каза,че е много добро като превантивна мярка
Соланж аз немисля,че от зъби може да се вдига температура но ..................дай един осцилококцинум,панадолче и вит.С за всеки случай.Боби има 8 зъба и никога не е качвал тем.при растежа им
babyonboard
аз откак Мустаков ми каза че Бобата няма алергии го водя за некомерсиален лекар,защото ме разубеди за теста а аз бях готова да го пускам 
Зори
а подводни снимки направихте ли
а до забележителности не ходихте ли (Мачо Пикчо например
)Дейзи,Герчо
препоръчайте от кои хотелчета сте доволни в АлбенаБорива
а ти от кое в Гърция 
аз помолих турист.агентка, която ни организира пътуванията последните години да ми мисли място подходящо за бебоче

Катенце
за деца да,но не и за бебета-поне до 2 годиниМики
в Комо и аз съм влюбена,особено в градчето Торно на Комо-там съм била бременна с Бобата без да знам 
Аз съм ходила само до Париж, като най-отдалечена точка от Европа и ми се ще да продължа с обиколките
/, може да се разходим с мъжо догодина натам, да си купувам количка за второто бебче 
По повод екскурзийте,аз от няколко дни съм се заела с организирането на разтоварваща почивка за мен и мъжо.Единствено съм в голяма чуденка къде,защото половинката почти на всякъде е бил?!Иначе ние почти винаги си резервираме всичко по интернет/самолетните билети и хотела/ така според изискванията си избираш най удобното за теб място!Поне относно хотелите,по добре е сам да си ги избереш.