Звездни компромати - Август' 23

• 364 156
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 1 935
  • на пистата
Тежка е царската корона.Разглезени хора без работа,поркат по цял ден и после невинни.

# 1 936
Бялата къща ми хареса отвън, само дето е разположена насред село, дет се вика, никаква възможност за личен живот, всичко на мегдана.

На съседите, ако не им харесва вечерния филм, спокойно могат да излязат с питие в ръка на терасата, и да наблюдават Летящата чиния и животът на богатите. И дали плачат.

Като видях Бялата къща отвътре, първата ми мисъл беше, какви домашни пантофи да си купя, за да не се пребия на хлъзгавия под.

Мебелите...хммм...дюбайски сънища, илядо и няколко нощи...да не се сяда с гол г!з върху тях!

# 1 937
Къщата на Биометови е супер инвестиция, ако желаеш истински блясък и лукс, а не живуркане на непрестижни локации като Тоскана, Ривиерата или Миконос, примерно  🤓

# 1 938
Тия хора как правят секс в тоя аквариум? Аз едно перде не видях.

# 1 939
Сигурна ли си че правят секс.

# 1 940
Тия хора как правят секс в тоя аквариум? Аз едно перде не видях.

В мазето дето крият и садо мазо камшиците.

# 1 941
Кат за десет милиона, що да не се крият в мазето Joy

# 1 942
  • София
Сигурна ли си че правят секс.
Що да не правят , не е уточнено дали един с друг или с трети лица Grinning

# 1 943
Мммм... Те затова я продават сигурно, да не се гледат кой с кого "се мачка". Joy

Разтури къща, както се казва, ще се окаже тая къща накрая.

# 1 944
Къщите не дават щастие. Какъвто и мастодонт да построят, явно все нещо недостига.

# 1 945
Тъкмо разглеждам въпросната къща https://www.sothebysrealty.com/eng/sales/detail/180-l-93186-m7h3 … bistrica-sofia-so и ми прилича малко на хотел Милениум, дори вазите са сходни.

# 1 946
  • Стара Загора
Благородниците също пият...
Княгиня Калина отчела 1,5 промила.
Отказала кръвна проба.
Вероятно дрегерът е бил развален....
В колата и звучала песен на Белослава може би....

# 1 947
Добре де, нали има стъкла които отвън са огледални и не можеш да виждаш вътре в стаите. Биометови що не са си сложили подобни.
Или да си сложат фолио за прозорец, като на колите😁😁

# 1 948
Имат щори от тези които се пускат автоматично и не се виждат през останалото време, не знам и аз как се казват. На мен ми харесва отвън, модерна е и типично холивудски стил.Не е като масовката.

# 1 949
Къщата на Биометови е супер инвестиция, ако желаеш истински блясък и лукс, а не живуркане на непрестижни локации като Тоскана, Ривиерата или Миконос, примерно  🤓
Следвам едно руско дизайнерско студио в Инстаграм studio 54,техните неща са лукс. Биометовата къща е просто кич,ултра скъп,но кич.

Общи условия

Активация на акаунт