Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е нормалното кръвно налягане по време на бременност?
Какво е препоръчителното лечение за ниско кръвно налягане по време на бременност?
Какво е средното тегло на бебето по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е нормалното кръвно налягане по време на бременност?
-
Какво е препоръчителното лечение за ниско кръвно налягане по време на бременност?
-
Какво е средното тегло на бебето по време на бременност?
-
Какво е подуването по време на бременност и какви са неговите последствия?
-
Какво е нормалното развитие на плода по време на бременност?
.Имам си два,защото овулацията ми беше на 10 ден,но гинеколозите отказват да се съобразят с това и изчисляват спрямо ПРМ.Разликата е 5 дни,почти седмица/.В края на м.06 вече имахме общо изоставане 8 дни,а по някои от показателите 2 седмици.Днес,месец и половина по-късно реалното изоставане вече е 15 дни /официалното 10/,но по повечето от показателите изостава с по 2 седмици,а главичката,която досега вървеше най-напред сега изостава с 3 седмици.И с кг. изоставаме,а лекарката ми вика,че всичко било наред и че нищо не мога да направя.А на мен ми е много притеснено.след контролните изследвания в края на м.06 доц. Конова каза,че повишенията в антителата са умерени и аспирина е достатъчен,а излиза че нещо не е съвсем наред.Миналата седмица Яков ме гледа на доплер и каза,че не вижда проблем с кръвоснабдяването.Тогава какво става през последните 2-3 месеца?Защо бебето изостава все повече.Когато бяхме във Варна,доктора забравил да изкара на екран стойностите на измерените показатели на бебето и сега не мога да сравня как се е развило за тази една седмица.Извинявам се за дългия и объркан пост,но ми е много притеснено.И бездруго се притеснявам дали всичко ще е наред с малкото като се роди,защото Яков каза,че заради приема на аспирин то може да има проблем с дишането и нещо и за кръвообръщението му каза.А сега и това изоставане.След 4-5 дни трябва да спра аспирина.Ако сега човечето не се храни достатъчно,какво ще стане като спра аспирина?
Колко ти остава още?
. Надявам се следващите момичета,които се включат в тази тема да имат щастието да правят прически на малки госпожици и да избират роклички
за сега успешно и след 2 часа съм на първи скенер да видят как е и колко са.Ето от тук ми идва паниката много ме е страх от резултата така искам всичко да е наред не знам дали ще ми повярвате.Трансфера на двете ембриончета беше на 6.07./фоликулите бяха извадени и оплодени на 3.07./Не съм спала снощи от притеснение.Моля ви стискайте ми палци
. Всичко при теб обаче ще е наред, ще видиш