На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 45

• 90 104
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Къде е тази  Baklawa House? Има ли удобни опаковки за вкъщи? И изобщо за пръв път отивам, директно на Ераста мол сме задали ( заради детското на Поло), в него ли беше този Искендер кебап? И като изръшкаме мола, около него наоколо какво за хапване и лакомства за вкъщи?

# 256
  • Пазарджик
Къде е тази  Baklawa House? Има ли удобни опаковки за вкъщи? И изобщо за пръв път отивам, директно на Ераста мол сме задали ( заради детското на Поло), в него ли беше този Искендер кебап? И като изръшкаме мола, около него наоколо какво за хапване и лакомства за вкъщи?
Baklava house е в Margi outlet.Това е адреса.1. Murat, 1. Murat Mahallesi, Atatürk Bulvarı, Talat Paşa Cd. 22/A, 22030 Edirne Merkez/Edirne, Турция.Мисля,че и този  Искендер кебап е там,но не съм сигурна.

# 257
  • Бургас / UK
Днес минахме КА за по 15 мин и в двете посоки, но явно като не е пазарен ден и е по-спокойно.
Имали сте късмет. Ние винаги ходим в работни дни, но не винаги минаваме толкова бързо .

# 258
  • Пловдив
Баклава хаус е в Марги, ресторант Искендер също е там.
Млечната баклава е най-хубавото нещо,което съм яла в Одрин. Доста е скъпа обаче. Тази седмица взехме -8 парчета е 450лири.

# 259
Даже не ми изглежда скъпа. Тук имаме една сладкарничка, където носят турски баклави и обикновената е 6 парчета за 5 лв. иначе парче -   левче. Другият месец ще ходим към Турция, нямам търпение вече за техните вкусотийки.

# 260
  • Пловдив
Абе 8 парчета за 31лв си е много скъпа. Но пък 2 пъти годишно си доставям това удоволствие.
Направи ми впечатление,че отново цените са завишени,в сравнение отпреди 3 месеца. Вече почти не останаха продукти,които да са по-евтини от България.

# 261
  • Пловдив
Лекарствата. Само с тях си избивам разходите. Тук дори по здравната каса ми са в пъти по-скъпи от там.

# 262
За лекарства винаги ще се ходи до Турция.
Колкото и да ги увеличават там, тук също ги увеличават. От този месец по НЗОК са отпаднали доста лекарства. Инсулини няма никакви, за кръвно пак изчезват лекарства.
А в Турция има всичко!!!

# 263
  • Mostly in my mind
Мале, 31 лв за 8 парчета. Колко е килограмът?

# 264
Да не с мляко от еднорог тази златна баклава? Laughing
В събота минахме за 1час и 20мин на влизане към Турция /КА/, в неделя с ок.10-на минути повече чакахме, имаше си коли доста.
Доволна съм от пазаруването, лирата ни се върза на 6.7 ст от Револют.
Ние харесваме млечната баклава на една евтина баклаваджийница - Hasan Gazi май да беше...Супер прясна беше, за около 70-80 лири кутия с 8 парчета.

# 265
  • Пловдив
Мале, 31 лв за 8 парчета. Колко е килограмът?
Мисля,че 600 лири е килограма.

# 266
  • София
Момичета дайте цени на нещата дето сте взели, че наши познати казаха че съвсем е станало зле. Ние пътуваме на 7 октомври та да знам с какви пари да тръгна. Главно отивам за лекарства, там цените ги знам, че говорих с аптеката. Другото е ядки, прах, омекотител и рокля за бал, та ще съм благодарна на всяка информация.

# 267
  • Пловдив
Мъжът ми твърди, че ядките- суров лешник и бадем сме ги взели на цена от 20 лева от магазинче на главната, ъглово и просторно, продават две млади жени, но аз нямам ярък спомен. Нямам и навик да следя кое е на сметка и кое не. И предния път сме били купили от същите, а бяха чудни, чистички и ненаранени.

# 268
Момичета дайте цени на нещата дето сте взели, че наши познати казаха че съвсем е станало зле. Ние пътуваме на 7 октомври та да знам с какви пари да тръгна. Главно отивам за лекарства, там цените ги знам, че говорих с аптеката. Другото е ядки, прах, омекотител и рокля за бал, та ще съм благодарна на всяка информация.

Лекарствата може да си ги проверявате онлайн в сайта на тяхната агенция.
Изписва актуалната цена към дата еди коя си.
Цените на лекарствата в Турция са еднакви във всички аптеки в страната.

# 269
На Лесово всичко е спокойно! И на отиване вчера сутринта, и на връщане привечер около 20 минути общо.

Общи условия

Активация на акаунт