Звездни компромати - Август' 23

• 364 377
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Варна
Спекулира се, че дъщерята на Иван Такев - Деница е починала в следствие на сепсис, след зверска диета. Твърди се, че не се е хранила.
Как може да не се е хранила, не ми изглежда да е била анорексчка, жизнена, хубава млада дама. Но както и да е, жалко...

# 1 336
Скандал в Сърбия. Сръбският държавен "Телеком Србиjа" (нещо като нашето БТК) спонсорирал с 1,5 милиона евро пари на данъкоплатците новия албум на тамошната звезда Jelena Karleusa. Песните в албума са с брутални и вулгарни текстове, пее се за "сок от п_ _ ката" на певицата, за дрога, за мъжки полови органи, за л_йна, за социопатия и т.н. и т.н. Сърбите го определят като кич, наказание за ушите и американски санатизъм. С една дума - потресени са. Звуците и инструментите също звучат така, дяволски и обсесивно. Тя и екипът й твърдят, че са направили революция в сръбския музикален шоубизнес.
Същото положение като травеститското шоу у нас, което беше спечелило финансиране. Grinning
Скрит текст:
Скрит текст:
Всички песни са в канала на видеоклипа:

# 1 337
  • София
Сега се порових, че тази причина за смъртта на Такева ми звучеше като чуто съвсем скоро и наистина, преди месец внезапно почина сценаристката на "Съни Бийч" Ема Борисова - отново пишеше сепсис. Много странно съвпадение.
Много жалко, млади жени😒

# 1 338
Спекулира се, че дъщерята на Иван Такев - Деница е починала в следствие на сепсис, след зверска диета. Твърди се, че не се е хранила.
Как може да не се е хранила, не ми изглежда да е била анорексчка, жизнена, хубава млада дама. Но както и да е, жалко...
Не знам за Вас какво е анорексичка, но  изглежда, за съжаление, точно като страдаща от заболяването Sad. Дано повече млади момичета да прочетат Sad.
Скрит текст:

# 1 339
Моя близка е приятелка на Деница. Помня я от общи снимки и постове. Без да я познавам я харесвах. От моята близка знам че е много добър човек. Изглежда чиста душа и вдъхновяваща жена. Не е звезда и няма общо с обсъжданите тук. Бих била благодарна ако не я коментираме.

# 1 340
  • In The Middle Of Nowhere
Понеже следвам Карлеуша в инстаграм, вчера ми излезе рекламен клип на този албум. Гледах без звук.
Явно е надминала себе си този път по вулгарност, ексцентричност, изчанченост и тн. Докъде ли ще стигне? Дъщерите й не знам как приемат всичко това.

# 1 341
Баш анорексичка е била Деница. На една снимка липсваше въобще талия. Имам чувството, че с една шепа бих я обхванала.
Жалко за момичето. Била е влюбена в Египет. И много красива наистина.

# 1 342
Много интересна статия за любовта на Деница към Египет в списание Ева:
https://eva.bg/article/43131-Vlyubena-v-Egipet?page=1&fbclid=IwA … K6cih834EzV_iDYag

# 1 343
Жалко за децата и

Мария Илиева защо си е забравила дългите крака? Сега е модерно с "лек" грим да ходим на плаж, така ли? Казвайте ги тези неща, да не се изложа

# 1 344
Карлеуша яко плюе в Инстаграм българската чалга. Гледах някакво клипче- много скъпо изглежда всичко.
Бингото в Степс беше супер забавно. Ако излезем от собственото си тесногръдие, може да видим един много пъстър свят.

# 1 345
  • До морето
Сега се порових, че тази причина за смъртта на Такева ми звучеше като чуто съвсем скоро и наистина, преди месец внезапно почина сценаристката на "Съни Бийч" Ема Борисова - отново пишеше сепсис. Много странно съвпадение.
Много жалко, млади жени😒

Благодаря, точно същото се чудех и аз. Абсолютно същата история се тиражира и за сценаристката на Съни бийч -била на почивка в Гърция, почувствала се зле, прибрала се и .... сепсис!
Как се получава сепсис от нищото?
Египтоложката е красива жена, но тия слаби снимки мисля, че са обработвани. Не вярвам да е била в действителност така.
Интервюто в Ева е много интересно! Светло й небе!

Последна редакция: ср, 16 авг 2023, 00:10 от Boho chic

# 1 346
  • Sofia
Бекъмови
Скрит текст:

Мара&Миро
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 16 авг 2023, 14:38 от Doli

# 1 347
  • София
Риана
Скрит текст:
Ариана Гранде
Скрит текст:
Алла, Максим и децата им Гари и Лиза Галкини
Скрит текст:
Елена Калевска бивша Елен Колева
Скрит текст:
Братя Лиъм и Крис Х.
Скрит текст:
Лео,Марго и Брад
Скрит текст:

# 1 348
На тази сръбска певица защо в Инстаграм виждам няколко нейни очевидно нови поста, а стари няма? В youtube също само тези новите сатанински песни, интересно ми стана да видя какви песни е правила преди и какви снимки е качвала преди.

# 1 349
  • In The Middle Of Nowhere
Ха, интересно, само 20тина снимки има, всичко останало е изтрито...
Mirellla, по-нормални снимки имаше. За песни се сещам 1-2, които харесвам. Общите ми впечатления са, че беше кичозна, нелепа и като че ли позалязваща и пратена в трета глуха и после откри фотошопите, приложенията, скандалите, кардашианите и му изпусна края. Сега колко е поза, пр стратегия за печелене на пари, може и това да е.

Общи условия

Активация на акаунт