Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 69

• 37 805
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
beki8, а стана ли вкусна кокосовата торта?
Добре ми звучи, запазих линка и мисля да я пробвам.
Стана и то за 10 минути я спретнах с готово бадемово брашно Grin
Като я залееш с шоколад отгоре и я украсиш с ядки ще е още по-вкусна, но аз исках да видя как ще стегне.
Нати, след регистрацията имах мейл да опиша какви са ми проблемите и какви резултати търся (беше в спам папката). Написах си аз и те ме пратиха на доктор Joy Ама ще следя какво ще ми пратят, може да ми е полезно.

# 481
А, чак така не съм им се обяснявала,няма кой да се занимава. Супер изморена съм тия дни и вероятно няма и да има кога да гледам тия неща, даже ей сега се оправям да си лягам вече. За който знае каква сова съм, би било шок да ме види сега Grinning

# 482
Шарп, и аз цвиля! 🤣🤣🤣 Сори за спама! Ама днес само провокации от вас! 😅😅😅

Шарпи
Падам с тебе честно 😂😂😂

# 483
  • на острова на мечтите
Beki8, стана ми интересно, какво кълнове правиш? Аз само с боб мунг успявам да постигна добри поници. После ги забравям и те мухлясват.
В черво с чар, има много интересна информация за пшеницата.  Ще цитирам по памет:"Пшеницата, понеже живее/съществува кратко, изобщо не е щастлива да бъде изядена смляна и опечена. Така че еволюционно е изобретила да си зарежда семената с отрова..."така както някои растения си имат бодли, според мен.
И аз днес четвърти ден изпълних нормата с крачките. И даже малко отгоре.
Ще пробвам с гладуване. Преди правех фастове, най-много 24часа, но през лятото не мога. По лесно ми идва като ходя на работа. Залисвам се и не се сещам да ям. А у дома все нещо ровя из долапите.

# 484
Покълнах обикновена леща, че само това имах вкъщи. Станаха много бързо (защото е топло предполагам) и са си свежи, но аз ги наредих на мивката и ги премивам редовно. Миришат на зелено, не са мухлясали.

# 485
Беки, идея е. Правех си преди. В буркани ли слагаш лещата. Аз така правех.

danilu, в книгата Пшената - маскирания убиец е описано как преди над половин век хората са яли хляб, но не са имали тестени кореми.
Но не отрича, че след въвеждането на пшеницата се появява диабета.
Ама бума е вече с кръстосването и гмо-то.
Много интересни неща пише. И примерно косопада може да бъде от пшеницата Grinning
Кожни проблеми - пшеницата.
Абе ум да ти зайде.
Нали понякога взимам някоя солетка на работа и от както я чета, не съм пипнала.
После защо викам да се чете Joy

Имам боб мунг купен преди 7-8 години и се чудя дали да не го метна в кофата.

# 486
Шарпи, добро утро и честит имен ден!🙂🤗🙃 Майка ти как ги замъкна всичките тези софри до работата?!😵😅
Беки, не може да се пропусне тази стъпка (фъстъченото масло замества яйцата), но може да се използва някоя от другите алтернативи, ако те са ок:

Danilu, много ми беше странен този пясък от Сахара след дъжд, отначало все се чудех защо някои шофьори не се кефят на прогнозата за времето.😅 Като видях няколко коли в следващите дни, разбрах!🤣
Вчерашната храна беше свинска пържола+ питка с бургер от пилешко месо, кисели краставички, кашкавал, айсберг+ прошуто с маслини+ салата айсберг в купичка+ малко заквасена сметана с пъпеш и замразени вишни+ кето десерт...докарах почти 2500 калории.😃😅
От днес пак на тридневен фаст.🤩 Това, което забелязвам е, че вратът вече не ми щрака, ако извия много рязко глава или ако я наклоня пак рязко назад, някак е по-гъвкаво вратлето. А преди доста често такива резки (ненарочни) движения ми бяха болезнени и съчетани с нещо средно между пукане и усещане за преминаващ ток...🤪 Има и известно изчистване на кожата на лицето (по принцип не ми е проблемна, но виждам подобрение), кожата на тялото е мека и приятна на пипане.🙂
Прочетох и другата книга на доктор Боз.😉

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 07:42 от dolce miele

# 487
Честит празник, мила Шарпи! Нека чистотата и светостта на днешния светъл ден да те закрилят и носят на теб и семейството ти много здраве и късмет! ✨🌸💝

# 488
Честит имен ден на Шарпи и на всички празнуващи ❤️❤️❤️❤️

# 489
  • София
Честит имен ден, Шарпи! Много здраве (най-вече метаболично Blush) и късмет Flowers Hibiscus Hug Heart

# 490
  • на острова на мечтите
Честит Имен Ден на всички празнуващи 🌹❣️
Елора, някъде четох, или гледах документален филм, че проблемите на обществото като диабет, високо кръвно и други са вследствие от широката употреба на захар в почти всички индустриални храни. И пшеницата, която се отглежда и тя е пълна с пестициди и химия. От малка не обичах да ям хляб. Майка ми правеше какви ли не игрички, за да ме накара да хапна.
Долче, ужас е този пясък. А като си помисля, че дълго време съхранявах млака епруветка с пясък от Сахара. Фин като брашно.
Бягам на разходка край морето.

# 491
Честит Имен Ден и от мен на sharpy и всички празнуващи...Yellow Heart  Flowers Hibiscus

''Какво представлява Света Богородица? Тя представлява жената с нейното сърце: детето е сърцето, което тя възпитава. Човек е дошъл в света да възпита, да възроди своето сърце, да го отгледа като дете. Питате: „Защо жените раждат?“. Чрез закона на раждането Бог ви учи как да възпитате своето дете, т.е. как да отглеждате вашето сърце.'' Петър Дънов

Flowers Hibiscus

# 492
Елора в съвсем обикновен буркан си покълвам семената. А тоя боб защо не пробваш да го покълнеш? Ако не стане пак можеш да го изхвърлиш Grinning
Честит имен ден на всички празнуващи и честит празник на всички вярващи! Бъдете здрави и щастливи Heart
Долче видях после, че са дали заместители, ще пробвам с тахан да видим Simple Smile

# 493
  • на острова на мечтите
Елора в съвсем обикновен буркан си покълвам семената. А тоя боб защо не пробваш да го покълнеш? Ако не стане пак можеш да го изхвърлиш Grinning
Stuck Out Tongue Winking Eye
В YouTube  бях намерила видео на една японка за покълнване на боб мунг в чиния. Става много хубав. После ще копирам линк. Още се мотам, но тръгвам.

# 494
Шарпи, честито и от мен, все такава фурия да си във всичките си проявления ❤️⚘️
На всички в групата пожелавам също здраве и късмет и хубав празник!
Отивам с косматко да ме дърпа в парка, да правя мускули като на Шарпи 🙃
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 12:19 от tays

Общи условия

Активация на акаунт