Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 122 359
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 120
  • Плевен
Честито! Ти спечели Coca-Cola комбо плажно одеяло + плажна чанта! 🤩
Много съм хепи, тъкмо за морето!

# 121
Еха, радвам се, колко много хора с награди Simple Smile за мен също има Coca-Cola комбо плажно одеяло + плажна кърпа 🤩

# 122
Да се наредя и аз от печелившите този път, след доста опити.
Честито! Ти спечели Coca-Cola комбо плажно одеяло + плажна кърпа!

# 123
И аз за начало на месеца съм с комбо плажна чанта + хладилна чанта + плажно одеяло + плажна кърпа и една награда с козметика от ИГ. Иска ми се някоя почивка да се падне ама не 😁

# 124
Аз или не печеля от Кока кола или имам билет за следващо теглене. Май от coke Thursday ми беше билета за одеало и кърпа.
Може да ми се че чудите, но аз за почивки не играя, освен ако не е ваучер, който да употребя по мое усмотрение или примерно 7 дена в Дубай Simple Smile Мъжът ми е Дева Simple Smile и имаме много изисквания към хотелите, броят се пръстите на ръцете ми одобрените. Плюс това много от наградите са само нощувка и закуска и като сложим път, обяди и вечери, то сметката отива към 200-300 лв допълнително. По-добре да ги дам за някъде, където е проверено, отколкото да ме бутнат в някоя дупка, като АниММ

# 125
Аз за два дена имам две награди от инстаграм.Използвам профила на ММ,но на него му деинсталирах приложението,за да не види какви ги върша.Едната награда обаче не знам какво ще я правя.Ваучер за 200лв,но за физически магазин,какъвто нямаме в Плевен.Мислех,че е без значение,но се оказа само лична употреба.

# 126
Много се радвам, че има толкова печеливши днес! Аз чакам само Heineken. Вчера обаче, на път за работа, засякох до болницата паркиран микробус на Лео Експрес. Стана ми едно такова носталгично...

# 127
  • София
Лунатичка, ако не си подала още име, подай с името на човека, който ще го ползва.

По моя казус с инстаграм играта на Кока кола, вчера ми звъннаха и ще си получа наградата. Много мила жена, вече бях решила, че няма да ми я пратят. Имали проблеми с имейлите.

# 128
Лунатичка обикновено ваучерите ги дават с карта , та вариант да ти купим и изпратим нещо , което ти е харесало? За София предполагам имат магазин.

# 129
Награди от ИГ - сух шампоан + чанта за пазаруване/ плаж.
Чантата е с отлично качество и дизайн, шампоанът още не е използван. Брандът е FURTERER ♥️
Комплект термозащитен спрей за коса ( HEAT PROTECTIONHAIR ppMIST)  + Есенциални капки за растеж на косата ( Revival 3HC hair growth essence drops). Имам личен опит с трикомпонентната маска за коса на L'ali labs и очакванията ми за тези продукти са високи♥️

# 130
Мосю Бриколаж са обявили победители от играта с абониране с email:
https://mr-bricolage.bg/news/summer-t%D0%BEmbola-2021

# 131
И аз да се запиша с одеяло и чанта от КК - от четвъртъчните акции мисля че е.

# 132
Аз съм с чадър Coca cola!

# 133
Честита нова тема и нов месец!
Таз' КК хич не ме харесва, участвах за какво ли не и не знам колко пъти и тц.
Но пък (не знам дали завърших юли и започнах август) с награда от фейсбук страницата на Майко мила 😊
Днес получих слушалките от Рексона, звъняха ми за ЕГН първо и тогава ги изпратиха.

От новите игри вероятно ще включа в Морени и/или 7 дейс.
Пс: на Персил играта, който купува капсули може ли да ми каже как аджеба се разтваря това нещо в пералнята? От предната им игра спечелих 360, от които имам все още около 300, обаче така остават полепнали по дрехите, че направо полудявам. (На 40 градуса пера). Тази информация може и на лично. 😂
Скрит текст:

# 134
Честита нова тема и нов месец!
Таз' КК хич не ме харесва, участвах за какво ли не и не знам колко пъти и тц.
Но пък (не знам дали завърших юли и започнах август) с награда от фейсбук страницата на Майко мила 😊
Днес получих слушалките от Рексона, звъняха ми за ЕГН първо и тогава ги изпратиха.

От новите игри вероятно ще включа в Морени и/или 7 дейс.
Пс: на Персил играта, който купува капсули може ли да ми каже как аджеба се разтваря това нещо в пералнята? От предната им игра спечелих 360, от които имам все още около 300, обаче така остават полепнали по дрехите, че направо полудявам. (На 40 градуса пера). Тази информация може и на лично. 😂
Скрит текст:
Може ли и на мен на лично Wink От предната игра , за пералня Бош, от която не спечелих,  разбира се, имам няколко кутии с капсули Персил, които се чудя какво да ги правя. Не се разтварят и това си е. Пера на 30 или 40 градуса. И заради това няма да участвам в сегашната игра. Аз съм на принципа: участвам само в игри, на които харесвам продуктите и ги ползвам. И друг път сме купували Персил , но такова чудо досега не е било. Викам, може да съм попаднала на Стара партида,  но като гледам, не съм сама Wink

Общи условия

Активация на акаунт