Остров Тасос, Гърция /Тема 12 /

• 73 523
  • 807
  •   1
Отговори
# 465
Ама рейтингът... каквато и да е цената, не ми изглежда да я заслужава.

# 466
  • Варна
Доколкото прегледах коментарите повечето ниски оценки са заради отказан достъп до плажа и висока такса, не от гости на хотела. Или заради лошия път до него. Но най-вероятно цените няма да си заслужават.

# 467
  • here and now
Всеки си преценява дали си заслужава.
За мен е неоправдано скъпо. Трябва да се храниш в хотела, защото наблизо няма нищо. Ако с кола ходиш някъде, то някой трябва да не пие, за да шофира.
Миналата година го проучвах и не можах да се навия.
Цените на храна и напитки също са височки(четох мнения из нета).
Просто си плащаш за спокойствие. Иначе Порто Вати не е много по-различен, като плаж. Обаче "калабалъка" е много там.

# 468
  • София
Гледах цените в букинг. Сериозна работа. Simple Smile

# 469
Здравейте!
В някой новинарски сайт четох, че в Гърция въвеждат забрана за отдаване в краткосрочен наем на жилища, това отнася ли се за такива, които се отдават с цел туризъм, каквито ние наемаме  през Airbnb примерно  Flushed
т.е. рисковано ли е да си правя резервация за след месец-два примерно?

# 470
# 471
Blush Здравейте,
посещаваме ли сме няколко пъти о.Тасос, района Хриси Амудя, Скала Потамия, тъй като търсим хотел със закуска и вечеря - бихте ли препоръчали такъв в този район и също така виждам, че има добри отзиви в групата за този :
https://iliomare.hotelbrain.com/  - обаче искам да попитам - има ли детски център, детска площадка в хотела, тъй като по снимките в сайта им - не виждам такъв, а на нашето момче, 5 годинки, му е много важно да има забавления.
  A също така и този Royal Paradise Beach Resort & Spa hotel - има ли детска зона и хубав ли е на хотелът?

Благодаря Ви предварително! Blush

# 472
Има и се вижда на снимки включително в сайта, който сте дали.

# 473
Има и се вижда на снимки включително в сайта, който сте дали.

https://iliomare.hotelbrain.com/ - За този ли визирате, някаква детска площадка виждам само, явно Детски център/зона - не или поне не виждам, а кой от двата хотела е по-добър откъм храна, плаж, обслужване? Blush

# 474
Илио Маре има детска площадка, детски басейн, вътрешен детски кът. Другия за пръв път го чувам.

# 475
  • София
Много е хубав Роял Парадайз, има страхотен плаж, доста плитък и подходящ за деца. Не съм обръщала внимание дали имат детски кът и какъв е обаче. Може да им пишете и да ги питате. Има много хубав спа център. Храната е хубава.
Илио маре е доста по-непретенциозен, несравними са.

# 476
  • пловдив
Здравейте, имате ли впечатления от това място- Студиа и апартаменти Estian Deluxe :
https://holiday-in-greece.net/thassos/limenaria/estian-deluxe/
?
Интересуваме се за настаняване за 2 семейства с деца.

# 477
  • гр.София
Здравейте, тази година за първи път мислим да отидем на Тасос. Набелязала съм си Потос. Но въпроса ми е, как е времето и водата между 20-30 юни, и дали е ветровито с малко дете сме и не сме ходили на остров до сега. Благодаря ☺

# 478
  • София
Прекрасно е времето обикновено през юни. Не е ветровит остров Тасос. Ще ви хареса много:-)

# 479
  • гр.София
Прекрасно е времето обикновено през юни. Не е ветровит остров Тасос. Ще ви хареса много:-)
Много благодаря!
Можете ли да ме насочите към място за настаняване.

Общи условия

Активация на акаунт