"Чакат сняг Мартенските ни деца, да се попързалят със шейна!"

• 9 602
  • 268
  •   1
Отговори
# 180
маминки сега се чух с педито и тя ми каза да давам два пъти дневно осцилококцинум а ако почне Боби да кашля до 6 пъти дневно newsm78
каза,че е много добро като превантивна мярка
Соланж аз немисля,че от зъби може да се вдига температура но ..................дай един осцилококцинум,панадолче и вит.С за всеки случай.Боби има 8 зъба и никога не е качвал тем.при растежа им
babyonboard  Hug аз откак Мустаков ми каза че Бобата няма алергии го водя за некомерсиален лекар,защото ме разубеди за теста а аз бях готова да го пускам newsm78
Зори Heart Eyes а подводни снимки направихте ли Hugа до забележителности не ходихте ли (Мачо Пикчо например Hug)
Дейзи,Герчо  Heart Eyesпрепоръчайте от кои хотелчета сте доволни в Албена
Борива  Hugа ти от кое в Гърция newsm78
аз помолих турист.агентка, която ни организира пътуванията последните години да ми мисли място подходящо за бебоче newsm78
Катенце Heart Eyesза деца да,но не и за бебета-поне до 2 години
Мики Hugв Комо и аз съм влюбена,особено в градчето Торно на Комо-там съм била бременна с Бобата без да знам Joy

# 181
Ох, с вашите приказки за Италия и Испания и на мен ми се приходи натам  Grinning Аз съм ходила само до Париж, като най-отдалечена точка от Европа и ми се ще да продължа с обиколките  Grinning
Прасенце, ще ми кажеш ли коя агенция използвате за пътуването?
Ако нещата вървят по план/ Praynig/, може да се разходим с мъжо догодина натам, да си купувам количка за второто бебче  Mr. Green

# 182
Весинка  Heart Eyesс Астрал холидейз
но скоро във форума за пътувания и от тях имаше недоволни newsm78

# 183
Прасенце мили4ка  Heart Eyes мерси за инфото от педито!

Всички мои приятели са се натръшкали и те болни и покрай тях и децата им - някакъв ужас е тази епидемия!!! Много ме е страх мене, голяма съм параноя -  всички взимаме осцилококцинум и вит Ц .

И Анна-Мария не е вдигала температура като й растяха зъбчетата - ама то си е индивидуално за всяко човече.

Прасенце подводни снимки не успяхме да си направим, че на инструктура му се повреди апарата нещо по време на гмуркането - много ме хвана яд! Иначе до Мачу Пикчу не ходихме, че беше много далече от там - ходихме да едни руини и пирамиди близо до Канкун. В този район дето бяхме забележителностите са главно разходки из джунглата и срещи с обитателите там, като крокодили, змии и всякви други твари Simple Smile

Сега нали от март месец майче беше пускат евтини билети до Рим, Мадрид, Париж и други градове директно от София  - за около 70 Евро , така че пътуването из Европа ще е евтинко Simple Smile

# 184
Сега нали от март месец майче беше пускат евтини билети до Рим, Мадрид, Париж и други градове директно от София  - за около 70 Евро , така че пътуването из Европа ще е евтинко Simple Smile

Сериозно  Shocked Ау, вече съвсем започвам да точа лиги  Mr. Green

# 185
Как сте маминки! Hug prasentze бързо оздравяване! Hugdaizy дано операцията мине съвсем леко и скоро забравиш за нея! Praynig Hugzory снимките са супер! Peace По повод екскурзийте,аз от няколко дни съм се заела с организирането на разтоварваща почивка за мен и мъжо.Единствено съм в голяма чуденка къде,защото половинката почти на всякъде е бил?!Иначе ние почти винаги си резервираме всичко по интернет/самолетните билети и хотела/ така според изискванията си избираш най удобното за теб място!Поне относно хотелите,по добре е сам да си ги избереш. Laughing Хайде...Целувки! Heart Eyes

# 186
Джеси, я сподели от къде правиш тези резервации през интернет. Аз нещо съм много подозрителна към всички фирми в туризма  Rolling Eyes И за това гледам да е само с препоръка

# 187
  • In the jungle out there..
Привет Hug
Моето човече днес е по-добре. Няма температура от снощи Heart Eyes Кашля по малко, но нищо сериозно...Надявам се утре вече дас е съвсем добре Peace Хайде всички мъници да оздравяват вече!!!

# 188
[[Иначе ние почти винаги си резервираме всичко по интернет/самолетните билети и хотела/ така според изискванията си избираш най удобното за теб място!Поне относно хотелите,по добре е сам да си ги избереш. Laughing Хайде...Целувки! Heart Eyes
[/quote]

И ние така правим. Дори сега за Мексико къщата си е наехме от и-нет директно от собствениците.

Веси ето инфо са евтинките билети: http://www2.skyeurope.com/bg/

# 189
  • Sofia
Много хубаво, че мъниците малко по малко се оправят  Laughing

daizy, не се страхувай и не сравнявай операцията, която ти предстои със секциото - мнооооого по - лека е  Hug.

Zory, божествени са снимките, а мястото е просто вълшебно.

prasentze, бързо оздравяване  Hug

За морето - мисля да ходим с бебе Вики някъде по българското, южното може би, че повече си падаме по него, ама на север пък е по - спокойно - още не сме го измислили  newsm78

# 190
Здрасти и от нас, ние няколко дни бяхме без комп., дефект на паметта  newsm78 и сега немога да изчета всичко.
Да се похваля, Илин вече се отпуска да ходи, минава 2-3 метра преди да падне на дупе, но не е много стабилен. Да попитам вече проходилите, кога направихте прощъпулника, като се отпуснаха бебоците или трябва да затвърди наученото  Thinking
Zory снимките са страшно свежи и като ви гледам какви сте слабички ми дойдоха нови сили. Аз от няколко дни съм на диета плюс фитнес и тае-бо, дано този път да съм по сериозна, че само варирам с кг.  Praynig
За морето, ние миналата година ходихме с бебо на Синеморец. В един комплекс до гората, затворен за външни хора и беше много спокойно. Собствениците имат две малки деца и всичко е пригодено за деца, басейн, пясъчник, домашно приготвена храна, съобразена за дечица. Има самостоятелни къщички, ресторанта е добър, риба всякаква, само прясна, ловят я през деня. Имат също и училище за подводно гмуркане. Изобщо сме много доволни и пак смятаме да отидем, живи и здрави  newsm10

# 191
# 192
Весе влизаш в google избираш си мястото/пр.hotels in.../ и ти излизат  сайтовете на хотелите в избрания от теб град.В повечето случай попадаш на много изгодни оферти! PeaceЕдинствено плащането е само с кредитна карта.

# 193
Единствено плащането е само с кредитна карта.

Добре де не може ли да се плаща с карта с твои пари? Аз хич не искам да се занимавам с кредити и ги избягвам. А и условията по кредитните карти в нашите банки са супер отежнени в сравнение с тези в Германия премерно.

# 194
Кликни на избран от теб хотел и ще видиш с кои карти може да се плаща.Ние винаги сме резервирали с кредитни,но те са на съпруга ми и са от британски банки.А ти си права, че тук банките са ужасно некоректни. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт