Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 123 429
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 225
https://promo.shumensko.bg/winners има печеливши.Дали ми се привижда или има нещо нередно,открийте приликите.

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 12:41 от mbhs345

# 226
  • София
В шуменско един и същи номер с една и съща бележска по 5 пъти печеливши, като гледам колко много повторения има и ми се ...

# 227
https://promo.shumensko.bg/winners има печеливши.Дали ми се привижда или има нещо нередно,откриите приликите.
Грешките са очеизвадни, дано качат нов списък, че това си е пълна излагация!

# 228
Това е излагация! Много мразя игри в които дори не проверяват печелившите преди да ги качат/обявят 😐

От правилата: "8.1.5. В Кампанията няма ограничение на брой регистрирани касови бележки, но един участник може да играе за спечелване само на една награда, т.е. 1 участник може да спечели максимум 1 брой ваучера на стойност 50 лева."

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 12:45 от Станимир Иванов 641942

# 229
  • Сандански
Някой има ли МБ на Yettel излишни? Simple Smile
Edit: Още се търси ще пиша, ако някой даде за да не взимам два пъти.

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 14:16 от Ivaylo77

# 230
Simple Smile Спечелих GiftCardTM от Севън дейс преди малко- 12:44 ч. Първа награда за този месец Bowtie

# 231
  • Велико Търново
Слушалките от хед енд шоудърс и Лили пристигнаха. Simple Smile

# 232
Номерът 0896610*** го срещнах 14 пъти с две различни бележки...Нямам думи!

# 233
  • Под Слънцето
Как разбрахте, че номерата са  идентични като ги няма последните цифри?

# 234
И аз това щях да питам - ако са били като мен - разделям всяко на отделна бележка и после имам 10 поредни, с 10 номера на фирма, пак поредни и ето ти еднакви печеливши. Тъпо, но възможно.
За играта на Костенурките - отговора се дава У фейса, даже вече съм играла, благодарение на някой отбелязал ме Hearts

# 235
Аз си открих телефона и КБ в Шуменско веднъж,но наистина ужасно бие на очи дублирането на номерата,някои са даже един под друг!

# 236
И аз това щях да питам - ако са били като мен - разделям всяко на отделна бележка и после имам 10 поредни, с 10 номера на фирма, пак поредни и ето ти еднакви печеливши. Тъпо, но възможно.
За играта на Костенурките - отговора се дава У фейса, даже вече съм играла, благодарение на някой отбелязал ме Hearts
Дори и един човек да е бил с много участия от поредни бележки, Станимир е дал извадка на правилата малко по-нагоре, че един човек може да спечели само една награда. А други конспирации за съвпадения и на номера и на бележки ми се струват абсурдни. Съжалявам,всеки си има право на истина, а това е моята истина! 🙂

# 237
Нас ни няма в Шуменско, а бяхме с по няколко участия. Дано да искат бележката, че да не стане едни и същи хора с по 5 награди

# 238
  • София
Пример: аз купувам на няколко бележки поредни,после регистрирам мъжа,сина,бабата и дядото,с които сме в група и с телефоните като се различават последните ни цифри и ето...но пак звучи малко вероятно.

# 239
Пример: аз купувам на няколко бележки поредни,после регистрирам мъжа,сина,бабата и дядото,с които сме в група и с телефоните като се различават последните ни цифри и ето...но пак звучи малко вероятно.
Мъжа, сина, бабата, дядото... и така 14 човека 😂

Общи условия

Активация на акаунт