Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 123 440
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 165
  • София
С ваучер за Озон от анкетите на Bluepoint съм🥳🥳🥳 За сефте печеля от тях,но много ме зарадваха-вчера са писали,но беше в Спам и днес го видях.Вижте си пощите.

# 166
Може ли номера, от който звънят от Пепси? При регистрацията обърках местата на 2 цифри на моя телефон. Sad Да ги попитам да не би случайно да имам награда. 😊

# 167
  • София
И една игра на ДМ за попкупка на бебешки продукти над 30 лв.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/services/klientski-programi-i-uslugi/babybonus

# 168
  • София
Преди малко Европът ми доставиха електронния четец от Милка Blush Попълних протокол, сравниха и взеха бележката. По кутията си личи, че доста е препатил... Слава Богу на четеца вътре нищо му няма Simple Smile

# 169
Може ли номера, от който звънят от Пепси? При регистрацията обърках местата на 2 цифри на моя телефон. Sad Да ги попитам да не би случайно да имам награда. 😊

0887218340

# 170
Уж публикувах пост, а го няма, странна работа, пускам го пак.
Разреши се и драмата ми с КК и неполучения имейл за спечелен плажен стол. Изпратиха ми го и днес го получих.
Надявам се и да се погрижат за отстраняването на проблема с неполучаването на имейли!
Честито на всички, които се похвалиха с награди!

# 171
  • София, Дружба 2
Аз пък имам имейл, че печеля, но в списъка с печелившите в КК арр ме няма.

# 172
Моля, някоя добра душа да припомни как се стигаше до въпросните списъци на КК.
Ами ако и аз не съм получила мейл, а съм имала награда Grinning

# 173
  • София, Дружба 2
Списъците са в новини в приложението и вече са качили и списък, в който се намерих.

# 174
  • При децата ми
Писах преди време, да кажа и сега: Преди няколко месеца се видях сред печелившите в "Кока-Кола", но нямах имейл. Изчаках няколко дни и им писах, че се виждам сред печелившите. Пратиха ми имейл с извинение и че печеля и съответно ми изпратиха наградата. Имах и друг случай с тях: Никъде не се видях в списъците, а имах имейл, че печеля, писах им, и ми отговориха, че съм била резерва и затова ме нямало в списъкът с печелившите.

# 175
  • Nesebar
Печеля стекче пепси,а как ми се искаше стол.

# 176
При мен списък не излиза. Само това

# 177
  • ЛОВЕЧ
Аз никога не се проверявам в списъците,ако ми изпратят мейл печеля,ако не здраве да е. От Пепси нямам обаждане, явно и там не печеля. Случайно някой да помни кога се теглят наградите от приложението на Кауфланд  и Шуменско от тях също ?

# 178
Здравейте!Тези печеливши от седмичните награди ли са на КК?Аз също участвах за една от наградите,за която пишеше че може да спечелиш 1 от 90 бр.В списъка с печелившите виждам само 32 бр.емайли.Това нормално ли е или аз не разбирам нещо правилата.Печелила съм от КК но не съм си правила труда да броя печелившите емайли.Сега ми направи впечатление че има много малко изтеглени.Ще сложа и снимка на билета,ако някой знае да ми разясни правилата.

# 179
  • София, Дружба 2

При мен се виждат ето така. Не знам защо при вас не се виждат.

Общи условия

Активация на акаунт