Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за маски и кремове за крака?
Какви са мненията за серумите против стареене?
Какви са впечатленията за дезодорантите на Нивеа и Дав?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за маски и кремове за крака?
За маски за крака се препоръчва избягване на ексфолианти през лятото, особено когато се носят чехли или сандали поради чувствителността на кожата. Препоръчителните продукти включват балсама за крака на Римона и ексфолиращите чорапи на Balea, налични в DM. За кремове за крака балсамът на Римона е силно препоръчителен, докато маската за крака Alverde е добър вариант, но се препоръчва да се използва през по-хладните месеци.
-
Какви са мненията за серумите против стареене?
-
Какви са впечатленията за дезодорантите на Нивеа и Дав?
-
Какви са мненията за продуктите на марката Yardley?
-
Какви са впечатленията за измивния крем на Balea?

Понеже току що се гримирах и ще излизам тепърва, та ще имам по-ясно впечатление от това как ще се държи след часове по-късно, но да кажа за първите си впечатления. По клипчетата явно слагат доста продукт и затова така лъщи, но ако се сложи едно нормално, според мен количество, не стои така мазно на кожата. То не е и мазно, просто така изглежда. Не виждам да има glow ефект. Може да се ходи и само по него, без фдт отгоре. Не видях да прави кожата супер гладка както повечето блогъри/влогъри казват.
Аз нямам неравности от белези и някакви изразени пори, ама... Просто нищо не прави, освен или леко да изравнява тена, или да го ползвате като основа. И ако остане самостоятелно, леко лепка сякаш. Като го покрих с лек фдт с много течна формула, не лепне. Може би на 20 годишна съвършена кожа, ще прави това, което обясняват, че прави, но иначе наистина не го разбирам като продукт. И ако сложите количество като на клипчето от линка, все едно нищо не сте сложили.