Случаят „Дебора“

• 281 075
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 1 245
# 1 246
На няколко места вече виждам в социалните мрежи, че всичко това е една организирана кампания за прекарване на ИК🤔🙄откъде се пръкна тази щуротия, това е позицията на Радев ли? (От тук се осведомявам по темата и това ми се губи)
Тръгна още преди някой от противниците на ИК да се произнесе по случая. Болезнено е колко дълго всички те мълчат, някои още не са казали нищо.
Не разбирам защо ми беше изтрит пост, с което спрях и да получавам известия за темата, но пак ще кажа, че много силно се надявам този случай да не се политизира, а просто да провокира приемането на много по-сериозни инструменти и закони, които да пречат такива неща да се случват изобщо. За съжаление очаквам обратното и вероятно още утре-другиден ще се яха по всевъзможни начини. Избори идат...

# 1 247
Само кажете, някой политик дойде ли да яхне протеста. Ако да, прогонихте ли го.
Мм запали към Съдебната палата по средата на репортажите

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 19:59 от tays

# 1 248
# 1 249
Във Варна имаше доста хора, направихме шествие до Общината. Моля се да има промяна в ситуацията и негодника да си получи заслуженото!!!!

# 1 250
Честно казано трудно ми е да определя дали съм очарована или отвратена. Нека всеки сам прецени.
"Уличното правосъдие" е провал и за съдебната власт, и за гражданите

# 1 251
Аз съм възмутена. По-лошото е, че не съм изненадана. Това чувство за превъзходство, на фона на тия последни три дни да се чуди човек на какво отгоре...

# 1 252
Може ли някой да ми даде линк към видеото където говори противната съдийка?

# 1 253
  • При семейството си
Честно казано трудно ми е да определя дали съм очарована или отвратена. Нека всеки сам прецени.
"Уличното правосъдие" е провал и за съдебната власт, и за гражданите
Ако последната част на изявлението/позицията реално се случи, мисля ще има ефект, полза за всеки един от нас.

# 1 254
Така си живеят магистратите, над обществото, над неговите чисто човешки стремежи за справедливост. Който влиза в зала, знае това. Естествено, от съдия до съдия има разлика, но попаднеш ли в лапите на предубедено чудовище, то нито приема, нито предава. А мачка. От висотата на собственото си нищожество.
Ако уволнят тази съдийка, окръжния, че и районния прокурор, който не си беше свършил работата, ще внимават всеки следващ ден.
За съжаление, становищито на всс е очаквано, арогантно и не ме обнадеждава.

# 1 255
Какво да преценяваме ,поредна статия тип работническо дело. Без една дума ,че този има вече присъди и  трябва внимателно да се  определят мерките срещу него. Ако нещо работи в тази система.
 Много добре  се изказват ,че не трябва под натиск на улицата да се работи,  но защо има натиск - мълчание.   Нещо като ще направим събрание. Защото нищо не работи. Това не е бракоразводно дело, това е обществено значим проблем.

# 1 256
гледам новините по бнт1. Боже господи, каква наглост на съюза на съдиите в България, на гьонева, на съдията който избяга от журналистите. нямам думи! такъв гнилоч е в правосъдната ни система, че само радикални мерки ще я оправят.
не мога да опиша какъв гняв изпитвам.

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 20:41 от #RAngelova

# 1 257
# 1 258
Благодаря Аниш.

Иначе едно е 200% ясно.
Ако не се беше разчуло, този човек нямаше да бъде арестуван и щеше да се размине примерно да заплати 2-3 хиляди лв обезщетение.

# 1 259
Съюза на съдиите в България - щели да проведат обсъждане 5 месеца (до края на 2023) как да защитават жертвите и има ли необходимост от законодателни промени?
Тия хора верно живеят в паралелна държава. Те ли не знаят кои закони и как трябва да бъдат променени?
За патладжанено боядисаната съдийка и необръснатия й колега думи нямам...

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 20:44 от dariVale

Общи условия

Активация на акаунт