"Чакат сняг Мартенските ни деца, да се попързалят със шейна!"

• 9 602
  • 268
  •   1
Отговори
# 255
искате ли да се видим в Планет - на удобно място е и наблизо може да се паркира а и има мека мебел, само идея
http://www.programata.bg/index.php?page=details&ln=1&city=1&pid=1979
ако сте съгласни, да звънна да запазим места?

# 256
Може и в Планет да се видим...ако искате?Ако пък предпочитате може в кафето което Безмерна предложи.Аз съм ок.другите да кажат къде предпочитат! PeaceИначе и аз съм за среща около 12.30ч. За утре съм се наточила за излизане  smile3521 децата са разпределени...така че съм на 100% в някое заведение. kremena да ти е честита книжката!  bouquet

# 257
  • София
Прасенце пуснах питане за торта в Готварски рецепти   Wink

Ама няма кой да гледа  smile3555 ти си пуснала същата  rotfImbo

# 258
привет , аз също съм за среща.като гледам , май нещата клонят към Планет 2:1:1 Laughing. Имам си помощници (свеки), така че ще се възползвам и ще изляза сама.И без друго мъжа ми също е на една форумска среща по обяд и аз се ядосвах , че не мога да се възползвам от отмяната.

последно , къде да бъда в 12.30???

# 259
Айде тогава разбираме се в Планет 12.30ч!

# 260
аз утре съм сама с кайо. ще имали други бебета? идва ми се по принцип. галя?

# 261
Кали, не е добра идея да идваш с Кайо, видя каква димка става на тези срещи. Иначе и аз се уредих с гледач-таткото е съгласен, т.че ще се видим утре в Планета в 12.30.
Честита книжка,Креми. Не губи инерцията от курсовете, че много лесно се губи смелостта за каране.
Дейзи, много сладко семейство сте   bouquet Али е голяма чаровница  Heart Eyes
Зори, снимките ти са като картички, с много добро присъствие  Hug
За почивките, миналото лято бяхме в семеен хотел в Несебър. Останахме доволни, хем евтино, хем новичко и спретнато. Аз не си падам по чак толкова организираната почивка, каквато е в хотелите от типа all inclusive.
Лека нощ!

# 262
  • София
Калина, аз ако идвам ще съм без детето - баба, баща, все някой ще я поеме за час-два.

# 263
добре тогава, Bea, ще звъннеш ли за резервация?

лека нощ и целувки!

# 264
Милички много ви благодаря за честитките и пожеланията.
Кетито,кола все още нямам,ама тьй както се очертава и скоро няма да имам. Нали мьжо вече окончателно работи в Банско ,пьк аз сама с малкото не мога да обикалям по салоните ooooh! Не знам как ще я намеря тая кола. Другия вариант ми е да поизчакам да се стопли и да отида с братовчедка ми и зет ми до Утрехт да  докараме някаква.
Сега в Банско нали почва някакво световно-не разбрах точно какво и ще се работи без почивки,та не знам кога ще се видим с таткото,хубаво ,ама и аз в понеделник почвам очни по цял ден ще сьм в университета. Направо незнам как ще се оправя,малкия сьс гледачката,ще организирам сама рожденния ден ooooh! Утре или вдругиден ще ходя да мислим някакво меню от ресторанта. Мисля да го направя на шведска маса,но пьк не сьм сьвсем сигурна дали ще е добре.Направо ще лудна #Crazy

Последна редакция: сб, 27 яну 2007, 00:00 от kremena

# 265
ех че съми аз! Съвсем изключих, че пушите! (Нито един приятел нямаме, който да пуши). пък и от монитора много не се усеща Simple Smile
ами значи другия път

Креми, много много се радвам за твойтакнижка! И аз търся кола, че мойта нали я праснах.

Весело да си изкарате и да снимате Simple Smile

# 266
  • София
Привет! Hug
Това е новата темичка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=159973.0
Аз няма да мога да дойда на срещичката,че сме самички с малкия и няма на кой да го оставя Sad.Приятно изкарване ви пожелавам!
Креми,браво за книжката!Аз кога ще се наканя да си взема последните две кормувания и да се явя на изпит просто незнам newsm78.

Айде лека и цунки от мен!

# 267
  • София
Креми, питах защото и аз чакам закола/от юни / ама вече сме на финалната права Wink харесахме си и си поръчахмеот Италия. Сега чакаме да изпадне нещо и да ни хареса и... Sunglasses
Да ти ажа забравя се за Месец, много е важно веднага да се качиш на кола след шофьорските. Rolling Eyes
Ако можеш взимай от някой познат поне по 1-2 пъти в седмицата за по-едно кръгче из квартала
да не губиш кураж Rolling Eyes

Аз в момента не мога да карам и много ме е страх, нямам  никакво самочувствие като шофьор Confused
Но няма начин в това Драгалевци Confused

Успех   bouquet

Момичета и аз май ще отпадна от срещата.Трябва да обикалям за подаръци,че това ми е единстения свободен ден Rolling Eyes

# 268
  • Sofia
Креми, честита книжка - лека и безаварийна Sunglasses !!! 

Приятно изкарване на срещата, момичета. Аз съм сама с Вики - тати е на работа и пак няма кой да го гледа  Confused . И чакаме снимки, еййй!

Общи условия

Активация на акаунт