Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 123 411
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 180
Аз пък не печеля нищо от Pepsi 😛🤣 Изгубиха ме като клиент с този слаб маркетинг който правят

# 181
И аз не печеля нищо от пепси

# 182
  • София
От Узо Пломари са много бързи, вчера ММ говори с тях, днес пристигна барбекюто.
Скрит текст:

# 183
Сега ми се обадиха от пепси, със стекче съм.А кока-кола не ме харесва, но продължавам да участвам.

# 184
  • Тук и там
Аз никога не се проверявам в списъците,ако ми изпратят мейл печеля,ако не здраве да е. От Пепси нямам обаждане, явно и там не печеля. Случайно някой да помни кога се теглят наградите от приложението на Кауфланд  и Шуменско от тях също ?

2 седмици след приключване на играта, според правилата.

# 185
Вчера звъннах на Емека, защото в един магазин в гр. Кюстендил имаше банер за играта, а нас ни нямаше в участващите градове. Вече ни има в падащото меню, ако някой има интерес Simple Smile

# 186
Да дарим храна: https://barf.bg/bg/barf-quiz
Отговорите:

# 187
@TDK Чудесна идея. Всеки месец ли я правят? Наистина ли са толкова малко дарените килограми храна през юни и юли?

Съгласна съм, че маркетингът им е доста зле. И мен ме изгубиха като клиент покрай изброените в предишни мои коментари случаи, а най-вече покрай скандала с Тити и Тото. Преди малко ми се обадиха, че печеля стек с кенчета. Дори не се зарадвах истински на наградата. Поискаха да им изпратя снимка на бележката и данни за доставка във вайбър, което ми се стори странно. От кока кола винаги са изпращали имейли и публикуват списъци с победителите и някакси по-официално изглежда. Така всеки може да ти се обади и да се представи, че е от някъде си. Добре че младежът, с който разховарях знаеше последните цифри на бележката, която трябва да изпратя, защото щях да го отсвиря набързо. Много съм мнителна на тема лични данни събирани по телефона.

Аз пък не печеля нищо от Pepsi 😛🤣 Изгубиха ме като клиент с този слаб маркетинг който правят

Последна редакция: чт, 03 авг 2023, 16:30 от TheMusicQueen

# 188

Purina - "Отпразнувай международния ден на котката на 8 август с Purina" https://www.nestle.bg/bg/catday 🥳🤩

Купи храна за котки с марка Purina за минимум 8лв., регистрирай касовата бележка на сайта и можеш да спечелиш:
🎁 1бр. Прахосмукачка робот - iRobot
🎁 1 от 50бр. Легло за котка Gourmet
🎁 1 от 50бр. Купички за храна Felix

Играта продължава до 30-ти август 💥

Последна редакция: чт, 03 авг 2023, 16:44 от Станимир Иванов 641942

# 189
Изпуснала съм ви в новата тема.
Кока кола, Coke Thursday:

Ще се включа в Морени, че ги хапваме.
Нищо не чакам.
Успех през този месец! 🍀

# 190
Пробвах се в 7 дейс  като мислех че непечелившите бележки отиват за теглене на телефона.
Ама нищоо подобно 4*5 лв нерегистрирани бележки за един телефон на седмица ами те ще си го платят сто пъти .
Тези игри вече не са рекламни ами са им чиста печалба.
Освен да се насоча към морени те поне са по-ядливи и искат само 2 лв покупка.

# 191
  • Бургас
Пробвах се в 7 дейс  като мислех че непечелившите бележки отиват за теглене на телефона.
Ама нищоо подобно 4*5 лв нерегистрирани бележки за един телефон на седмица ами те ще си го платят сто пъти .
Тези игри вече не са рекламни ами са им чиста печалба.
Освен да се насоча към морени те поне са по-ядливи и искат само 2 лв покупка.
Отиват за телефона . След като регистрираш 4 бр и не спечелиш, изписва че имаш 1 участие.

# 192
Да ,вярно "Награда 2: Смартфон Samsung Galaxy Z Flip4, 6 бр. за целия период (наричана по-долу за краткост „Седмична награда“) – за възможност да спечели Седмична награда, потребителят трябва да регистрира поне 4 касови бележки, с които не е спечелена друга награда."
Но 20 лв ми е ужасно много за един телефон на седмица ,а и 5 лв хич не е оферта за 6 награди на ден.
Добрите хора от рекламните агенции правят все повече усилия да ме "излекуват" от манията ми по игрите.

# 193
  • София
Някаква друга игра имаше със студен чай с хубави награди, не чаши. Мернах я като предстояща в миналата тема, обаче и аз не я намирам.
Тази игра я бях споделил аз. Наистина трябваше да тръгне от 1 август , но много бързо я махнаха и се отказаха от нея 🙄

Точно за тази питах, няма ли повече инфо? 😃

# 194
Честито на всички. Много готини неща виждам тук 😀 Бях си дала почивка , но мисля да се включа тук таме този месец.

Общи условия

Активация на акаунт