Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 69

• 37 790
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Sharpy, честит имен ден! Да си здрава и все така енергична и щура ❤

Ей такъв букет днес за празника 😅

При мен - имам 1 седмица на разположение за прегрешения. Ям смокини на корем, ако ще и небето да се стовари 😅😅В резултат ми пари на устните и езика, както и ходя до wc по 3 х ден 🤭

За морално успокоение бера листа и суша 🤭

# 496
Не знам какъв имен ден е днес и колко са ни именничките в темата но да сте честити всичките! Много усмивки желая и малко инсулин!

# 497
Честит имен ден Шарпи. Много здраве, щастие, любов и късмет да ти се стоварят на главата Hug

Същото и за всички други именици ако има Grinning

# 498
Сърдечно благодаря на всички! Purple HeartBlue HeartYellow Heart
Честит празник на всички празнуващи, а и непразнуващи! Да сме здрави, щастливи, обичани и закриляни Flowers Four Leaf Clover
Тази сутрин очите ми се отвориха в 5,00. След голямато плюскане, бая зор ми беше да заспя и с това ранно събуждане, направо съм като трактор днес. Донесла съм трапеза за колегите, аз правих рано сутринта баница, че вчера 5 пъти повториха да не се появявам без баница.
Моят половин пак ме изненада много приятно. Е как да не го обичаш тоя човек Blue Heart
Скрит текст:
Освен бижуто, имам и барбарон, за който неведнъж съм говорила, че ще си купя, щото са ми много удобни и явно човекът е решил да действа. Чак специално ушит с марката кола, която карам, щото знае че съм бивша състезателка и голям фен на марката.
Направо се разплаках от щастие.
Благодаря още веднъж на всички Ви! Обичам ви, ей!
Не знам какъв имен ден е днес и колко са ни именничките в темата но да сте честити всичките! Много усмивки желая и малко инсулин!
Ти ме срази!

# 499
Хаха, хич ме няма с религиозните празници, знам около мен именните дни и моя си, стигат ми Joy Е, освен тези като Гергьовден, Никулден и подобни дето хем всички ги знаят хем са си и празник а не само имен ден. Ама то от някой дето в църква евентуално може да стъпи само като турист, какво да очакваш.

# 500
Нати, и аз съм същата.
Ако не беше темата, изобщо нямаше да обърна внимание какъв празник е днес. Аз и имен ден нямам Confused
Но е хубаво да има такива дни, хората да се заредят с надежда и обич.

Шарпи, велик е твоят мъж, браво на него, ето колко малко му трябва на човек, за да е добре! Да му направиш най-хубавата мусака днес, и да облечеш престилката

# 501
Много трогателно, Шарпи.
Фотокот, аз още страдам от морето преди 1 месец 😂 голям зор да сваля до старите кг.
Вчера си угодих с рибай стек😂

# 502
Много трогателно, Шарпи.
Фотокот, аз още страдам от морето преди 1 месец 😂 голям зор да сваля до старите кг.
Вчера си угодих с рибай стек😂
И аз тази сутрин с голям страх се качих на кантара. Първо серенгети и показа 51,00. Второ серенгети след 30 мин. и показа 50,6. В момента се чувствам все още като плондир, ама то и при количеството храна, която изядох, няма как да е друго.
Снощи говорих с мама другата седмица задружно да ходим да си пускаме изследвания. Аз ЩЖ, КЗ и инсулин, тя КЗ и холестеролите. Нали и бяха високи, та минаха 2,5 месеца от лечението й, сега да видим има ли промяна. Замислих се за нея, че може да пие въпросният берберин, който се обсъжда напоследък.

# 503
Наред с Рождество и Възкресение Христово, това е един от най-големите религиозни празници- Успение Богородично. 😊

# 504
Аз мисля да огранича нарушенията си до веднъж месечно, или само на празници. Не си е работа това ядене.

# 505
Аз мисля да огранича нарушенията си до веднъж месечно, или само на празници. Не си е работа това ядене.
Аз също и засега го спазвам. Днес дори няма да правя прегрешения. За месеца ги направих - вчера. Като се замисля имам и 4 дни до цикъл, та явно ме е избило за ядене на сладко.
След 2 седмици ме чака и море, та искам да съм във форма.

# 506
Хем ми е хубаво на море и ваканция, хем ми е тегаво заради режима, в който съм изпаднала. От септември и аз ще канализирам нещата. При мен мръсният ден, така като гледам, ще е точно седмица преди МЦ, когато ставам звяр. 🐽
Edit Шарпи, страхотен половин си имаш! 😋

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 13:06 от Анонимен

# 507
Шарпи, изчакай с този берберин за майка ти, да направя 2 месеца и да дам отзив.
За какво и е на нея?
Аз снощи, като ви гледах тортите и лакомията, и изядох 50 гр.  шоколад, 30 някакъв 65 про какао, и едно  Мерси 😬.Утешавам се, че е с експериментална цел 😬. Честно, у нас има 3 половинки шоколад, вече са побелели, не се сещам за тях, за разлика от ядки и тахани, но и там се въздържам от тези гъзонабухватели.
Та на първи час кз беше 6,2, на втори 6,4 😫. Сутринта 5,6.
А и в 12 часа да припна по улиците не вървеше. Днес бях гладна като змей, та обядвах като нормалните хора в 12 и 30.
Ще гледам този берберин дали ще ми повлияе положително на сутрешната.
Теб те чакам отдавна да пуснеш изследвания, трябва да си в графа " излекувани" 🥳

# 508
  • на острова на мечтите
Ето линк за кълнове:
https://youtu.be/vnqkEpCYLKM

И вторият линк, който е много сполучлив.

https://youtu.be/TdwdbksSw9w
 После ще ви чета , че много пишете бе ☺️

# 509
Шарпи, честита да си! Все така слънчева, позитивна, щура! Много здраве, хубави показатели, ниски килограми Stuck Out Tongue Winking Eye

Честит празник и на всички останали, без значение дали са именници Hug

Общи условия

Активация на акаунт