"Чакат сняг Мартенските ни деца, да се попързалят със шейна!"

• 9 602
  • 268
  •   1
Отговори
# 240
http://www.albena.bg/?p=hotel&id=14 - това е хотела, от който лично аз съм най-доволна в албена. Оазис е в най-голямата цигания на Албена и не си заслужава заради шума. Този Албена бийч клъб е в най-тихата част на Албена, на първа линия и аз лично съм доволна от него. Всъщност аз последно съм била там преди 2 години - тогава беше 3 звезди и се казваше Албена плая ама доколкото разбрах от познати не е реновиран наново, а понеже със съседния са се обединили и вече се води че имат външен и вътрешен басейн са им дали 4*. Ама и на три като беше беше страхотно. И в Гергана е много добре и там бих почивала с кеф... Но разликата между всичките хотели е в цвета на интериора и плочките в банята  Joy. В Оазиса всичко беше в розово, а в албена плая в синьо - мебелите бяха едни и същи, ресторантите и храната също. сега като имат разлика във звездите дано това не е защото на тризвезните им е паднало качеството, а на четиризвездните им е останало същото  Joy. Като намеря евтини резервации ще пиша - можем да заформим голяма група с дечурлигата ако някой друг също иска да почина там.

# 241
  • София
Мики, myair.com също имаше полети до Рим, аз също мисля към края на март да ходя до там, мъжа ми заминава един месец в Монголия, Китай и Япония, а аз през това време ще използвам времето да отида до моята приятелка и малко на пазар Simple Smile
Като се видим на кафе, ще се разберем кой кога пътува и можем даже заедно да ходим.
За кафенце - утре идва мой много близък приятел и ще го чакам на летището рано, после  ще видим как ще се равие програмата и ако мога ще дойда.
Целувки!

# 242
Адреса на комплекса за който писах е www.hotelanchor.com , много сме доволни.
Ние сме решили РД да е в детски клуб и там ще поканим всички, пак на който му хареса. Важното е децата да се забавляват. Повечето клубове искат над 10 деца и тогава го затварят само за нас. Ние ще имаме по-малко, но ще доплатим до 10.
Торта смятам да не давам, най вече заради сметаната, изключвам какаото.   Naughty
В къщи сме с паркет и камък и откакто Или се изправя е с пантофки за прохождане, иначе навън с обувки и ботуши. Много съм доволна от Pappa и Benetton.
Daizy, Алис и голяма красавица, много сладки снимки.  newsm03
Ние бяхме две седмици с този вирус, на болните бързо оздравяване  bowuu

# 243
Забравих за утрешната среща, ако е след обяд ще се включа, че на обяда сме на РД.  Party

# 244
  • София
Герчо,Глезанка   мерси за инфото   bouquet
Много ще е готино ако се съберем бебешка компания за морето  newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32
Ние май няма  да има с кое бебе да отидем за компания newsm78

# 245
поздравявам ви с първата снимка от тази http://www.tcnj.edu/~hofmann/humor/Misc/funkids/kids.htm поредица

но и останалите си струват

Joy

# 246
Ами да се похваля,че вече сьм шофьор-днес беше изпита и всичко най-накрая свьрши newsm44 newsm44 newsm44.Още не мога да повярвам,че повече няма да виждам гадната муцуна на инструктора Wink

Прасенце за тортата и аз не се сещам за нещо,което малчовците могат да ядат. МОя яде кисело мляко и имам варианти,но за бавнозахранващите освен нещо с бисквити и нишесте искате ли? всьщност тя основата е по-лесна,вьпроса е ,че не се сещам коя украса могат да ядат бебоците? Май никоя. Ще помисля още малко.

# 247
За утре какво ще се разберем? LaughingА и къде да се срещнем последно?Давайте предложения..! Mr. Green

# 248
  • София
Креми, честита книжка.   car003

За срещата - аз нямам претенции (че няма гаранция, че ще дойда), но може да пробвам да се уредя с баба пък щом баща й не може да я гледа Зори.  Crossing Arms Затова дайте място и час, да пробвам да уреждам нещата.

Глезанка, Герчо, мерси за сайтовете.   bouquet   Наистина може да се грабнем и да отидем вкупом, така или иначе с вас имаме в момента повече общи интерреси отколкото с повечето ни приятели.  Thinking

# 249
Кремче  chefти си ми надеждата Hug
а за книжката ЧЕСТИТО аз преди доста време направих опит да взема но ме скъсаха съвсем заслужено-първо неможах да запаля,после щях да отнеса една кофа,после един пешеходец и накрая неможех и да спра

маминки мерси за сайтовете  bouquet
аз незнам дали е възможно да се паднем по едно и също време на моренцето но би ми било страшно приятно и аз също ви чуствам по близки от старите ми приятели-една две приятелки даже ревнуват

сега го сложих Боби да спинка и разгледах спокойно снимките
Дейзи много сте хубави пу пу

Последна редакция: пт, 26 яну 2007, 19:58 от prasentze

# 250
Само ако му кажа на мъж ми, че организираме форумско посещение на море и той знам кво ще каже - Ами щом имаш компания аз да не идвам  Joy Joy Joy. Той толкова мрази морето, че като му казах, че съм бременна коментара след половин час като здъвка инфото беше, че за детето няма да е добре да ходи на море докато стане на 6 годинки  Joy Joy Joy. Бил го чел някъде - направо щях да го убия. По-миналата година не отидахме щото съм била бременна, добре че бях изкарала една командировка на албена, миналата детето било малко за семейна почивка, та аз пак само с командировката на влас се разминах и ми се пазари от 3 месеца, че не било добре за детето и трябвало и тази година да не ходим семейно, щото детето цяло да има неговата кожа и да гори бързо  Joy. Ама той не гори бързо от кожата си, а защото само да не го влача по плажовете първият ден се пече докато стане като рак и след това 10 дни ние идва на плаж, че бил изгорял. Ама последния път такъв лош номер му изигра тази му постановка, че изгоря на чорапи, подуха му се краката и 10 дни влизаше само в джапанки  hahaha hahaha hahaha. Ама нека му е като се прави на хитрец  Laughing

# 251
Ако искате срещата да е към 12.30? аз нямам претенции за място, честно казано ми идва на ум up stairs на Витошка, нали на кафе ще се събираме. хайде да решим, че трябва да се уговорим с детегледачите  Mr. Green

Честита месечинка на Никола!

Всички болнички, малки и големи, бързо да оздравяват! Стискам много палци и дано повече никой не се разболява от гадния грип тази зима!

Креми, Честито!  bouquet това е голям успех!

Би било супер ако се съберем някъде на морето  Grinning Ние имаме вила на Варна, но ако сте на Албена ще може да прескачаме често !

# 252
  • София
Креми честита книжка newsm01 пожелавам ти безаварийно подвизаване по пътищата  Wink
А ти имаш ли си кола вече  car003

# 253
  • София
Прасенце пуснах питане за торта в Готварски рецепти   Wink

# 254
feminaluda, откъде ги извади тия снимки, още се хиля. Жестоки са!
daizy, много ти е хубава куклата. С тези очи.........ще спира дъха на мъжете.
Честита книжна на Креми. Леко и безаварийно каране.
Маминки, вие ще си кръщавате ли децата и кога- преди или след рождения ден. Ние след толкова умуване решихме да го направим в манастир и по-точно Соколски, близо до Габрово, ама се чудя кога.
Така и не разбрах ще има ли среща утре, кога и къде?

Общи условия

Активация на акаунт