Звездни компромати - Август' 23

• 364 157
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 1 890
Софка отменила сватбата на Лоренцо. Булката не била честна! И търсела пари...

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 14:44 от B2022

# 1 891
Скрит текст:

Тая драма веднага си я представих като тема в СО - първите 50 страници изясняваме кой на кого е роднина, след това вече започва разискването по същество.

# 1 892
  • Благоевград

Е нали като правиха годеж имаше една баба с белия чаршаф пред къщата на булката и танцуваше с доказателството, че е била честна? Сега пък не била 😀

# 1 893
  • Rock & Roll feeling ...
Скрит текст:
Как и кога стана известна Христиана Парова?

Когато почна първия Ерген.
Благодаря. Аз никой сезон не съм гледала, затова не ми е позната.

Joy Joy Joy Joy

# 1 894
  • София
Тая па Софка. Още като направи онзи турбо мега чалга годеж си помислих, че до сватба може и да не се стигне. Язък! Поне на врачка да беше отишла да се допита, а тя колко пари хвърли на вятъра. Joy

Биометови що така продават оранжерията? И тяхната не е лесна, нова къща сигурно ще строят, ще се местят, ще се разправят с майстори, обзавеждане. Да не си милионер в днешно време!

# 1 895
  • Бургас
Булката е изкарала късмет

# 1 896
  • на село
А, тая къща, мине-не мине пол’вин година и някой пусне тук линк. Вече и аз мога да я продавам.

# 1 897
  • Варна
А, тая къща, мине-не мине пол’вин година и някой пусне тук линк. Вече и аз мога да я продавам.
Не продаваха ли дълго предната къща в Рибарица след която се изместиха в тази? И сега и тази да продават, но от скоро?

# 1 898
И всеки път като я видя тая къща се чудя къде бих си слагала шампоаните... и както ми пада косата, по тоя бял камък (който сигурно и се пързаля)... Абе точно като шоу рум е, често новобогаташите обзавеждат като в хотел/шаурум и се обличат от ванекена в магазина от-до. Творческо безсилие, да не кажа друго.

# 1 899

Биометови що така продават оранжерията?

😂😂😂

Като гледам Биометова с какви тоалетчета се носи, да не й коси друг… ливадата. Така де 😂

Официалното обяснение е, че не може да се охранява добре. Била видима отвсякъде. Охраната така била посъветвала Биомета.

# 1 900
  • София
Не продаваха ли дълго предната къща в Рибарица след която се изместиха в тази? И сега и тази да продават, но от скоро?
Не е от скоро, от поне година. Те и другата бая време я продаваха, а тази ми се струва направо непродаваема предвид цената и локацията.

# 1 901

Е нали като правиха годеж имаше една баба с белия чаршаф пред къщата на булката и танцуваше с доказателството, че е била честна? Сега пък не била 😀

Да бе, и аз си го спомням това. Даже се изненадах как до тази възраст е останала честна, а и ми се стори, че не е ромка, поне визуално

# 1 902
Къщата на мен отвън ми харесва. Минималистично ми изглежда и бялото не ми е твърде стерилно, аз обичам студени нюанси. Но от малкото, което видях от репортажа, вътре, много ми идва помпозно и накичено. Пълен асинхрон с това, което е видимо отвън.

# 1 903
Ей го Едрев с бебето и скалата, на такива хора не мога да съчувствам...
Скрит текст:
Що за тъпанар ? И що за идиот е правил снимката?!
Майката, според нея в условия на домашно насилие.
Аз си спомням техни щастливи видеа, как си возят децата в нещо като комби, в частта на багажника, ни столче, ни дявол, даже имаше и проходилка там 😄. В условия на домашно насилие.

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 16:38 от lullaby.p

# 1 904
На княгинята били отнели превозното средство.

А на Бубето повдигнаха обвинения, дори в темата беше пуснат линк с новината.

Общи условия

Активация на акаунт