На море в България 2023 г.! - 3

• 47 922
  • 518
  •   2
Отговори
# 345
Здравейте, за пръв път сме отседнали на северното черноморие в Топола Скайс, супер е, но....няма плаж. Моля, който е запознат с този район да ми подскаже хубав плаж, където можем ка си паркиране колата и има свободна зона.
Има шатъл, който може да ви закара до най- близкия- Адора Бийч. Не е голям, но е много приятен. Има свободна зона и платена също.

# 346
Ако сте с кола можете да ходите на плажа в Балчик или на Болата.
Най-близкият е наистина Андора.
И ние бяхме в Топола скайс и си изкарахме супер.

# 347
Много благодаря, вчера бяхме на Андора, не става, малък, претъпкан, пълен с камъни. Ще се пробваме на Болата, но вчера едни хора споделиха че водата е 20 градуса. Дали има някой там да каже как е, никога не сме били там....

# 348
До Адора/ в посока Балчик/ са плаж Херос и този на Св. Георги. В Иканталъка са и плажовете на Бялата лагуна и White coast.Не са големи, но имат свободна зона. Най- големите плажове в района са в Албена и Шабла, ако решите да посетите.

# 349
Много благодаря, вчера бяхме на Андора, не става, малък, претъпкан, пълен с камъни. Ще се пробваме на Болата, но вчера едни хора споделиха че водата е 20 градуса. Дали има някой там да каже как е, никога не сме били там....

Самия залив на Болата е много красив, но около плажа е адска мръсотия, всичко е в боклуци, хартиени салфетки, ла*на, мокри кърпички и тн...

Над пътя (където се спират колите) има виеща се пътечка с хубава гледка отгоре. Nerd

# 350
Истината е, че на север, освен Албена и Кранево, други читави плажове (и с удобства) няма.

# 351
Централният плаж на Балчик  не е лош. Отдаден е на концесия и е чист и поддържан. Плажът Бялата лагуна няма концесионер тази година и не става.
Наистина тази година на север водата беше по-студена, но по-чиста.

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 12:40 от bonbonka6

# 352
Истината е, че на север, освен Албена и Кранево, други читави плажове (и с удобства) няма.
Не съм съгласна. Всяко лято сме на Топола по няколко пъти.Има хубави и чисти плажове, макар и малки.

# 353
Успокои ли се морето, става ли за плаж вече?Корабчетата за разходки пътуват ли вече?

# 354
Каварненският плаж също е Ок, мисля. Не съм ходила от години, но имам хубави спомени от там Simple Smile

# 355

Това е плажа на Каварна преди 3 седмици,когато бяхме .ПУсто е защото същия ден беше студено.Изглеждаше доста чист -хареса ми .Ние ходихме един ден и до Балчик ‐мисля северен плаж ,но на мен лично не ми хареса. Малкия плаж на Топола скай -Адора , беше много добре по време на нашата почивка,но аз правих резврвация по телефона за да ми запазят чадър и шезлонги.
https://adora.fun/en/adora-beach-english/

# 356
  • There I was on a July morning
За мен, най-хубавият и уреден плаж на Северното черноморие е този на Албена. Моята ретроспекция от посетените миналия месец плажове на север е:
Балчик

к.к. Русалка

плаж к.к. Бялата лагуна

Албена

# 357
  • Варна
плажа на Шабла посока Крапец който продължава в плажа на Дуранкулак , е във сравнение с плажа на Албена не са по добри

# 358
Аз говоря и за удобство - лесен достъп, паркиране, бийч барове, душове, тоалетни и тн.

# 359
t-e-a ,
Благодаря за отзива! Веднага го записвам при идеите за догодина.

Общи условия

Активация на акаунт