"Чакат сняг Мартенските ни деца, да се попързалят със шейна!"

• 9 602
  • 268
  •   1
Отговори
# 210
Ох нещо немога да се ориентирам за билетите  newsm78 или много ми се спи или съм леко тъпа или до Рим няма  Embarassed ако някои ме светне ще съм му много благодарна.

За събота и аз както винаги съм ,,за,, и ми е все едно с бебета или без  Hug

Ние тази седмица до онзи ден бяхме непрекъснато в един парк близо до нас с още няколко бебета ,ама излизахме в 11 и се прибирахме в 6 а Алекс нали вече ходи и за нищо на света немога да го задържа в количката освен ако не спи ,та обикаляхме и ритахме топка по цял ден  Crazy и вчера бях вече тотално здухана/ не ми се е случвало да си седя в квартала и не само ами и в някакъв парк толкова много поредни дни никога  Crazy ужас направо не е за мен тая работа/ Та оставих го аз на баща му на обяд и като отидох в мола от 13.30 до 16.30 съм обикаляла сама като кукувица. За съжаление не успях да си харесам нищо да си купя ,но поне за Симона взех доста книжки от книжарницата в която искарах сигурно 1 час  #Crazy абе откачена работа ,но се разтоварих малко.
А днес ходих да търся маратонки за Алекс и никъде не намерих 20-ти номер  Tired Герчо ти от къде ги купи ваште?
Мисля в събота да му направя прощапулник и нали се купуват неща за крачетата /чорапки, обувки ,чорапогащници и т.н./ та ми се искаше едни маратонки да му вземеме ,че и без това има само едни които му омаляват вече а сега има намаления и цените са добри амааа.....

# 211
Мики,може би няма да те улесня,но тази седмица гледах в нашия адидас страхотни маратонки -20 или 21 номер,абе мерих на Марти тамьн му бяха. И бяха намалени за 40 лв-чисто черни супер изчистени. Ей още ме е яд ,че не ги взех,ама мьжо като чу пак за обувки и лошо му стана.Та можеш да поразгледаш по вашите Адидас-и.

# 212
и аз съм "за" среща в събота ! към колко да се разберем?  честно казано, предпочитам да се разтоваря малко и да излеза без Писи, но ако решите с бебоците, няма проблем.

Гер4о, виж Иван явно е разбрал какво се иска от него, не беше нужно да го водиш на никакви лекари, а само да си поговорите  Joy браво, браво!

Мики, да не би да си ходила в парк Триъгълника?  Grinning аз лятото ходих няколко пъти там при една приятелка, ама е доста скучничко, може би защото е малък.

zoui, Oscillococcinum е хомеопатично лекарство на фирма Boiron, май преставлява черен дроб стрит на прах ( което ме накара да се замисля, нали съм вегетарианка, ама от мен да мине  Mr. Green). както чета, всички пием и се надяваме да ни предпази от вирусите. Между впрочем в Португалия има ли грипни епидемии, както тук?

преди няколко дни купих на Пресияна чаша със сламка, повлиях се от една приятелка, която ми каза , че сина й така започнал да пие вода. И Писи много я хареса, веднага започна да пие от нея и сега значително увеличи количеството вода на ден. Преди едвам изпиваше 20-30мл с накрайника на Авент, а сега може би пие около 150-200, отделно й правя сокчета около 150 мл.
Споделям с вас, че знам че има и други бебчета, които не искаха да пият вода.

# 213
kremena  аз днес точно в 2 магазина на адидас ходих и нямаше 20-ти номер и един на найк ,там пък беше направо трагично  Tired Алекс по принцип носи 19 номер ,но толкова малки са само тези с меките подметки затова мисля 20-ти да взема ще може да ги носи поне до май според мен ,стига да намеря де.

Bezmerna  точно в този парк ходих  Sick егати ужаса ,по принцип ми е близо и северния който пак не ми е особено приятен ,но пак по става ама излизах с 2 приятелки които живеят в толстой точно до парка а на едната бебето е на 3 месеца а на другата на 2.5 месеца и се прибират през 2 часа да се преобуват и кърмят та немогат много да се отдалечават. Ей ужас 5-6 дни подред искарах там и имах чуството че вече немога да контактувам нормално с хората  Joy вчера и днес като поизлезнах гледах като марсиянец   Joy

А по повод сламките ,спомням си ,че Симона много малка беше когато установих ,че си пие със сламка и ми беше много лесно където и да излизах не носех шишета води сокове и такива неща а ако и се допие нещо купуваме пие и хвърляме. А Алекс не вдява горкия дъвче сламката и предимно си играе .Не мисля ,че скоро ще се научи.

# 214
  • София
 Герчо  Hug мерси за отговора , много ще съм ти благодарна ако споделиш инфо Wink
Браво на Иванчо Peace Тъпите доктори-така да стресират хората #Cussing out  напразно
Добре,че си го взе навреме детето Peace А той милия изглежда е разбрал и сега бърза да проходи  smile3539 Hug

А маратонките стават за прохождане, така ли newsm78
И аз предпочитам маратонки.Скоро и аз трябва да търся.

# 215
Вие направо ме шашнахте днес  Shocked пиете от чаша, от сламка, повечето ходят, някой ритат топка Rolling Eyes И за храненето - солети, сирене, мляко, отхапват плодове... Направо ме депресирахте  Crazy и с гърнето вече се справят децата, а ние - нищо  Confused Днес установих, че моята глезана даже я домързява и шишето с млякото да си държи и чака на мен, а като беше по-малка изявяваше мераци  Laughing
А относно маратонките и изобщо обувките, дали не е рано за такива с по-твърда подметка, защото аз като я водих на консултация при ортопед ме посъветва, че най-добре било децата да прохождат боси /по чорапи/  newsm78 но все пак е зима  newsm78 да речем терлици, а иначе можело буйки с цип отдолу  newsm78 Да не би да не й е удобно и затова да не прохожда, защото тя отдавна си стои права и на едно място с пуснати ръце /поне от два месеца/, но иначе само по мебелите се подпира с една ръка или за едно пръстче... направо ме притеснихте, да си призная  Crazy

Последна редакция: пт, 26 яну 2007, 00:54 от GerDa

# 216
  • In the jungle out there..
GerDa, и на нас ортопеда ни каза, че трябва децата да прохождат боси, ама ако сте на паркет като нас, малко трудно ще стане. Ние си имаме обувки за вкъщи (буйки с цип де) и с тях се опитваме да ходим Wink

miki3, на околовръстното има един аутлет на Адидас, там съм виждала доста бебешки модели, а малко по-надолу, на бул.България пък има аутлет на Найк, и там знам че има Peace

Да не забравя да похваля Иван на Ger4o smile3501

Аз само през сламка не нъм пробвала да давам вода, но май и това ще пробвам. Bezmerna,мерси за идеята Hug

И накрая да ви почерпя по една

и едно

защото днес ставаме на 11 месеца Heart Eyes

Последна редакция: пт, 26 яну 2007, 07:49 от kalaza

# 217
Калаза, честита ви месечинка!

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2052625 мики, това са му новите маратонки. Тук не се вижда, но отзад са доста изрязани и му позволяват свободно да си движи крака. Само отстрани са толкова високи. Взех ги за 59.80 от Найк в мола на хемус.  За съжаление от този модел имаше само останали няколко бройки и аз взех най-голямото - 19.5 номер. Другите модели бяха ниски - тоест типичните маратонки. Имаше хубави обувки и маратонки в геокс и аз първо там се залепих за едни 20-ти номер ама незнам що не ги взех  newsm78. Аз по принцип съм с плоскостъпие от 2 години и като ходя с други обувки, освен техните съм със страшни болки - явно подметките им наистина са добри...
Герда, и тук има дечица дето не могат тези неща  Joy. Аз покрай моите фобии разпитах всичките ми познати кога са им проходили децата и всички без изключение ми казаха 1 година до 1.4 месеца. Ама аз като четах из форума кво става и помъкнах здраво дете по лекари...
Кетито, Безмерна, ако го бях оставила на тая гимнастика 2 седмици, както искаха тея кретени детето щеше да се научи да тича само и само да успява да им се изплъзва от хватките  Joy. А иначе мойт син според мен се амбицира от Кайо на Калиа и от Преслав на Борива, защото в събота бяхме в един бебешки клуб на среща с работещи мами и май това му беше шута в задника, че да се сети, че и той като другите може да прави разни неща.
Мики3, до рим няма директен полет - виж с 2 полета ще стигнеш - до Будапеща май и от там Рим. При всички случаи ще ти е по-евтино от нормалните билети.
Мами, за рожденните дни какво ще правите - в деня ли ще празнувате с децата по клубове или събота и неделя  newsm78. Иван се пада във вторник ама май поне първия ще трябва да го отпразнуваме на деня пък по-нататък ще сме в удобните дни.... Аз май ще празнувам в Бъни в Стрелбище към 5 следобед, че да е станал малкият от сън. като му се приспи към 8 го пращам с нашите у дома, а аз ще продължа някъде с родителите на дребните, че миналата година по това време всички си пиеха за наше здраве, а аз лежах в реанимацията нарязана като прасенце на Коледа  Joy.

# 218
Честита месечинка на Никола на Калаза.
За рожденните дни-аз сьм харесала едно заведение,което мислим да си затворим само за нас. Всичко ще е на шведска маса,за да могат лапетата да щькат на воля. Ще има и вьзрастани баби и дядовци. Общо взето мисля да мина всичко на един пьт,никакви такива пьк роднини,пьк приятели,пьк колеги.А и точно тогава ще сьм в сесия и трябва да организирам всичко сама. Нашия рожден ден се пада в сьбота,така че това не ме притеснява. Но собственика на заведението нещо не бил сьгласен,че нали е национален празник и " щяло да има  и други клиенти". Та ще видим,може и да не сме там,вьпреки ,че този ресторант ми е любимия.

# 219
здрасти маминки Hug
 Hug Hug Hug
за срещата-предполагам се сещата с моя грип съм за никъде Sad
за кредитните карти,мъжо има Мастъркард,но само по почивките в чужбина я носи-никога не сме се престрашили да купим нещо по интернет-а и почивките дори индивидуалните ги казвам в агенция да ги организират ,като си казвам примерно какъв тип хотел искам,къде и колко да седим, но просто по ми е спокойно агентката да нагласи всичко -невярвам да е много по скъпо от самостоятелно организиране  newsm78а иначе сайтовете на хотелите ги разглеждам аз-в тази връзка доволните мами от миналото лято с бебоци-дайте нещо конкретно като име на хотела-моляяяяяяяя Hug
за рожденния ден-на самия ден мисля да е newsm78пада се в сряда
Илето пита за тортата, но вие тогава неотговорихте-кажете ще правите ли специална за бебоците(без някои продукти които не ядът)-това за бавно захранващите май само важи newsm78
Кремче  Heart Eyesдай някоя идеика аз питах в готварския, но там ми предложиха доста несъблазнителни рецепти Sad Joy Sad
Герда Heart Eyesспоко-моя дреб също неможе доста неща но мен не ме притеснява това
сега е на мода катеренето-дай му да качва нещо Joy

# 220
Здравейте,
аз няма да мога за срещата, че утре е панахидата на баба ми, а и да можех нещо хич му нямам доверие на мъжа ми, не може самичък да се оправя с детето и това е.

Калаза, честита ви месечинка Hug

Прасенце, торта ще съчиня някаква с бисквити, кисело мляко и плодове, за да може и Алис да я опита. Иначе РД смятам да е вкъщи, че имаме само две близки бебета на по 2 месеца и няма смисъл от клуб, а на възрастните им е все тая.

Безмерна и Али пропи вода от няколо дни, но от шишето с бибата, интересно е, че пие само розовия Девин, а преварена чешмяна не, вчера пи и сок от чашата, оля се но беше ужасно щастлива.

# 221
Мами, аз да ви се оплача  Sad Вчера както се похвалих, че Маги се оправя, така днес се събуди с кашлица и хрема  Sad Май ще си започваме антибиотика и няма мърдане  Tired

Така, че аз отвсякъде отпадам за събота  Tired Много ме е яд, значи  Tired

Герчо, честити ви маратонки  Grinning Много са хубави  Grinning Аз за сега се въздържам от такъв тип обувки и си караме с буйки за прохождане  Rolling Eyes Не ми се мисли, като тръгнем по магазините да търся вече нормални обувки  ooooh!

Калаза, честита ви последна месечинка  Hug

На Маги РД се пада в събота, но още абсолютно нищо не съм измислила  ooooh! Нямам никаква идея къде и как ще бъде  Rolling Eyes Но ще трябва да се организирам вече  Thinking
Иначе не мисля да поръчвам отделна торта за бебетата. То и без това въобще не съм сигурна, че ще й дам да опита от нея. Пък и торта, която да става за 1год дете, трябва да е някаква абсолютна гадост  Sick  Laughing

# 222
Значи за срещата сме на линия...само да се разберем за мястото и часа! Hug prasentze и аз мисля че няма особенна разлика в парите относно това дали ще си организираш екскурзия самостаятелнно или чрез агенция. newsm78 На мен обаче ми се е случвало агенцийте да са не до там коректни!Примерно пътувахме от UK. до Канарските острови,организирахме си почивката с тамошна агенция. Хотела трябваше да е супер,а като пристигнахме  Shocked въобще не беше това което очаквахме!Вдигнахме скандал,не бяхме първите де!След няколко дни се преместихме наистина в страхотен хотел!Е там си направихме бебока,независимо от разправийте прекарахме страхотно! Mr. Green Весе дано Маги се оправи бързо! Praynig

# 223
  • София
Здравейте  Hug

Аз на срещата не мога да дойда - мъжът ми заминава в командировка за индия и аз оставам сама с Емка.
За рождения ден ми се искаше и аз да го направя в клуб, пада се събота, но имаме само 3 познати дечица, едното от които е на 6 месеца и не може да участва активно в забавленията  Thinking.  Та не знам какъв е смисълът да запазвам заведение за 3 деца  Rolling Eyes Абе още се чудя -  а така ми се искаше нещо по-различно  newsm78

Герчо, много са хубави обувките на Иван  Laughing Аз много искам да купя обувки на Емка, за сега караме с буйки с цип, но ципът много лесно се смъква и ми се струва, че май не са й много удобни. Та все си търся оправдание да й купя истински обувки ама ... все още размислям. Нали трябвало чак след като проходят самостоятелно  newsm78

Весе, Маги бързо да се оправя  Heart Eyes Дано се разминете с антибиотика  Peace

# 224
Честита месечинка на Мария на Ади и на всички останали месечинковци!
И аз за събота не мога, майка е в Германия, мъжът ми е на работа и така. А пък в това гадно време сега ме е страх с бебка да дойда, че с този грип, ужас.
На мен пък педиатърката ми каза, че буйките с цип отдолу не са подходящи за прохождане, а само обувки с твърда подметка и твърди на глезена, за да не им се изкривят стъпълцата.
Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт