Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 122 365
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 135
И аз да се отбележа с награда от КК хладилна чанта + плажна чанта. Сега съм на почивка. Когато се приберем ще взема участие  в 7 дейс и Морени. От инстаграм не съм печелила от месеци.
На мен на капсулите на персил не ми харесва, че са много малки и не ми стига 1 капсула за едно изпиране. На ариел са по-големи.

# 136
  • Велико Търново
Честита нова тема и нов месец!
Таз' КК хич не ме харесва, участвах за какво ли не и не знам колко пъти и тц.
Но пък (не знам дали завърших юли и започнах август) с награда от фейсбук страницата на Майко мила 😊
Днес получих слушалките от Рексона, звъняха ми за ЕГН първо и тогава ги изпратиха.

От новите игри вероятно ще включа в Морени и/или 7 дейс.
Пс: на Персил играта, който купува капсули може ли да ми каже как аджеба се разтваря това нещо в пералнята? От предната им игра спечелих 360, от които имам все още около 300, обаче така остават полепнали по дрехите, че направо полудявам. (На 40 градуса пера). Тази информация може и на лично. 😂
Скрит текст:
Може ли и на мен на лично Wink От предната игра , за пералня Бош, от която не спечелих,  разбира се, имам няколко кутии с капсули Персил, които се чудя какво да ги правя. Не се разтварят и това си е. Пера на 30 или 40 градуса. И заради това няма да участвам в сегашната игра. Аз съм на принципа: участвам само в игри, на които харесвам продуктите и ги ползвам. И друг път сме купували Персил , но такова чудо досега не е било. Викам, може да съм попаднала на Стара партида,  но като гледам, не съм сама Wink
И аз спечелих от тези капсули и си ги ползвам, даже за цветно пране вече са на привършване. Аз също пера на 40 градуса. Ползвам ги само при пълна пералня. Ако не е пълна ползвам друг препарат.

# 137
  • София, Дружба 2
Не мога да повярвам още, но и аз спечелих за пръв път от КК арр плажно одеяло и плажна чанта. Участвам всеки път във всички игри с по няколко участия и все ме няма. Време беше да ме зарадват най-накрая. Simple Smile
При мен капсулите на Персил от играта се държат добре, не съм намирала парчета от неразтворена капсула в барабана на пералнята. Пера на 40°. И аз няма да участвам в сегашната игра защото имам още доста течен прах и от няколкото участия в играта, и капсулите награда, и от непечеливши участия в игра на ариел........ Превърнах си къщата в склад. Blush

# 138
Не мога да копирам линк.
Тест на гел за вежди от ДМ.

# 139
# 140
Да се похваля с награда от форума Relieved
Изтеглени са потребителите, които печелят специално подбран от д-р Йовчева продукт, подходящ за здравословното им състояние. Това са:

beki8
mariat
Лита

# 141
  • София
Не съм писала в темата много отдавна, само чета, защото нищо не съм печелила. И днес Кока-кола ме изненадаха с плажно одеяло+ плажна кърпа. Бях започнала да мисля, че са ме сложили в някой черен списък-печеля за първи път, откакто няма Спаркс, а играя редовно.

# 142
Леле колко много печеливши от темата този път, това е страхотно! Мен ме няма, но надеждата умира последна, не съм загубила кураж, следващия тираж . Днес се пробвах в Севън дейс, но нямах късмет. Обикновено в моментните награди нямам късмет, никога не съм печелила от такива. ☺️

# 143
Да се похваля и аз със одеало и чанта ....
Харесвам персил ,но забравих за играта ,сега ще се включа .ще купя и боя за коса ...може и един път да пробвам морени ....

# 144
Аз спечелих от капсулите Персил и си ги ползвам. Случвало се е да намирам остатъци от тях по прането, за да го избегна започнах да пускам повече изплаквания(не знам дали всяка пералня може да регулира броя на изплакванията в края). Но това съответно води до по-дълго пране и повече консумация на вода, така че капсулите не са моето нещо, като свършат минавам пак на течен Персил.

# 145
Капсули спрях да ползвам преди доста години, откакто не се беше разтворила добре и се залепила на тениската на ММ. Цял ден на работа с нея, а това стоеше буквално като сопол. Забелязах го като се прибра. След прането съм го пропуснала. Rolling Eyes
Нямам имейл от кОлата, а се надявах. Честито на спечелилите, да си ползвате наградите със здраве!

# 146
  • София
Кока Кола ни зарадваха още първия ден на месеца. Печеля ваучер от играта с Била. 😊

# 147
  • София
Финиширах с дюшек от Гамито. Голяма борба беше. 😂

# 148
Ей, кока кола не ще да ми даде нито шезлонг, нито чадър, а и двете ще дойдат добре за вилата. Явно другаде ми е късмета, дано е в пералня, та да изпреваря една нужна покупка с подарък. Капсулите на мен ми харесват, взех за предишната им игра един пакет, но не дискс, а другите ѝ съм доволна. Намирала съм веднъж неразтворена капсула, но беше влязла някак в гумата при уплътнението, та спрях програмата и пуснах наново капсула вътре. Преди бях с ариел капсули, но съм доволна и от персила и ще взема тези дни да се включа, така и така почти свършиха вкъщи.

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 23:51 от Малечка90

# 149
  • Б
Аз  емейл от кока кола нямам. Хубаво, че тука има много печеливши. Днес си спечелих лъжичка на Верея. Пробвах с кроасани 7 days нищо.  В   един магазин имаше игра  с гризини Salza  и от нея съм с надуваемо кресло. Доста голямо изглежда. Като го надуем мога да го снимам.  А и обърках бирите,.вместо Жатески взех Старопрамен.

Общи условия

Активация на акаунт