Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 69

• 37 824
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
natka, много добре се изказва Минди, но би сгрешила, ако хапне нещо пшенично в Европа Grin

Стигнах до заключението, че човек няма нужда от много храна, храната трябва да се дъвче много добре преди да се преглътне. И въобще да се храним съзнателно...Когато човек претоварва стомаха си там и в червата му остава необработена част от храната, която започва да се разлага и образува отровни газове.
Права си и за двете, аз не твърдя че и тук пшеницата е много хубаво нещо за ядене а наблягах на това колко по-гадна ще да е там при тях щом нашата им се види по-безвредна.
За дъвченето си е така - храносмилането с това започва. Отчасти и затова не съм фен на смутита, шейкове и прочие "храна" дето не се дъвче а само се преглъща. Не е същото просто.

maq-mi, медикаментите не са табу в тази тема, просто далеч не са чак толкова масово необходими, колкото често ги предписват. За съжаление, често започват направо с тях, без да опитат първо с режим. А неприятните ефекти са чести и вероятно си ги изпитала и сама.

# 466
7 парчета торта си изяла накуп ли? Как успя да ги побереш?
Че то на цената на цяла торта почти. Малка де.

Ама какви хапки? Аз не знам в роукейкс да има хапки.

А аз не се влияя от модата. Това несиропирана торта не ми го хвали Grinning

# 467
Не бях сама да ги ям тези 7 парчета торта Stuck Out Tongue Winking Eye
Направили са хапки като петифури големи и от тях взехме кето вариантите (по 3 лв хапката). Като кутията за дегустация, само че тя не ме устройва - повечето видове имаха по някоя неподходяща съставка.
Щях да пиша за д-р Минди - записах се за нейното предизвикателство, което започва от утре, пък да видим до къде ще го докарам.
Почерпиха ме с кълнове миналата седмица и така ми харесаха, че си направих вкъщи сама! От три дни ям по веднъж на ден хумус от кълнове и не съм гладна за повече храна. На всичкото отгоре месото хич не ми липсва, да не повярва човек! Ще направя предизвикателството, а после ще мисля какво и как ще ям.

# 468
Ох тука пак торти сте подхванали а на мен ми се яде крем.
Не ща маскарпоне (нещо не го харесвам.аз. правили ли сте някакъв със кокосова сметана?
Намерих такава в Лидл 🤩

# 469
Дара, тортата от снимката е с кокосова сметана. Линка е малко по-надолу даден. Направих проба как ще стегне това чудо, да не я събирам от масата с лъжицата на празника Joy

# 470
7 парчета торта си изяла накуп ли? Как успя да ги побереш?
Ъъъ, не 7, ми седемнайсет ше изям аз. Всичко ще ми побере шкембето.
Аз много, ама много яко се наплющях. Изядох 4 шишчета- 2 пилешки и 2 свински, много салата краставици и домати и зеленчуците в шишчетата - лук и чушка. За десерт 2 парчета торта и 2 нектарини. Калкулатора му се зави свят. Въглехидратите днес отиват към 200. Току що мерих КЗ от любопитство да видя колко е час и половина след сладките неща. 6.3 показа.

Не мога да дишам, искам да пръдна и да заспя.

# 471
Беки, какво има при Минди от утре? Поизтървала съм там, то в нейната група много народ и нямам и време да чета какво става, дори мейла си не преглеждам старателно личния... Fast training week ли е пак или нещо друго тоя път?

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 07:22 от natka

# 472
Така най-лесно ще го видиш

Чакай да се допиша пак, че получих мейл - пращат ме на доктор Joy сега не знам дали ще ми пратят друго, но поне видеата ще мога да гледам.

# 473
има една торта с майонеза, ама не намирам кето линка
ставааааа ум да ти зайде, правила съм я в годините, когато бях яко вх рестрикт

# 474

Не мога да дишам, искам да пръдна и да заспя.
rotfImbo     rotfImbo     rotfImbo   
Ми пръдни си пръдличке  rotfImbo   
Ще почина с теб, не мога  rotfImbo   

Ох, как го побра това. Че и нектарини. Хубу торта, че и две парчета, ама как събра нектарините. Ясно, че след хранене ядеш плод, ама с тая тортичка имаше ли смисъл бре душо?
Иначе аз на кила от палачинката не съм качила. Ама корема издут.
Винаги така е.
А Шарпи, каква торта хапна?

# 475
beki8, а стана ли вкусна кокосовата торта?
Добре ми звучи, запазих линка и мисля да я пробвам.

# 476
Ох, как го побра това. Че и нектарини. Хубу торта, че и две парчета, ама как събра нектарините. Ясно, че след хранене ядеш плод, ама с тая тортичка имаше ли смисъл бре душо?
Иначе аз на кила от палачинката не съм качила. Ама корема издут.
Винаги така е.
А Шарпи, каква торта хапна?
Ми на това му се вика лаком гъз. Кво да ти кажа. И аз виках днес торта само, ма минаха 10 минути и айде дай нектаринка. Сега шкембето ми е в 6ти месец някъде. Циците стоят на нулев.
Тортата беше стандартна "магазинска", но беше много хубава. Прясна, сочна, нормално сладка, с шоколадови блатчета. Ммм, тихо,  тихо 🤐

# 477
Цитат
Не мога
 да дишам, искам да пръдна и да заспя
Ще ме умориш направо, така изцвилих че очаквам някой съсед да ми се размрънка Joy
Респект обаче, аз като че ли не бих могла да изям това всичкото... Със сигурност не и толкова торта и плодове, аз мога със солено да преям иначе.
Дано ти поолекне скоро, представям си колко време се храносмила тая храна.

Беки, записах се и аз да не изтърва, а кога ще ги гледам не ми е много ясно. Все нещо ще закача, де, благодаря че ми обърна внимание.
Напоследък ми е такава лудница че трудно отделям време за каквото и да е и съм пропуснала анонса за това нещо.

# 478
Ох, старото ми аз можеше да изяде такива неща. Ама новото не може Joy

# 479
Шарп, и аз цвиля! 🤣🤣🤣 Сори за спама! Ама днес само провокации от вас! 😅😅😅

Общи условия

Активация на акаунт