Зодиакален СПАМ по августовски - 01.08.-31.08.23 г.

• 13 855
  • 432
  •   1
Отговори
# 300
Добрютро! Grinning
Кък спахти? Закусихте ли вечи?

При нас е леко облачно, напрау сий за връхна дреха /аз мръзнах до работата/. Но на обяд нема се живее. Grinning
От фчера върви при нас Персенк Ултра - маратон. Имаши музичка вчера вечерта, днес зася нищо нема, явно е рано за каквито и да е финиширащи.

# 301
У комплексу Joyслед плажа:

Топло шкембе с ледена ракия. И двете разкошни.
На бунгало сме, до морето. Евалата, бунгалата си ги бива. Не са лукс, но е чистичко, просторно, топла вода, тв, нет, сичко си има. А кръчмето е на гърба на бунгалото. Поръчваш и като е готово ти звъннкат да си го вземеш.

# 302
  • Euskal Herria
Джасте, ще споделиш ли координати?

# 303
Ян, да. Шкорпиловци, комплекс Чародейка. После ще драсна и тел за връзка. 50лв. за двойна стая.
Пп Само няма климатик, но се издържа. Напълно поносимо е. Но все пак казвам, защото си е екстра, която липсва.

# 304
Весело изкарване Джасте! Пази координатите Kissing Heart

Аз ще имам гости. Пека ципура на скарата и се приготвям. Не съм пила от една седмица, та таз вечер ще гаврътна едно, две, тли ....Joy

# 305
Наздраве, народе!

# 306
Наздраве! Ужасно ти завиждам - и за морето, и за мидите, и за цацата с картофки Heart

# 307
ЗдравО!
Утре сме на бач! Imp

# 308
не всички

# 309
Опаааа кой къде е да се отбележи!

Аз съм на работа Scream

# 310
Лоша жена - не всички, вика. Joy

ДД! Grinning
Работим, кък, къде без нас/мен? Joy

Джасте, много доволни да останете. С много хубави спомени да се завърнете. Grinning

Аз фчера беших на планина, набухах се с малини, посли у града пих фрапе. Хубава неделя, хубава. Joy

# 311
Инче, като цяло добре беше. Не се оплаквам. Хубаво беше, ама малко беше. Или пък по добре - Малко беше, ама хубаво беше. Пп Единствено липсата на климатик се усещаше осезателно, но в района има доста комплекси и то с климатици тъй че предстои проучване Wink.
И днес на бач.
Хубава седмица, народе. Grinning
Пп Ян, телефона на бунгалата е:
+359895848403 Шкорпиловци, Чародейка.
Препоръка: погледнете и другите комплекси в района - Русалка, Синева.. Пусни в Гугъл бунгала Шкорпиловци и ще ти излязат резултати. Мисля, че там имат екстра-климатик.
В капанчето до бунгалата готвят добре, а в заведенията които посетихме в курорта - още по добре. Даже и мекички хапнахме, топли, хрупкави, много вкусни.
Абе, струваше си.

# 312
Е, тамън, де, Джасте, да имате апетит пак да отидете. Wink

# 313
  • София
На работа. Искам на море.

Норче, знам къде ще те водя да ядем нааай-яките миди, след тези в Ред Рок 😄

# 314
Е, ще ям, като си казала, ама с момента съм в носталгия за кебапчета и розови домати Grinning

Общи условия

Активация на акаунт