На море в България 2023 г.! - 3

• 47 914
  • 518
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Здравейте,  нужно ми е мнение /идея/ относно плаж между Слънчев браг и Бургас, който да е възможно най-лесно достъпен откъм главния път и да има паркинг - искам на връщане от Слънчев бряг да направим бърз плаж попътно, веъщайки се. Може и платен да е. Благодаря предварително.
Сарафово, почти до плажа може да се паркира, безплатно все още.

# 376
Благодаря ви!

# 377
Истината е, че на север, освен Албена и Кранево, други читави плажове (и с удобства) няма.
Не съм съгласна. Всяко лято сме на Топола по няколко пъти.Има хубави и чисти плажове, макар и малки.
Малки, претъпкани, с камънак и малко условия на цивилизация. Не съм била гост на хотела, но съм израстнала по северното черноморие. Разбира се, за мен хубав плаж е едно, за други е нещо съвсем различно. Но в контекста на това, което се търсеше (или поне, както аз го разбрах), Албена и Кранево отговаряха.
Преди две години ходихме на плаж на Слънчев ден /юли /. Очарована съм, беше чисто и много плитко, предвид факта, че детето ми е малко и не можеше да плува, както и аз. Бяхме отседнали в кк. "Св. Константин и Елена". Заплащахме по 5 лв за чадър, без шезлонги. Беше изключително спокойно.

# 378
Привет,
да споделя отзив за Алуа Хелиос Бей- Обзор.
Много подранихме с пристигането - в 10:30 бяхме пред хотела, паркирахме /12 лв на вечер/ сложиха ни гривни и казаха да се върнем след няколко часа за ключ. Поискаха да платим цялата сума, а аз се изумих и им казах че няма как цялата сума, не съм сигурна ще ми хареса ли. От рецепция бяха много вежливи и предложиха да ми покажат стаята, за да придобия горе-долу представа ще ме устройва ли. Изведнъж се оказа, че е почистена, хаха : ) Стаята просторна, леглото ни като за 4-ма, а за детето разтегаем диван / не фотьойл/ на който 2-ма пак могат да спят спокойно. Беше обновявана и нямаше драскотина по стени или по таблата на леглото. Бутилка 1.5 л. вода за добре дошли. От терасата се открива спираща дъха гледка. Сутрин да си пиеш кафето там - безценно.
Скрит текст:
Скрит текст:
Дават хавлии за басейн/ плаж - не сме се възползвали. Почистване всеки ден. Храната е разнообразна, зеленчуци и всичко необходимо за направата на каквато салата си пожелаеш. Чак кълновете /2 вида/ - впечатлиха ме. Филета сирена, шампанско на закуска, палачинки, гофрети и тнт. Питките за бургерите бяха бриош.Плодове 9-10 вида. Печено прасенце, пиле на грил, сьомга и мноооого вкусни пържоли Grinning сладолед 4 вкуса и поръски разни. Наистина ще ми е трудно да изброя всичко. На вечеря масите са заредени с бели текстилни салфетки. Имаше още 2 ресторанта на, които можехме да запазим вечеря, но не се "напънах" много за резервация Grinning
Фитнесът изглеждаше добре от вън погледнат. Спа центъра само го мярнах, забелязах че сауните не работиха, но имаше хамам.
На територията на комплекса има магазин.Нямам наблюдение от вечерната програма и от аниматорите, понеже постоянно бяхме нанякъде с останалите ни приятели.
Скрит текст:
Скрит текст:
Като минус ще отчета, че зоната с чадъри пред хотела е на хотел Казабланка. Тоест можеш да си платиш 20 лв комплект, но не и преди 11 ч....В дясно има плажно заведение там к-кта е 25 лв, а свободна зона има доста.
От нас хотелът има "да" и бихме повторили : )
Скрит текст:

# 379
  • Sofia
Много полезно, благодаря! Добре звучи. А как са плажът и морето? Плитко/дълбоко, ветровито?
Че за този Обзор все чета за вятър и дълбоко море.

# 380
Като пристигнахме морето беше равно, без вълна. Чак не можех да повярвам, понеже предни год. като сме ходили е било винаги мн бурно и ветровито.Вечер не ни се е налагало да слагаме връхна дреха. Морето е неравно да го наречем. На места има плавно спускане ккъм дълбокото, на други си е бързо дълбоко.
А в събота така ме преби една вълна.....исках само да кажа нещо на мм, тя като ме заметна /а аз съм си ячка/ та чак и очилата ми изчезнаха в морето...

# 381
Мушкато, Слънчев ден е страхоооотен плаж. Не го споменах, защото идва малко по-далеч и паркирането (поне преди) не беше добре уредено.

# 382
  • София
Ако някой може да съпостави Сън Палас и Империал Ризорт в Слънчев Бряг , знам, че са на различни локации, съответно плажове. Интересува ме съпоставка на услугите на двата хотела и всичко останало.
 В темата за курорта никой не се включи.

# 383
  • Sofia
Ето това е полезен отзив за почивка и хотел! С кеф да го четеш и да ти се прииска да си там. Simple SmileBoroboro, моите адмирации! 🤗

# 384
Имаше въпрос къде има хотелски стаи за 20-30лв. Хотел "Върли бряг" в Бургас. Нощувка – 20лв. за един човек. С всички екстри. В квартал на Бургас на 6 км. от него. Линк,ако излезе:
kvartiri-burgas.com/rooms.html

# 385
Това не е стая за 20 лева, а цена на калпак, тоест на човек в тази стая.
Иначе цена от 30 лева на човек има много, ама наистина много...в несебър първото море бяхме в такава, в Поморие миналата година също..

# 386
Видяхте ли какво се случва в Царево? Мисля че кадрите снимани от бедствието са от хотела до този, в който бяхме ние - Алгара бийч.

# 387
Какво е станало в Царево?

# 388
https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/800483
Кметът на Царево: Най-страшното предстои, обявихме бедствено положение

# 389
Леле, ужас Sad

Общи условия

Активация на акаунт