"Чакат сняг Мартенските ни деца, да се попързалят със шейна!"

• 9 602
  • 268
  •   1
Отговори
# 225
Весе, дано Маги бързо се оправи Praynig

Прасенце, хотела на Албена май се казваше Оазис /трябва да проверя/ на втора линия, ол инклузив беше, но тази година незнайно защо цените бяха двойни.

Ето малко закъснели коледни снимки от нас : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=98923   

1806 - парола

# 226
Маминки аз си мисля срещичката да е без бебетата  Wink да разтоварим малко! daizy Алис е голяма сладурана! Hug На всички месечинки Честито!  bouquet

# 227
  • София
Джеси, тъкмо си мислех, че ако е със бебета може и да дойда. Че мъжа ми ще работи малко като на повикване този уикенд и може да ни вози до центъра и обратно, но не може да се ангажира да гледа Зори. Абе за всеки случай не ме бройте за срещата.

Дейзи, много сте хубави цялото семейство.  Hug  Ама Али с роклята на звездички е просто красавица.  Heart Eyes

За морето - ние миналата година бяхме на Св.Константин и Елена. Аз си падам повече по южното Черноморие, но заради детето и ол инклузива реших да сме на север. Единствено не ми хареса плажа (малък, с малко едър пясък и почти цял следобед в сянка), хотела беше Долфин на Св.Илия и беше ОК.

Тази година и аз съм се насочила към Албена, така че дайте идеи за хотели и Герчо, дай тези немски агенции, да не плащаме като българи, ами като истински европейци.  Sunglasses Глезанка, и твоето място звучи много добре, има ли сайт да поразгледаме?

За рожденния ден и аз се чудя дали в клуб или в нормално заведение, или в къщи? newsm78 Трябва да попреброя кого смятам да каним и ще стане ясно.

# 228
Аз още съм болна, кашлям и хремата ми не спира 8-ми ден, та ще пропусна срещата  Sad да не ви нахвърлям бацили...
Веси, и Михаил тази сутрин се разкашля и пак се разсополиви, уж се беше пооправил  Cry , но нямам никакво намерение да давам антибиотик, особенно при грипни състояния това не помага!
Нашия рожден ден се пада в събота, и понеже съм много организирана  Wink, вече ходих до църквата да запазя час 11:30 (още не сме го кръстили  Embarassed),  резервирах ресторант за 12:30-13:00 и поканих гостите  Laughing, баби, дядовци и няколко приятелски семейства  Simple Smile към 20 човека ще сме общо! Вечерта го връчвам на баба му и продължаваме с кумовете, щото дето вика Герчо миналата година душа берях по това време в реанимацията, а всички ядяха и пиеха  Joy
Първо си мислех си за детски рожден ден, но децата на нашите приятели са или по на 2-3 месеца или по-големи от него и какъв рожден ден ще е ... предпочитам да се съберем форумските бебета на общ рожден ден  Hug на децата ще им е 100 пъти по-интересно  Heart Eyes
GerDa, изобщо не се притеснявай, аз след като минах през всички етапи на истерията какво се случва с детето ми и развитието му се поразчетох в медицинска (а не форумска) литература и се оказа, че всичко му е наред  Laughing Просто моите амбиции и очаквания са му в повече и както казва мъжа ми, когато ме види да му пиша цифрите от 1 до 5  върху дъсчицата от новогодишния купон  Joy  "Михаилееее, с тази майка изобщо няма да ти  е лесно на 2 години ще трябва да пишеш какво е искал да каже поета и решаваш квадратни уравнения "   Joy 

# 229
  • In the jungle out there..
Мами, аз да ви се оплача  Sad Вчера както се похвалих, че Маги се оправя, така днес се събуди с кашлица и хрема  Sad Май ще си започваме антибиотика и няма мърдане  Tired

Веси, и ние останахме с кашлица и хрема след като Т спадна, но мнението на нашето педи, а и по новините все това дават, е, че антибиотиците не помагат при този грип Naughty Дори могат да влошат нещата...Аз давам Мукоплант за кашлицата и май вече по-леко кашля. Продължавам с Вит.С, физиологичен разтвор, много течности - фреш от портокал, чай от липа и т.н. Абе, вече живна детето, преди два дни беше мноооого зле, горкото Confused Направо беше ни жив, ни умрял...Стискам палци да се оправи бързо Маги Praynig Praynig Praynig

# 230
... казва мъжа ми, когато ме види да му пиша цифрите от 1 до 5  върху дъсчицата от новогодишния купон  Joy  "Михаилееее, с тази майка изобщо няма да ти  е лесно на 2 години ще трябва да пишеш какво е искал да каже поета и решаваш квадратни уравнения "   Joy 

Ей, Кате, ще ме умориш Joy Joy Joy

# 231
Гале тогава ще направим среща с бебета и без,който няма Вариант идва с бебе! WinkТогава може да се срещнем в някой мол.За да може на мамите които са с дечица да им е по просторно и да не е толкова упушено! Peace Аз давам идея за Ситито,тъкмо ще разгледаме за обувчици,нали Ger4o каза че от там ги е взела.Предлагайте и вие...! Laughing

# 232
  • София
Кремена,ми като не иска шефа, защото е празник- направете го в Неделя  Peace

Прасенце Най-дабре е бисквитена торта   chef

Дейзи Разгледахме заедно с Дени снимките и то беше едно пищене едно смеене Joy
Нещо много се кефи като види бебе hahaha  Каза да я цункаш Wink kiss

Последна редакция: пт, 26 яну 2007, 11:51 от ketito

# 233
Герчо маратонките ви са страхотни  Peace аз по принцип исках адидас защото имаме 3 -4 такива анцуга ама вече нямам претенций ,е ако намеря сини ще е добре ,но и с цвета ще направя компромис само да си уцелиме номера.
kalaza мерси за идеята за тези двата магазина въобще не се бях сетила. Много са ми далече ама ще взема да отида пък дано да намериме нещо.
Герда по повод обувките аз лично търся маратонки защото сме по цял ден навън а Алекс ходи и няма как да го държа с буйки първо защото ще му измръзнат краката и второ сигурно трябва да купувам нови на всеки 3 дни ,че той рита топка по цял ден ама докато я ритне веднъж 3 пъти си е остъргал горната страна на обувката в асфалта а калта му е цел номер едно и гази по някъкви невъзможни терени  ooooh! абе не е за разправяне. Другото е че се наслушах на мнения на ортопеди и педиатри по повод обувките за прохождане всеки е на различно мнение затова не слушам никой ,че и без това няма варянт в който да му монтирам един модел обувки и да седи с тях и аз незнам до кога  newsm78 Затова нашта система е ; в детската стая на килимите - бос в другите стаи на паркета - с пантофи ,буйки или там каквото ми попадне, на вън според облеклото с обувчици когато е спанталонче или дънки и пуловер и с маратонки когато е с анцуг или дънки и суитчер.

# 234
Привет мами!

Гер4о - браво на Иван - сигурна бях че нищо му няма  Hug
Калаза - Честита месечинка на Никола!   bouquet

Веси - дано бързо се оправи Маги!  Praynig  Дано не трябва да пиете антибиотик. Давай Мукоплант за кашлица - много бързо действа!  

Мики - ето билети до Рим за 0 Евро Simple Smile http://wizzair.com/

За срещата аз съм ОК - когато и където кажете. Но си мисля че в някое кафенце ще е по-добре.

За рождения ден на Анна-Мария нищо не съм мислила - сигурно ще го направя в някое клубче, пада се петък което е добре

Цунки  

# 235
Мамчета, бяхте споменали Пулмекс бебе, като питах с какво лекувате мъниците...Какво е то? За кашлица ли е, та се мажат гърдите newsm78

# 236
Здравейте мами.Честита месечинка на всички месечинковци.Дейзи снимките са много хубави малката е много сладка.Герчо маратонките на малкия Иван са много хубави .По повод рождения ден на Марти рождения ден се пада в петък , мисля да поканя мамите с който се виждаме в Люлин през деня а вечерта с баби дядовции др.Майчета  на мен и на Йони ще ни е приятно да се запознаем с вас ако е възможно и бихме дошли на срещата ви утре стига и на вас да ви е приятно. Лек ден  на всички от нас  bouquet

# 237
За рождения ден забравих да напиша ,че нашия се пада в сряда ама кога ще го празнуваме не сме решили знам само със сигурност ,че ще е в клуб защото имам страшно много приятелки с деца и в нас немога да се оправя с цяла детска градина така , че там бебоците да си играят ние ще си приказваме и това е, а аз наште баби съм ги научила  на празници купувам една торта и отиваме във свеки а тя приготвя всичко останало  Mr. Green та общо взето това ще е . спецялна торта за бебетата няма да правя  Naughty който може да яде да яде който неможе ще хапва догодина  Grinning

# 238
  • София
Мамчета, бяхте споменали Пулмекс бебе, като питах с какво лекувате мъниците...Какво е то? За кашлица ли е, та се мажат гърдите newsm78
Кате, Пулмекс бебе е маз, която при встриване загрява. Май съдържаше евкалипт. Мажат се гръбчето и от под мишниците надолу, но без областта на сърцето / така ни каза нашето педи/. При температура обаче не се използва. Знам, че помага дори при хрема / на нас основно затова ни го изписваше докторката /.

# 239
Zory мерси за линка  Hug сега ще видиме дали ще се вредя за места и дали няма да промениме плановете за рождения ден  newsm53

Общи условия

Активация на акаунт