Звездни компромати - Август' 23

• 364 332
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 1 485
Сегашният е Кристиано Роналдо, този си е баш Роналдо. Отчетохме се по възрастните 🤣
Е, стига де, още съм на 28г, просто обичам футбола и от раз го познах. Joy

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 10:04 от Rimmona

# 1 486
Пролича си кой колко стаж има по шоА и хайлайф. Старите кучета знаят кога да мълчат. Малките палета тепърва се учат.

# 1 487
  • София
Хайде да не ги изкарваме толкова умни, на тях дохода им просто не е на 100% зависим от това да се показват по социалките.

# 1 488
Хайде да не ги изкарваме толкова умни, на тях дохода им просто не е на 100% зависим от това да се показват по социалките.

Явно са поне с една мозъчна гънка повече отколкото са тото, тотовица, майката на тото и всички от тяхното котило накуп.
---------------------------

Това не е звездно, но така и така стана дума за вчерашното убийство, та го оставям тук - парк Витоша предупреждава, че ще издири и санкционира нарушителите, които вчера са гърмяли с оръжие

Скрит текст:

# 1 489
Аха, ще разкрият друг път. За мен ще е поредното неразкрито убийство.

# 1 490
Аферим, ашколсун, евалла и машалла на Парк Витоша.
Вече ми е една идея по-спокойно.

# 1 491
  • София

Явно са поне с една мозъчна гънка повече отколкото са тото, тотовица, майката на тото и всички от тяхното котило накуп.
---------------------------

Това не е звездно, но така и така стана дума за вчерашното убийство, та го оставям тук - парк Витоша предупреждава, че ще издири и санкционира нарушителите, които вчера са гърмяли с оръжие

Скрит текст:
Това не може да е истина. Каква простотия.
Всъщност, това не е страницата на Природен парк Витоша, това са някакви глупаци.

# 1 492
Съвсем сериозни са, отдолу отговарят на коментари.

Мисля, че в момента всички наемници по света търсят къде да се скрият.

# 1 493
Моля, стреляйте се извън територията на парка. Ми прави са хората.

# 1 494
  • София

Кой е този тъмен симпатяга, който й прегръща детето на Жизел? Нова любов така бързо да се сближи с децата, едва ли, но пък как топло я гледа... 🥰
[/quote]
Хоаким Валенте - инструктор по бойни изкуства.

# 1 495
Всичката ни работа по български, даже и препоръките за намиране на приемливо лобно място. Чудомир е описал и тая ни черта в разказа "Мостът". Лала Шапшалкина, като една редова готвачка, напълно излишно на работното си място, станала свидетел на побой с травма в носа и я призовават в съда. Та се тръшка жената  -"...намерили къде да си късат носовете..." Ама, ха! И тези ще ми ходят да се стрелят по планините.

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 13:50 от проксима

# 1 496
Чудя се за какво им беше на бритни да се женят и да разиграват циркове.
Много издържаха  и според мен.

Интересно ми Бенифър до кога ще изкарат.

# 1 497
При Бритни бракът имаше значение за отпадане на попечителството на баща й, доколкото си спомням.
Дженифър първо трябва да подготви едно хубаво световно турне, и тогава да извади от джоба раздялата, не е толкова лесен маркетингът на това ниво 😂

# 1 498
Поли Генова
Скрит текст:

Шакира с децата
Скрит текст:

Хилари Бъртън
Скрит текст:

Яна Крамер
Скрит текст:

# 1 499
  • София
Бийбърови септември ще направят 5 години от гражданския брак