На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 45

• 92 507
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!
Да попитам - някой знае ли, купувал ли е от Турция лепенки за регулиране на естроген и глюкомер за непрекъснат мониторинг?  Какви цени са и като наименование как да ги търсим?
Ще съм благодарна на всяка информация в тази посока!
Благодаря!

# 76
Благодаря, а може ли да носим само лични карти без паспорти,знам ме преди правеха проблеми сега как е
Предстои ни пътуване с автобус и нищо не казаха за паспорти само лични карти а и забравих да питам

С това, с което сте се записали, ако сте в група.....При водача ви ще  има данните на документа и може да бъде проблем ...

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 11:19 от avira

# 77
  • ...живея на последния етаж...
Кога и кои са правили проблем?
Откогато Турция въведе влизане с лична карта, аз паспорт не съм носила и никога не е имало проблем.

# 78
  • Димитровград
Въпроса за личните карти има отговор на първа страница, ама кой да чете. Joy

# 79
Дъщеря ми пътува винаги с паспорт, защото събира печати. Joy
Иначе не бих казала дали има разлика в проверката. Понякога личните карти само ги поглеждат, защото апарата за сканиране не работи. Понякога на паспортите не са слагали печати когато сме пътували с автобус.
Всеки път е различно.

# 80
Кога и кои са правили проблем?
Откогато Турция въведе влизане с лична карта, аз паспорт не съм носила и никога не е имало проблем.
Ще пътуват с автобус! Може би с група и може би вече са си дали номера и данните от паспорта, Но решат да пътуват с ЛК, Тогава може да бъде проблем!!!
Което имам предвид!!!

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 11:17 от avira

# 81
Не, няма проблем. Искат три имена и ЕГН. Поне агенциите с които съм пътувала.

# 82
Не, няма проблем. Искат три имена и ЕГН. Поне агенциите с които съм пътувала.

На мен винаги са ми искали и номера на документа, с който ще пътувам.

# 83
  • Пловдив
При организирания пътувания винаги са ми искали номер на документа, ако не е онлайн резервация - и копия са му правили.

# 84
  • Казанлък
Тази година пътувах с няколко агенции. Искат само имената и ЕГН заради застраховката. Иначе само казват информативно с какво може да се мине границата. Поне за Турция, Румъния и Черна гора.

# 85
Здравейте, за влизане в Турция на дете под 18г. с двамата родителя задължително ли е паспорт няма ли някаква друга опция.

# 86
  • Русе
Здравейте, за влизане в Турция на дете под 18г. с двамата родителя задължително ли е паспорт няма ли някаква друга опция.
Има, ако е над 14 г. - лична карта.

# 87
Здравейте , има ли опашки на границата през седмицата?

# 88
Здравейте , има ли опашки на границата през седмицата?

Да.

# 89
  • Бургас
Границите ни с Турция са три.
Ако все пак сте решили да зададете въпрос от типа "дай да фърлим по един боб", поне улеснете гледачката.

Общи условия

Активация на акаунт