Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 122 388
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 150
Имам интересен въпрос. Какви награди обичате да печелите и кои награди ползвате най-много?  На мен са ми любими чадърите за дъжд. Имам на Теди, Морени, Ротманс и Хелл. Обичам да си ги разхождам из квартала, като вали. Не мога да се спра да не участвам видя ли награда чадър. 😂😂😂

# 151
Имам един чадър на нивея от тези които се сгъват наобратно ,много си го харесвам .спомняте ли си имаше една игра на Джони Уокър ,където се събираха крачки и от там имам чадър ,но е много голям .
Отдавна играя и имам доста дреболии които ме радват .....

# 152
Участвам всяка седмица с по 1 билет в КК,но без успех мрън,мрън…..Честито на спечелилите,значи има надежда .

# 153
# 154
Аз все още ползвам чадъра от игра на Джони Уокър, където събирахме крачки. Моя е квадратен, излезе здрав.

# 155
  • София
Много хубава награда! Да си я ползвате със здраве! ☕☕☕

# 156
Звънят от Пепси, с плажен чадър съм. Прекрасен ден на всички.

# 157
От Пепси се обаждат с чадър съм - две участия имах Simple Smile

# 158
  • София
В Нотино при поръчка на три лака ОПИ има подарък кукла Барби Simple Smile

https://www.notino.bg/tekushti-promocii/

# 159
  • София
Нести имаха някаква игра като купиш 2 бр., но каква? Гледам, че е на промоция от днес във ФФ.

# 160
Нести имаха някаква игра като купиш 2 бр., но каква? Гледам, че е на промоция от днес във ФФ.

Да не ги бъркаш с Fuze Tea https://www.coca-cola.bg/igrai-za-nagradi/oficialni-pravila/fuze … -conditions-20-06

# 161
  • София
Някаква друга игра имаше със студен чай с хубави награди, не чаши. Мернах я като предстояща в миналата тема, обаче и аз не я намирам.

# 162
Някаква друга игра имаше със студен чай с хубави награди, не чаши. Мернах я като предстояща в миналата тема, обаче и аз не я намирам.
Тази игра я бях споделил аз. Наистина трябваше да тръгне от 1 август , но много бързо я махнаха и се отказаха от нея 🙄

# 163
Здравейте! Не мога да се регистрирам в Buzzstore🤔Някой  с подобен проблем? Опитвам през телефона, ако има значение.Накрая като опитам да влезна ми излиза " няма потребител с този имейл/потрб.име".Странна работа!🤔

# 164
Честита нова тема и нов месец!
Таз' КК хич не ме харесва, участвах за какво ли не и не знам колко пъти и тц.
Но пък (не знам дали завърших юли и започнах август) с награда от фейсбук страницата на Майко мила 😊
Днес получих слушалките от Рексона, звъняха ми за ЕГН първо и тогава ги изпратиха.

От новите игри вероятно ще включа в Морени и/или 7 дейс.
Пс: на Персил играта, който купува капсули може ли да ми каже как аджеба се разтваря това нещо в пералнята? От предната им игра спечелих 360, от които имам все още около 300, обаче така остават полепнали по дрехите, че направо полудявам. (На 40 градуса пера). Тази информация може и на лично. 😂
Скрит текст:
Може ли и на мен на лично Wink От предната игра , за пералня Бош, от която не спечелих,  разбира се, имам няколко кутии с капсули Персил, които се чудя какво да ги правя. Не се разтварят и това си е. Пера на 30 или 40 градуса. И заради това няма да участвам в сегашната игра. Аз съм на принципа: участвам само в игри, на които харесвам продуктите и ги ползвам. И друг път сме купували Персил , но такова чудо досега не е било. Викам, може да съм попаднала на Стара партида,  но като гледам, не съм сама Wink

Момичета за капсулите, ако не пише, че са за студено пране на 30 градуса не се разтварят. Другото, което аз заблязах от личен опит, е че трябва да се слагат на дъното на барабана и отгоре дрехите, иначе пералнята го изхвърля в гумата и не се разтваря.

В Бриколаж ме няма, в 7days се пробвах, без успех, в Емека с три неуспешни опита,  Medix и Lidl и от там нищо, а така исках куфара.

Общи условия

Активация на акаунт