Зодиакален СПАМ по августовски - 01.08.-31.08.23 г.

• 13 835
  • 432
  •   1
Отговори
# 330
# 331
Супер да си прекарате, Мид!! Аз бих се радвала и на снимки на любимците Grinning

Чакам си морето и аз, не съм ходила от преди Ковид и ми липсва много. Две седмици у ще се постарая да съм пияна от сутрин до вечер и да се тъпча с всичката храна, която ми липсва. Поне, по случайност, след половин година търсене си намерих читаво кисело мляко и от вчера съм на таратор. Учудващо и Пешо яде без да се оплаквам, хем айрян хич не му хареса.

# 332
Той, тараторът си е вид млечна салата, само малко по-течна. Joy

Пешо, през тез 2 планирани седмици, с теб ли шей? Щото ку да - глей дан го уплашиш, Норче. Joy

От сутринта храня котки, ся ям аз. Не че те пак не се явяват - за още малко. Joy

# 333

кееп он роллин баибе

# 334
Няма да е с мен, Инче. Той е на нова работа от юли и няма как да си вземе отпуска, а и докато аз съм в БГ, той пръв ще се нанася в къщата, аз по-натам, че търсим наемател за моя апартамент първо.
И добрютро! Днеска пак ще имам огледи явно. Бяхме се разбрали за четвъртък, ама къде Tuesday, там и Thursday явно Joy

# 335
Кой штъ оглежда, Норче? Или ти него? Joy Щото нали къщата вече сте я избрали. Аа, ти за апартамента ли?

ПП Кат си гладен, не си ти. Joy

# 336
  • София
Ся па розови домати Rolling Eyes

# 337
мениджър свежест

# 338
Моля ви, превеждайте сичко на македонски, аз латински не понятвам. Joy Честно!!!

# 339
# 340
  • над кукувичето гнездо
Бубе, як блус!

Но това вече е факт:

Sad

Иначе още съм така:

# 341
От години се чудя как може Two feet да има толкова секси глас и да е такъв анти-секси отвратителен грозник. Добре че в Spotify няма видеа Joy

# 342
  • На Марс
Издирва се таа палавниса ...

# 343
  • над кукувичето гнездо
Накара ме да погледна. Че кво му е на момчето? Напомня малко на младия Ралф Файнс.

# 344
Виж го в движение, ама не на клип. Ужасен е Confused

10 дни до България Tada

Общи условия

Активация на акаунт