.след контролните изследвания в края на м.06 доц. Конова каза,че повишенията в антителата са умерени и аспирина е достатъчен,а излиза че нещо не е съвсем наред.Миналата седмица Яков ме гледа на доплер и каза,че не вижда проблем с кръвоснабдяването.Тогава какво става през последните 2-3 месеца?Защо бебето изостава все повече.Когато бяхме във Варна,доктора забравил да изкара на екран стойностите на измерените показатели на бебето и сега не мога да сравня как се е развило за тази една седмица.Извинявам се за дългия и объркан пост,но ми е много притеснено.И бездруго се притеснявам дали всичко ще е наред с малкото като се роди,защото Яков каза,че заради приема на аспирин то може да има проблем с дишането и нещо и за кръвообръщението му каза.А сега и това изоставане.След 4-5 дни трябва да спра аспирина.Ако сега човечето не се храни достатъчно,какво ще стане като спра аспирина?

# 543
Успокой се мила, недей да предаваш притесненията на бебчо. Знам какво ти е, но по- добре действително да споделиш притесненията си с доктора и да намерите изход и решение на ситуацията. Пожелавам ти безпроблемнна бременност до края, ти си силна и ще победиш. Здраво бебче на финала! baby_neutralКолко ти остава още? Hug

# 544
  • София/Варна
Dji-djo, разбирам те чудесно, и аз доста те тревожех, че Оги върви дребничък.
Аз лично не виждам нищо обезпокоително в това изоставане - на някоя от предните страници (или в друга тема) беше дадена таблица за изоставането в развитието на бебето. С напредването на бременността разликата се увеличава, защото всяко бебче се развива в утробата строго индивидуално. Доколкото разбирам теб са те гледали на различни ехографи, това също може да доведе до смущаващи на момент резултати поради различията в използвания за тях софтуер. Щом лекарите не са сметнали, че има нещо обезпокоително, значи няма повод и ти да се притесняваш.
Знам, че е адски трудно да се отървеш от страховете - тук всички момичета ги преживяваме. Просто искам с думите си да ти помогна да преодолееш паниката, която може да ти навреди.

Последна редакция: вт, 07 авг 2007, 16:54 от KayRenn

# 545
Благодаря ви за окуражителните думи.  Hug
Всъщност става въпрос за един и същ апарат и един и същ лекар който прави измерванията.Миналата седмица бяхме при лекаря,който ще прави секциото и той ни гледа,но забравил да направи тези измервания и от него нямаме стойностни измерения на растежа на бебето.Учуди ме,че уж всичко е наред,а настоя тази седмица да отида на преглед тук в Б-с,а другата седмица да отидем пак при него.Досега ходех на преглед веднъж месечно.Дадох си сметка че нищо не мога да направя в случая освен да се опитам да бъда по-спокойна.Предполагам че изоставането /това е тенденция през последните 3 месеца/ е свързано с АФС,но лекарите тук не са наясно с тези проблеми и изобщо не ги коментират.Може би ще говоря с доц.Конова,но наистина няма за кога да се предприема каквото и да е било.Остават около 3 седмици до секциото,ако Бебо не реши нещо друго.Знам ли,може да ни изненада  Grinning

Много са сладки бебчовците на нашия форум.И колко много са пораснали...Дари,то хубаво да ги сватосваме,ама да ти кажа има само 3 момиченца,а момченцата заедно с нашето и на Розичка са 7.Е,има и бебенца,за които още е рано да разберем пола,но отсега е ясно че ще има кавалери без дами  Sad. Надявам се следващите момичета,които се включат в тази тема да имат щастието да правят прически на малки госпожици и да избират роклички  Grinning 

# 546
  • София/Варна
Dji-djo, не се притеснявай за честите прегледи, и аз ходех почти всяка седмица месец преди секциото. Точно тогава малкия взе да наваксва с размерите и теглото.

# 547
Момичета много ме е страх и имам нужда от кураж и знам,че ще го намеря тук.Правих ИКСИ /3-то подред/ Peaceза сега успешно и след 2 часа съм на първи скенер да видят как е и колко са.Ето от тук ми идва паниката много ме е страх от резултата така искам всичко да е наред не знам дали ще ми повярвате.Трансфера на двете ембриончета беше на 6.07./фоликулите бяха извадени и оплодени на 3.07./Не съм спала снощи от притеснение.Моля ви стискайте ми палци  Peace.

# 548
  • Varna
Мила aniji, успех и да знаеш че стискаме палци. Всичко ще е наред, ти само бъди по спокойна.
Ето от тук ми идва паниката много ме е страх от резултата така искам всичко да е наред не знам дали ще ми повярвате.
Вярваме ти, повечето сме минали през това.

# 549
aniji , мога да си представя какво е притеснението ти. Имам две неуспешни ИКСИ-та Wink. Всичко при теб обаче ще е наред, ще видиш Hug. Да се похвалиш като видите точката/точките Hug Praynig

# 550
Решили сме да си купим бутилка шампанско ако е добра новината така че ако има правописни грешки да знаете че е от това Peace

# 551
Успех миличка  Praynig Praynig Praynig дано дано всичко е наред с бебчовците ти  Hug
[/b]

# 552
Сега се прибирам и още не мога да повярвам.Ще си имаме близнаци  newsm44 newsm44 newsm44 Heart Eyes

# 553
Еми, ЧЕСТИТО!
Да сте живи и здрави всичките.
Леки и спокойни месеци до Голямата среща с бебоците.

# 554
Еееее супер  Hugхайде сега отваряйте шампанското Laughing
Много лека бременност с успешен финал ти желая  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт