На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 45

• 89 996
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Дават ли в аптеките антибиотик без рецепта?Важи ли рецепта, издадена от български лекар?

# 646
Дават ли в аптеките антибиотик без рецепта?Важи ли рецепта, издадена от български лекар?

Без рецепта - не.
Може с рецепта от български лекар, но я взимат. Трябва да има печат.

# 647
Вече и с българска не дават. Трябвало от турски лекар.

# 648
А може ли да се пътува с чужда кола с пълномощно?Нашата се развали и направихме пълномощно за друга,но пък сега ни казаха,че май колата трябва да е на името на шофьора.

# 649
  • Пловдив
Още миналата година не ми дадоха антибиотик в Истанбул с българска рецепта. Хем собственикът на аптеката беше от Хасково.

# 650
  • Стара Загора
А може ли да се пътува с чужда кола с пълномощно?Нашата се развали и направихме пълномощно за друга,но пък сега ни казаха,че май колата трябва да е на името на шофьора.
Може

# 651
  • Димитровград
Информацията от първа страница:

И от външно министерство:

https://www.mfa.bg/embassies/turkeygc/news/36284?fbclid=IwAR0qzO … n4RZPoFNO1765Rrfs

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 20:44 от papaone

# 652
  • Пловдив
С българска рецепта не дават антибиотик,рецептата трябва да е от турски лекар.В Измир,в оптика не ми приеха българска рецепта за диоптрични очила,трябвало да е турска...това се случи през септември.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 19:08 от artemida

# 653
Здравейте,  искам да попитам някой може ли да сподели откъде да купя качествени(може и по-скъпи) маратонки Найк? Ще посещавам Марги аутлет, Ераста и главната улица.
Благодаря Ви предварително!

# 654
Здравейте!
Необходими ли са паспорти или може само с лична карта, защото не разбрах?
За хотел само паспорт ли важи?

# 655
Може и само с  лична карта и на границата и в хотела

# 656
Миналата седмица пробвах в Истанбул да купя антибиотик. Единият от служители беше българин и ми обясни ,че няма как да ми дадат.

# 657
Е Лозенград има ли магазини за хубави чанти? В смисъл купувани от вас и останали доволни?

# 658
Днес Gratis имат празник.
Почти целия магазин беше на минус 50%. Много козметика съм купила. Направо си спестих нервите да поръчвам тук в България по Черен петък от аптеките и дрогериите.
В мол Ераста в US Polo има shopping weekend - минус 50% на нова колекция.
Голяма лудница, всеки излизаше с торбичка.
В H&M - до минус 70% на избрани артикули. Купих клин от спортната серия H&M-Move намален от 1099 лири на 330 лири.
В Мигрос от днес до 15ти - минус 50% на всяко второ мляко Алпро и пресни млека. Има хартиени стикери до опаковките, които участват.
Много валя днес в Одрин, направо вир вода станахме. Обаче лудница от народ, на главната не се спряха нито за миг да пазаруват.
В аптеките не дават антибиотик с българска рецепта, да. Но пък ни дадоха бетасерк, който тук го няма.
 В мол Ераста до гратис са отворили още една дрогерия, не мога да цитирам името, но и там имаше страхотни намаления на 50% и съм взела тези душ гелове за 40 лири/бр, които миришат уникално. Просто съм влюбена:

Всичките кремове на Neutrogena и Жая са на минус 50%, Лореал новите серуми с ретинол пак на минус 50%, боите за коса пантен и гарние, памук, тампони за грим, душ геловете на Марсели пак на минус 50%. Три торби с козметика на минус 50 съм взела.

Последна редакция: сб, 11 ное 2023, 23:30 от marinadp

# 659
  • Асеновград
Знаете ли къде в Одрин продават колани естествена кожа?
И дали по аптеките продават вода за уста Eludril? И на каква цена е?

Общи условия

Активация на акаунт