или много ми се спи или съм леко тъпа или до Рим няма За събота и аз както винаги съм ,,за,, и ми е все едно с бебета или без

Ние тази седмица до онзи ден бяхме непрекъснато в един парк близо до нас с още няколко бебета ,ама излизахме в 11 и се прибирахме в 6 а Алекс нали вече ходи и за нищо на света немога да го задържа в количката освен ако не спи ,та обикаляхме и ритахме топка по цял ден
и вчера бях вече тотално здухана/ не ми се е случвало да си седя в квартала и не само ами и в някакъв парк толкова много поредни дни никога
ужас направо не е за мен тая работа/ Та оставих го аз на баща му на обяд и като отидох в мола от 13.30 до 16.30 съм обикаляла сама като кукувица. За съжаление не успях да си харесам нищо да си купя ,но поне за Симона взех доста книжки от книжарницата в която искарах сигурно 1 час
абе откачена работа ,но се разтоварих малко. А днес ходих да търся маратонки за Алекс и никъде не намерих 20-ти номер
Герчо ти от къде ги купи ваште? Мисля в събота да му направя прощапулник и нали се купуват неща за крачетата /чорапки, обувки ,чорапогащници и т.н./ та ми се искаше едни маратонки да му вземеме ,че и без това има само едни които му омаляват вече а сега има намаления и цените са добри амааа.....
браво, браво!
аз лятото ходих няколко пъти там при една приятелка, ама е доста скучничко, може би защото е малък.
егати ужаса ,по принцип ми е близо и северния който пак не ми е особено приятен ,но пак по става ама излизах с 2 приятелки които живеят в толстой точно до парка а на едната бебето е на 3 месеца а на другата на 2.5 месеца и се прибират през 2 часа да се преобуват и кърмят та немогат много да се отдалечават. Ей ужас 5-6 дни подред искарах там и имах чуството че вече немога да контактувам нормално с хората 
Тъпите доктори-така да стресират хората
напразно