Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 87

• 60 831
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
До 12м, аз поръчах от номер 3 на BIO DM.

Пише че адаптирани млека не влизат в отстъпката ..

# 631
За безплатна доставка  до магазин през приложението на ДМ, трябва ли да имам над 100 лв. поръчка?

# 632
  • Варна
Не

# 633
Благодаря, че споделихте за комбинирането на талоните. И аз направих една доста голяма поръчка.

# 634
здравейте, искам да питам този шампоан дали е хубав и какви отзиви имате за него ?

# 635
  • Варна
Благодаря, че споделихте за комбинирането на талоните. И аз направих една доста голяма поръчка.

Как става комбинирането?
Аз приложение имам отдавна и в него също така отдавна ми виси талон "Добре дошли за 15%", валиден до 7.11.2023...а въпросните 15% валидни до 20.09 къде ги приспада?

Правя една пробна поръчка за да видя какво ще ми начисли, ами и доставка 4.99 лв ми начислява макар да съм избрала до магазин...къде бъркам?

# 636
В тотала накрая- вижте си ред по ред къде са написани.

# 637
  • София
Здравейте,
Търся мъжки интимен гел, неизсушаващ, крем за ръце бързо попиващ, както и алтернативни идеи за против изпотяване.
Също балсам за след бръснене, максимално изчистен. Последно на Weleda ползвах. Може и да не са от DM. Абе чудя се какво да взема от ДМ освен от перилните и сапуните им... Grin

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 15:14 от Starrydream

# 638
  • Deutschland
здравейте, искам да питам този шампоан дали е хубав и какви отзиви имате за него ?

Ами блогърите в Германия го хвалят, обикновените потребители са скептични. Висока цена за продукти, които не са нещо невиждано. За мен от Лореал лилавия си остава най-добър.
Това е цялата bond серия

# 639

Как става комбинирането?
Аз приложение имам отдавна и в него също така отдавна ми виси талон "Добре дошли за 15%", валиден до 7.11.2023...а въпросните 15% валидни до 20.09 къде ги приспада?

Правя една пробна поръчка за да видя какво ще ми начисли, ами и доставка 4.99 лв ми начислява макар да съм избрала до магазин...къде бъркам?

Приложението само ги приспада.
Естествено, след като пуснах поръчката се сетих за още неща, но нищо.

# 640
Има обаче ограничение в броя на продуктите за една поръчка. Добави ми 31 продукта и след това започна да изписва, че е надхвърлен допустимият брой и са добавени 0 продукта.

# 641
На catrice този продукт е много добър слагам го върху фондьотена под очите и прави озаряващ ефект ,прикрива много добре сенки  ,тъмни кръгове всичко!Доволна съм.

От къде го купихте?
В Лили вчера ми казаха, че нямат наличност.
За София става въпрос.
От къде другаде мога да го купя?

# 642
  • София
Аз го купих от ДМ. На сайта им може да се види в кои обекти го има. Само да уточня, че се слага под фдт/коректор.

# 643
По-горе nelly е писала, че се слага върху фон дьо тена...
Стига да го намеря, ще пробвам и двата начина. 😀

# 644
  • София
Гледам, че и в мейкъп го има, но там е по-скъп – в ДМ е 7.85, в мейкъп е 9.29.

Общи условия

Активация на акаунт