Любители на котки - Тема 185

• 34 545
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Баща му е британец, а майка му руска синя, та той е нещо средно. Дребен е за британец(и няма отличителните техни черти освен очите и отчасти козината), но не е и толкова грациозен като руснак. Simple Smile
Да, и на мен ми направи впечатление, че не е "намръщен" като британец, ама и за руска не минава.
А бе, страхотна комбинация - резултатът много ми харесва.

# 421
Прилича си с моя Ади, съответно е супер красавец Grinning

# 422
Точно се чудих на кого ми прилича.
Има едно коте в темата, на езика ми е потребителката и не мога да се сетя. Та всеки път като видя снимка на котето все едно Ушатия гледам. Много си приличат.

У дома всичко е както преди, бебето е тотал игнор, милото то.
Даже и децата са изненадани от реакцията на косматото братче.Joy

Последна редакция: ср, 16 авг 2023, 21:27 от Ивекс

# 423
  • Крайбрежен район
Щом се изнизва след рева на бебето, призванието на Ушатничето не е детегледач. Просто някакъв малък, странен, ревящ субект появил се отнякъде в дома му. Satisfied Като порасне може да прояви интерес.

# 424
Надали.Joy
Особено като тръгне да лази и да го дърпа за опашката.Joy

# 425
  • София/Испания

Сладко сме заспали..
Извинявам се за лошата снимка,но сега се уча да качвам снимки.

.

Последна редакция: ср, 16 авг 2023, 21:30 от janetaes

# 426
И у нас спят

# 427
  • Велико Търново
Ивекс, честито и от мен! Да е жив и здрав малкият юнак, каките, Ушко и вие 😀 Много щастливи моменти ви пожелавам!
Не знам какво се кахъриш за Ушатото, аз се моля за такава реакция вкъщи живот и здраве на есен 😀 Ако предпочиташ драми и поведенчески проблеми с пишкане тук и там, да ти пратя Пигата😍😀
Недоволна, видях, че ме споменаваш в другата тема, че не съм писала отдавна, благодаря 🤗Добре съм, котките са добре, беба е добре. Просто като не съм на работа и се възползвам максимално от свободното време ☺️☺️ Разходки, почивки, на село при едните родители, на другото село при другите родители, връщам се в града само ако имам нещо планувано. Докато съм при свекърите ММ идва вечер там, а за котките идва да се грижи момичето, за което съм ви казвала. Сравнително спокойна е ситуацията, почти нямаме инциденти.
Малко снимков материал... Гледах снимка с кашон днес 😀

# 428
Сравнявам с Топче затова.
Наистина друго очаквах, поне капка интерес, но и това няма.

# 429
Радвай се, че не обръща внимание на бебето, че ако започне да ревнува, не се знае какво може да последва.
Явно го задоволява, че отново си около него.

# 430
  • Бургас
Харко и Буки как си приличат:

# 431
  • София
Малко се прибрах да дремна на обяд. И съм се завил, че вътре е хладнинка

# 432
  • София
Днес си играхме на криеница:

Кити под масата, аз отгоре.

# 433
Здравейте,
пак аз.
Вчера водих Жужата на лекар, направиха и ехограф на бъбреците, но нямаше нищо притеснително.
Казаха ми да и взема урина, но ми се струва невъзможно.
Сутринта пак имаше пишкано тъмно на плочките в банята. Хем тоалетната и е абсолютно чиста.
Направо не знам какво да правя.
Ще ѝ вземеш урина. Не е невъзможно. Приготвяш едно стерилно контейнерче за урина. Взимаш една капачка от буркан или подобна, предварително добре измита и подсушена. Дебнеш Жужата да заеме позиция за чишкане. И като клекне навираш капачката под дупето. Събраната урина изсипваш в контейнерчето и носиш в човешка лаб или на вет. Ако носиш в човешка лаб, трябва да е до 1 час, така че трябва да я събереш до 14 ч. Не трябва да е пила вода непосредствено преди да е чишкала. Т.е., на жадно да е урината.

# 434
Здравейте!
Имам колебания относно това , дали да осиновим едно улично коте. Голямо е, мн любвеобилно и от няколко месеца се върти около входа ни. Всеки път като но види се затичва да му се порадваме. Една жена ни каза, че е било домашно, че е порода турски ван и, че наскоро я кастрирали.
Това знам з а котето .
Сега въпросите са няколко: това коте , дали ще свикне в апартамент, след като месеци е било навън. Най мн ме е страх от болести. Ясно е, че преси да го приберем, ще го заведем на ветеринар , но незнам какво прегледи и изследвания трябва да се направят. Другото което е, ако има вътрешни паразити , кога ще бъде чисто, няма как да го прибера с тях имам малко детенце. Има ли клиники, които предлагат и нощуване на животното докато се изчисти напълно от всякакви паразити?

Общи условия

Активация на акаунт