Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 69

• 37 855
  • 739
  •   1
Отговори
# 540

Не е лошо никак.

# 541
Според мен се "слива" много добре с вкусовете на това, което се слага в питката. И е мекичка при отгризване (въпреки че преди повторното изпичане изглежда мега глетава отвътре- особено ако е държана в хладилник☺️). Само в питката има около 23 грама белтъчини.🙂

Последна редакция: ср, 16 авг 2023, 03:04 от dolce miele

# 542
Момичета, тъкмо влизам в нас и не мога да не покажа ВЕДНАГА каква изненада имам от Долче.
Боже, това момиче ме разплака! Направила ми е торта, специално за мен. Снимам я веднага, като не съм премахнала защитното фолио, защото трябва да стегне малко, преди да я премахна, за да не разваля шоколадовата дантела.
Просто останах изумена! Тортата е СЪВЪРШЕНА!
ДОЛЧЕ,бъди здрава и с тези златни ръце радвай хората около себе си! Сърдечно ти благодаря! Purple Heart Purple Heart Purple Heart
Утре повече снимки, че сега ще излизаме.

# 543
Ехаа, страхотен жест наистина!

Кой както ще да ни нарича из другите теми - секта, фанатички, сърдити лелки и забравих какво още - тая борба дето тук я водим рамо до рамо си сближава и сприятелява... Нищо общо със змиярниците дано повечето групи за ИР се превръщат в тях, тук през повечето време си е само позитивна енергия и добри чувства.

# 544
Момичета, тъкмо влизам в нас и не мога да не покажа ВЕДНАГА каква изненада имам от Долче.
Боже, това момиче ме разплака! Направила ми е торта, специално за мен. Снимам я веднага, като не съм премахнала защитното фолио, защото трябва да стегне малко, преди да я премахна, за да не разваля шоколадовата дантела.
Просто останах изумена! Тортата е СЪВЪРШЕНА!
ДОЛЧЕ,бъди здрава и с тези златни ръце радвай хората около себе си! Сърдечно ти благодаря! Purple Heart Purple Heart Purple Heart
Утре повече снимки, че сега ще излизаме.

Шарпи, благодаря ти и се радвам, че тортичката ти е харесала!🤗 С Елора ще чакаме да видим и разрез!😋 Добре че е пристигнала непокътната в моята подръчна опаковъчна "инсталация".😅
Натка, ех, бях ги забравила всичките тези определения накуп...😄

# 545
Шарпи, ти нали вчера се зарече да не гризваш поне месец изкушения 😂.
Пращай тортата към София, тука сме освирепяла тълпа 🥳.
Долче, шапка ти свалям .
Как може да сте толкова готини всичките, еее, супер група с прекрасни хора❤️.
Весел празник на всички празнуващи, то и аз ще ходя да пия едно розе, и Асан е човек 🥂

# 546
Но Шарпи каза тези дни и, че на Богородица е позволено! Така че се престраших да осъществя идеята.😋
Само аз ли съм на фаст днес? Явно.😁 Вече мога да си призная- бях направила по една идея повече смес за блатовете (опекох в две формички за мъфини) и крема, та вчера и аз хапнах режимно Тирамису. Е, моето беше в чаша и нестегнало в хладилник, но пак ми беше вкусно. Не исках да казвам вчера какъв е бил кето сладкишът, че Шарпи веднага щеше да надуши и да се сети каква е изненадата, която и' подготвям!🙃

Последна редакция: ср, 16 авг 2023, 03:10 от dolce miele

# 547
Аааа да ми ядете шушоните!

# 548
Олелее, Шарпито пак ще ядеее тортаааа.
Искам разрез. Виднагъ.
Grinning

Ех, вярно, сега се сетих онзи ден какво трябваше да купя. Тахан от лешници. Другата седмица ще е.

Аз на БФФ и пробвах кашуто, много хубаво. Ама и не бях яла от години направо.
Ама пък по поводи що пък не.

Много хубав лаф Таис, гъзонабухватели Joy
То за мен са коремонабухватели Joy

# 549
Аааа да ми ядете шушоните!
🤣🤣🤣
Шушони . Режимни ли са
Ох, и аз се кискам зверски
🍹

# 550
Много хубав лаф Таис, гъзонабухватели Joy
То за мен са коремонабухватели Joy
🤣🤣🤣

# 551
Ясно, Шарпи обещава и нъцки. Пак ще яде и утре пак ще ражда близнаци  Joy
Вместо да се спре с тия торти, тя ще си я изяде саминка, а на нас шушони ще праща Joy
Ще помоля за вълнени обаче.

Днес бях на 4-та процедура на Боуен. И чакаме ефект.
Имаше реакция веднага. На прасците и коленета. Все едно съм претренирала, а жената извършва плавни и нежни масажни движения.

Иначе днес съм на фаст, но много искам тортата на Долчето да изям, ама няма. Шушони ще ям Joy

# 552
Елора, и аз искам торта, но ще си хапна виртуално.😁 Още два дни фаст, като този път мисля да ям чак в петък сутрин/обед, че снощи късно приключих с храненето.
Не съм гладна. КЗ е 6,1- вадя от запасите от гликоген.😃

# 553
Долче, да дадеш рецептата за хубавата изненада ❤️

# 554
ааах , колко мило, dolce! И на мен ми се насълзиха очите като прочетох...Heartpulse

Sharpy, да си мислиш за нас като я хапваш Sweat SmileLaughingLaughingLaughing

Аз се присъединявам към компанията на АсАн .... хехехе Laughing
Големи сте образи всички....Топли прегръдки! Dolce, утре ще ти правя компания, почвам и аз фастовете..Hands Muscle

Общи условия

Активация на акаунт